napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 8 of 38
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
sjajno sroceno kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Debo jesi ti znao icu purgera il bar cuo..debotoijusto wrote:Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
sjajno sroceno kolega
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
Ne opravdavam nasilje, ali jebemu, malo prilagodbe okolini ne bi štetilo.
To nema veze sa Srbima kao Srbima, nego provociranjem i bespotrebnim kurčenjem.
Zato ih je konobar i molio da pokriju obilježja na dresovima.
Jednako bi u Splitu prošli i dinamovci koji bi se uoči tekme s Hajdukom prošetali rivom u plavim dresovima.
Baš me zanima kako bi se u Beogradu proveli vaterpolisti koji bi se šetali centrom u dresovima na kockice.
Jednako bi u Splitu prošli i dinamovci koji bi se uoči tekme s Hajdukom prošetali rivom u plavim dresovima.
Baš me zanima kako bi se u Beogradu proveli vaterpolisti koji bi se šetali centrom u dresovima na kockice.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Debo jesi ti znao icu purgera il bar cuo..debotoijusto wrote:Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
sjajno sroceno kolega
mislis u afriku sa strujom...ne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa ništa, naravno, bar su izašli malo na svež vazduhkofein wrote:Noor wrote:znači sve...a džagica samo turio ruke u džepove i striže obrvamakofein wrote:Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Žena mu isplela kapu i napravila transparent.
Žvaleksandar ih svojom "politikom" izveo na ulicu, a po svemu sudeći ne mogu mu ništa.
kao da mi ovoj našoj bagri išta možemo...jedino vojni udar, al nema ni to tko
Sjediti u dresu zvezde na rivi u splitu je kao kada su bruse wilisa iskrcali u harlemu s natpisom oko vrata “ mrzim crncuge!” netko rece :)
Jedino gore od toga je kad se onaj ljetos suncao na bacvicama s tetovazom na ledima na cirilici “ knin je srpski”.
Jedino gore od toga je kad se onaj ljetos suncao na bacvicama s tetovazom na ledima na cirilici “ knin je srpski”.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislim da i novinari izmišljaju i preuveličavaju
2014-04-16
Možda je računao na to da su u Splitu zaboravili ćirilicu. :)kaya wrote:Sjediti u dresu zvezde na rivi u splitu je kao kada su bruse wilisa iskrcali u harlemu s natpisom oko vrata “ mrzim crncuge!” netko rece :)
Guest- Guest
Jebo te izadje vam kcerka u grad sa minicom a cice oce da ispanu iz dekoltea..naidje par pijanih budala i siluju tu curu.Poslije sudija donese oslobadjajucu presudu nad tim konjima tvrdeci kako je bila provokacija...Aloooooooooooo..pet kila mozga dvije kune::)))
Ako ih je ova jebena ustaska drzava pustila unutra znaci da nisu kriminalci (valjda se to podrazumijeva) nego sportasi.Duzna ih je zastititi barem je tako u civilziranom svijetu.Ali konobar je sigurno nekoga nazvao i tako olaksao Hrvatsku za jedno par stotina eurica jer ce srbi sada imati razloga da po svijetu sire vijest o "gostoljubivoj" ustaskoj vukojebini.Meni osobno nisu krivi ti mulci vec vlast koja putem medija stvara mrznju da bi lakse vladala ovcama..I nije to od jucer ..evo clanak u SD od Smoje koji je lipo opisa grad Split iz toga vrimena.::)))
Tako je daleke 1985. govorio Smoje: Zašto je Split odjednom postao najseljačkiji grad u zemlji? Ne brine me što jedan veliča Pavelića, već što njih stotinu ne reagira
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/493790/tako-je-daleke-1985-govorio-smoje-zasto-je-split-odjednom-postao-najseljackiji-grad-u-zemlji-ne-brine-me-sto-jedan-velica-pavelica-vec-sto-njih-stotinu-ne-reagira
Ako ih je ova jebena ustaska drzava pustila unutra znaci da nisu kriminalci (valjda se to podrazumijeva) nego sportasi.Duzna ih je zastititi barem je tako u civilziranom svijetu.Ali konobar je sigurno nekoga nazvao i tako olaksao Hrvatsku za jedno par stotina eurica jer ce srbi sada imati razloga da po svijetu sire vijest o "gostoljubivoj" ustaskoj vukojebini.Meni osobno nisu krivi ti mulci vec vlast koja putem medija stvara mrznju da bi lakse vladala ovcama..I nije to od jucer ..evo clanak u SD od Smoje koji je lipo opisa grad Split iz toga vrimena.::)))
