ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

napad na vaterpoliste c.zvezde

Page 26 of 38 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next

Go down

napad na vaterpoliste c.zvezde - Page 26 Empty Re: napad na vaterpoliste c.zvezde

Post by Guest 11/2/2019, 09:22

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:
Stanojko wrote:Pa i meni se cini. Business as usual u rvacku...

Jest. Također i u Srbiji. Zapravo, pogotovo u Srbiji. Diplomatska notu radi nasilničkog ispada prema svojim sportašima i to radi još nedefiniranih motiva u normalnim zemljama uopće nije uobičajena stvar. To postoji samo u ludim zemlja i narodima kakvi su Srbija i Srbi.
zanimljivo..par bi suljo nekad a mozda i danas delija/cigan..trebao znati da nikad niej bilo pozeljno setati i po splitu i po zagrebu sa znakovljem zvezde i da su takve situacije moguce uvijek...ja osobno da sam u beogradu ne bi nikad setao sa hajdukovim znakovljem,salom,dresom,trenirkom po beogradu pa da ne znam tko sam..po meni to je cin provokacije i drugacije se ne moze rastumaciti...ako je bio rizik u jugi kako nece biti rizik danas

Pa žvaljava i smrdljiva nakaza to i jest znala, ali je dobro iskoristila cijelu ovu situaciju za daljnje jačanje mržnje srpske javnosti prema Hrvatskoj i Hrvatima. Dapače, jako mu je dobro došlo u propagandne svrhe, pogotovo s obzirom na unutarnju situaciju gdje mu doduše još neizdefinirana oporba prijeti masovnim neredima i ustankom ako prizna Kosovo što je zapravo njegova glavna vanjskopolitička namjera. To je stara taktika koju je primjenjivao Milošević. Kada ti unutar zemlje zaprijeti oporba, ti izmisli vanjskog neprijatelja kako bi okupio narod oko sebe, a Srbi ionako uvijek na iste grablje.

Guest
Guest

Back to top Go down

napad na vaterpoliste c.zvezde - Page 26 Empty Re: napad na vaterpoliste c.zvezde

Post by mutava baštarda 11/2/2019, 09:36

To je kao da je u dresu njemačke reprezentacije krajem sedamdesetih šetao Kragujevcom. Doduše danas bi Švaba mogao tamo otvoriti i tvornicu školske opreme...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by kaya 11/2/2019, 09:47

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

Jest. Također i u Srbiji. Zapravo, pogotovo u Srbiji. Diplomatska notu radi nasilničkog ispada prema svojim sportašima i to radi još nedefiniranih motiva u normalnim zemljama uopće nije uobičajena stvar. To postoji samo u ludim zemlja i narodima kakvi su Srbija i Srbi.
zanimljivo..par bi suljo nekad a mozda i danas delija/cigan..trebao znati da nikad niej bilo pozeljno setati i po splitu i po zagrebu sa znakovljem zvezde i da su takve situacije moguce uvijek...ja osobno da sam u beogradu ne bi nikad setao sa hajdukovim znakovljem,salom,dresom,trenirkom po beogradu pa da ne znam tko sam..po meni to je cin provokacije i drugacije se ne moze rastumaciti...ako je bio rizik u jugi kako nece biti rizik danas

Pa žvaljava i smrdljiva nakaza to i jest znala, ali je dobro iskoristila cijelu ovu situaciju za daljnje jačanje mržnje srpske javnosti prema Hrvatskoj i Hrvatima. Dapače, jako mu je dobro došlo u propagandne svrhe, pogotovo s obzirom na unutarnju situaciju gdje mu doduše još neizdefinirana oporba prijeti masovnim neredima i ustankom ako prizna Kosovo što je zapravo njegova glavna vanjskopolitička namjera. To je stara taktika koju je primjenjivao Milošević. Kada ti unutar zemlje zaprijeti oporba, ti izmisli vanjskog neprijatelja kako bi okupio narod oko sebe, a Srbi ionako uvijek na iste grablje.
:tu
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 10:08