Tako je daleke 1985. govorio Smoje: Zašto je Split odjednom postao najseljačkiji grad u zemlji? Ne brine me što jedan veliča Pavelića, već što njih stotinu ne reagira
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/493790/tako-je-daleke-1985-govorio-smoje-zasto-je-split-odjednom-postao-najseljackiji-grad-u-zemlji-ne-brine-me-sto-jedan-velica-pavelica-vec-sto-njih-stotinu-ne-reagira
Guest- Guest
Interesantno je kako sva ta balkanska gamad zivi u harmoniji diljem svijeta i ne smetaju im nikakve majice ili dresovi..Pa picke vjerojatno kipe u sebi ali nemaju muda da ucine nista jer znaju da ce popusiti robiju...a u ustaskoj drzavi to je prednost biti naslednik ustasa koji su eto bili malo nestasni..Kako to da su "rvati (sretao sam dosta takvih stjecajem okolnosti) vani u svijetu uljudjeni i civilizirani isto kao cede i balije???Ne kuzim..mozda je to zbog kako rece Smoje ..a bogati nima se soldi ni za duvana a kamo li za izist peceno sa raznja????!!!Ma ustvari..zaboli me kurac sto gore to bolje::))
Guest- Guest
Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
frka wrote:Jebo te izadje vam kcerka u grad sa minicom a cice oce da ispanu iz dekoltea..naidje par pijanih budala i siluju tu curu.Poslije sudija donese oslobadjajucu presudu nad tim konjima tvrdeci kako je bila provokacija...Aloooooooooooo..pet kila mozga dvije kune::)))
Guest- Guest
pa evo vidiš, vjerojatno pobacati im tanjure i prevrnuti stoldzango wrote:Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisam imao kapu. Danas sam se šišao pa da prošetam novu frizuru.Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Trta mrta
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/vodeni-sportovi/clanak/id/588374/srpski-savez-zatrazio-pojacane-mjere-sigurnosti-za-svoje-klubove-u-hrvatskoj
Ekumena ide dalje.
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/vodeni-sportovi/clanak/id/588374/srpski-savez-zatrazio-pojacane-mjere-sigurnosti-za-svoje-klubove-u-hrvatskoj
Ekumena ide dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što se ti dereš?frka wrote:Jebo te izadje vam kcerka u grad sa minicom a cice oce da ispanu iz dekoltea..naidje par pijanih budala i siluju tu curu.Poslije sudija donese oslobadjajucu presudu nad tim konjima tvrdeci kako je bila provokacija...Aloooooooooooo..pet kila mozga dvije kune::)))
Ni ja nemam neko visoko mišljenje o splitskom điru, ali je reakcija očekivana.
Čudite se ko pura dreku i pravi se međunacionalni incident tamo gdje ne treba.
Jebote sve navijače čuva policija (i one iz Hrvatske) a oni se prešetavaju u dresovima po rivi. Kome tu fali mozga?
Da to naprave Hrvati u Beogradu, a da sam im trener kaznila bih ih zbog odgođene utakmice, jer su provocirali tamo gdje ne treba.
Cura u minici se može šetati gradom gdje je to normalno. Ode li u neku islamističku zemlju tako obučena shvatit će to kao provokaciju. S pravom.
Bokte prilagodi se mjestu u koje ideš i izbjeći ćeš puno bespotrebnih sranja.
Guest- Guest
Evo javio nam se i Dačić srpski Goebbels
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2062849
On će tražit od Hrvatske kažnjavanje napadaća , štaš.ti tražit , dobit ćeš.dvi pleske
2014-04-11
Uhvatili su ih kazu vec, sad robijica ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma mogu in popušit kurac , to ti je remečenje javnog reda i mirakaya wrote:Uhvatili su ih kazu vec, sad robijica ..
2014-04-11
Ako su klinci onda treba trenera objesiti za jaja, jer im nije objasnio da se ne nose majice s imenom kluba pred utakmicu, a naročito ne u gradu koji je alergičan na ime Crvena zvezda.dzango wrote:Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
Bože mili zaboravili ste neprijateljstvo Cz, Partizana, Hajduka i Dinama.
Rekoh, pred tekmom bi jednako prošli i u Zagrebu i u Splitu bilo koji koji imaju dresove suprotne momčadi. Torcida, BBB, Grobari... nemaju veze s nacionalnim nabojom, ali imaju s huiganstvom.
I ne glumatajte da toga nema i u Beogradu među vašim navijačima.
Ali sve dobro dođe da se produbi ionako dubok jaz nacionalne mržnje. Tako je i ovo okarakterizirano. Nažalost.
Last edited by Rabarbara on 9/2/2019, 20:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 8 of 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 8 of 38