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

pa zato kazem ne mozemo uzimati sve zdravo za gotovo...huligani su huligani a tko moze potvrditi da ovo nije smiljeno unaprijed..citam osiguranje kad dođu gostojuce momcadi unaprijed da naputag gostujucoj momcadi je li sigurno ili niej sigurno kretati se gradom ili mjestom u kojem si dosao..ako nije bas sto posto sigurnu daju ti naputak kako se ponasati da nekog ne isprovociras...izasla su samo ova trojica,cetvorica vani u grad ostali nisu...ocito razumno postupivsi da ej bolje biti u hotelu ili u blizini hotela...ovi su otisli u trenirkama crvene zvezde...a u splitu bas nije tesko pronaci nekog kojeg ce situacija zapaliti...eto nekidan su neki pokrenuli inicijativu ponovno o regionalnoj nogometnoj ligi ali da se ta inicijativa blokira u pocetku trebao je mozda dobro doci nekakav incident...pa bi ovi rekli ako je ovako na vaterpolu sto mozemo onda ocekivati u nogometu...naravno sve na koncu poprimi politicku dimenziju no tako je bilo i u jugi narocito u osamdesetima..evo iz izjava i starijih splicana ili ljudi kojima nije navijasto nesto u krvi ali znaju kako se oduvijek u splitu tretirala crvena zvezda posebno pa i drugi srpski klubovi..osudili su to ali zakljucna recenica je bila da nije ni do ovih bas bilo pametno da u grad izađu sa odjecom koja ima zvezdine ambleme...od 5 000 ljudi an rivi naci ces sigurno bar deset onih koje ce to narajcati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko 11/2/2019, 10:10

Karace vas...

napad na vaterpoliste c.zvezde - Page 26 Hqdefault

2014-05-05

Back to top Go down

Post by kaya 11/2/2019, 10:40

:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 12:24

'Zamjenili igrace za Delije'.....evo citam na navijackim portalima...da je doslo do zabune...navodno se među navijackim krugovima dan prije utakmice zvezde u vaterpolu sa mornarom prosilila vijest da grupa 'delija' namjerava doci u split i pratiti vaterposlki klub crvena zvezda stio je izazvalo uzbunu među torcidom...i odluceno je da se za preventivni slucaj preduzmu radnje po gradu i prati situacija ili uoce moguci zvezdini navijaci.Tako da dolazak vaterpolista zvezde u kafic na rivu izazvao je pravu uzbunu među torcidom i vjerojatno zbog te dojave o mogucem dolasku delija u split je bila brza i zestoka intervencija i napad torcidasa koji su i bili maskiranii naoruzani sto ukazuje na to da je doista bila pustena prica o mogucem dolasku najradikalnijih zvezdinih navijaca u split na zalost tu su vaterpolisti zvezde ispali kolateralne zrtve nesvjesno a vjerojatno nemajuci ovu informaciju jedstavno su usetali na rivu i u kafic na rivi sa obiljezjima crvene zvezde sto je bio okidac za napad na njih...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 11/2/2019, 12:32

Pa ja sam ti odmah to i napisala. Ne sto su ulicarima sportasi svetinja nego znaju da bi izazvali velik incident pa da ce ih murja naci  i u misjoj rupi. 
Ovako kada se navijaci mlate divljaci jedni divljaci drugi pa ih i ne traze previse.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 12:41

kaya wrote:Pa ja sam ti odmah to i napisala. Ne sto su ulicarima sportasi svetinja nego znaju da bi izazvali velik incident pa da ce ih murja naci  i u misjoj rupi. 
Ovako kada se navijaci mlate divljaci jedni divljaci drugi pa ih i ne traze previse.
jbg doslo do zabune..delije ipak nisu muda imali doc..a sad ovi jadnici jbg sto se u ratu kaze zavrsili kao 'kolateralne zrtve'..sto ti zna skoji su jebote..prica ej da su ovi trebali doci...i onda s epojave cetri mladca sa zvezdinim amblemima...konobar bio dousnik...sa vec pripremljenim mobom kraj sebe ako uoci 'neprijatelja' ovi bas usli u kafic nesvjesni sto ih ceka i sto se spremilo..valjda se i opustili..otkopcali jakne..'alo bre kelner runda za nas'..kelner sav unezvjeren misli u sebi..'evo cigana dosli su ajme moram intreventnu nazvat sta stoji na cosku marmontove'...i ostalo ej povijest :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 11/2/2019, 12:48

šta kaže kurir, koliko je srpskih vaterpolista pogubljeno u splitu ?

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 12:49

T. wrote:šta kaže kurir, koliko je srpskih vaterpolista pogubljeno u splitu ?
uglavnom su dodali i nozeve...jer gdje si vidio ustase bez nozeva :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2019, 12:50

p.zlatar
svaka cast
i nemoj da kenjate
kod nas ima hr navijaca
na tribinama, sa rekvizitima
vi ste zadnji
plus, ovo su igraci
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 12:51

pizzon wrote:p.zlatar
svaka cast
i nemoj da kenjate
kod nas ima hr navijaca
vi ste zadnji
di to ima?..zadnji koji su bili lose su prosli... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 11/2/2019, 12:53

vuksadinare wrote:
kaya wrote:Pa ja sam ti odmah to i napisala. Ne sto su ulicarima sportasi svetinja nego znaju da bi izazvali velik incident pa da ce ih murja naci  i u misjoj rupi. 
 'alo bre kelner runda za nas'..kelner sav unezvjeren misli u sebi..'evo cigana dosli su ajme moram intreventnu nazvat sta stoji na cosku marmontove'...i 
:D
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 12:55

pizzon wrote:p.zlatar
svaka cast
i nemoj da kenjate
kod nas ima hr navijaca
vi ste zadnji
plus, ovo su igraci
igraci koji su najebali jer su delije pustili pricu da dolaze u split pratit utakmicu zvezdu-mornar...sto i prate u zadnje vrijeme...jbg donekle sukrivci mislim na delije..ako su vec rekli doci trebali su doci..ovako za njih popusise igraci..dakle ispali pizde..prvo narajcaju onda ne dođu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 11/2/2019, 13:00

dobro, razumijem i znam da CZ u ST nije dobrodošla, pogotovo delije...
ej, ljudi....al ovo je previše, pa jebote s noževima, koji je njima K...pa jel rat??
pa i da su delije bili, razumijem potući se....al s noževima operirat?!
nek bar 5-6 godina trunu u zatvoru, za drugo nisu!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 13:02

Noor wrote:dobro, razumijem i znam da CZ u ST nije dobrodošla, pogotovo delije...
ej, ljudi....al ovo je previše, pa jebote s noževima, koji je njima K...pa jel rat??
pa i da su delije bili, s noževima operirat?!
ma kakvi nozevi..to kurir,informer pustili pricu di si vidjela ustasu nez noza to im ko za dobro jutro :D ..ekipa bila sa nekakvim antenskim palicama sklopivim i nisu svi imali nego dvojica...dakel po tom vidis da su oni bili spremni za obracun sa mogucim delijama a na kraju se sukobili sa igracima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 13:06

onace da nisu ocekivali navijace ne bi ih ni bilo mislim na torcidase...bas ako ej neko imao namjeru samo da napadne igrace to bi vise bilo spontano..neki luđak pod gasom u kaficu..ili vise njih...to bi se moglo smatrati vise kao namjera za napast igrace..ovi su pali na pricu delija da ce doc i jbg...spremali se za njih naletjeli na igrace..sto kaze kaya ko ej lud napasti igrace pa da ih murja odmah pronađe...ovako da su navijaci naapli navijace..napravili bi zapisnik mozda kojeg pokupili radi statistike i to ej to..mada mi informer,alo..njima svejedno napali naviajce,igrace...oni bi pisali i dalje 'ustase napale nejac'..ma o kom se radilo :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2019, 13:07

Noor wrote:dobro, razumijem i znam da CZ u ST nije dobrodošla, pogotovo delije...

šta sijete to i žanjete.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/2/2019, 13:09

Nozevi su propagandna bajka.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Noor 11/2/2019, 13:09

Gnječ wrote:

šta sijete to i žanjete.
ja samo pšenicu, na Svetu Barbaru, 4.prosinca...
i nikad mi nije lijepa, pa svejedno kupim

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 38 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics