napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 1 of 38
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
napad na vaterpoliste c.zvezde
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:776426-SKANDAL-U-SPLITU-Vaterpolisti-Zvezde-napadnuti-trazili-spas-u-moru-VIDEO
Last edited by pizzon on 9/2/2019, 16:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Barem iskoristio priliku da se okupa u srpskom moru
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nešto bi ti reka al neznam jel ima smisla , ...amo ovako : Ti si profesionalni sportaš i jedna od tvojih zadaća je da sport bude nešto pozitivno dakle izbjegavaš situacije koje mogu biti konfliktne i sad ti imaš neku običnu majicu al ne ti ćeš u dresu CZ popit kavu na Rivi , naslikavat se i kurčit.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A jednom sam vidio kad su dinamovci popili batine na slitskoj rivi. A nisu bili u dresovima nego su ih prepoznali po nekim značkama ili tako nešto ..RayMabus wrote:Nešto bi ti reka al neznam jel ima smisla , ...amo ovako : Ti si profesionalni sportaš i jedna od tvojih zadaća je da sport bude nešto pozitivno dakle izbjegavaš situacije koje mogu biti konfliktne i sad ti imaš neku običnu majicu al ne ti ćeš u dresu CZ popit kavu na Rivi , naslikavat se i kurčit.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
Ačli bez obzira, ovo treba osuditi ...
ALi komentar one glupače mi je glavna provala - on je četnik
E jebo te život ...sramota je ovo.
Last edited by Ringo10 on 9/2/2019, 16:25; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne ja to neću osudit , dobili su šta su tražili.Ringo10 wrote:A jednom sam vidio kad su dinamovci popili batine na slitskoj rivi. A nisu bili u dresovima nego su ih prepoznali po nekim značkama ili tako nešto ..RayMabus wrote:Nešto bi ti reka al neznam jel ima smisla , ...amo ovako : Ti si profesionalni sportaš i jedna od tvojih zadaća je da sport bude nešto pozitivno dakle izbjegavaš situacije koje mogu biti konfliktne i sad ti imaš neku običnu majicu al ne ti ćeš u dresu CZ popit kavu na Rivi , naslikavat se i kurčit.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
Srpska Dalmacija.
Puši kurac.
2014-04-11
Ne možeš napadati goste i sportaše.RayMabus wrote:Ne ja to neću osudit , dobili su šta su tražili.Ringo10 wrote:A jednom sam vidio kad su dinamovci popili batine na slitskoj rivi. A nisu bili u dresovima nego su ih prepoznali po nekim značkama ili tako nešto ..RayMabus wrote:Nešto bi ti reka al neznam jel ima smisla , ...amo ovako : Ti si profesionalni sportaš i jedna od tvojih zadaća je da sport bude nešto pozitivno dakle izbjegavaš situacije koje mogu biti konfliktne i sad ti imaš neku običnu majicu al ne ti ćeš u dresu CZ popit kavu na Rivi , naslikavat se i kurčit.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
Srpska Dalmacija.
Puši kurac.
Ovaj Split je stvarno jedna rupčaga postao.
2015-09-24
Ja san ti objasnija šta san ti ima objasnit u prvom postu , ja ti neću puno ništa obšnjavat išta.
Da su oni došli u običnim majicama dole popit kavu onda bi ja to osudija a ovako je Tko ti jebe mater.
Da su oni došli u običnim majicama dole popit kavu onda bi ja to osudija a ovako je Tko ti jebe mater.
2014-04-11
Bog.pizzon wrote:mec je odlozen
hitno za beograd
2014-04-11
A kako bi bilo šetkati po BGu sa dreovima Hajduka ili Dinama i sa hrvatskim obilježjima ...pizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:776426-SKANDAL-U-SPLITU-Vaterpolisti-Zvezde-napadnuti-trazili-spas-u-moru-VIDEO
2015-09-24
Bez obzira, ovo se ne bi smjelo događati. Fizičko nasilje radi sportskih dresova i slično, to je nedopustivo.RayMabus wrote:Ja san ti objasnija šta san ti ima objasnit u prvom postu , ja ti neću puno ništa obšnjavat išta.
2015-09-24
i najpametnije.pizzon wrote:mec je odlozen
hitno za beograd
Ringo10 wrote:A kako bi bilo šetkati po BGu sa dreovima Hajduka ili Dinama i sa hrvatskim obilježjima ...pizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:776426-SKANDAL-U-SPLITU-Vaterpolisti-Zvezde-napadnuti-trazili-spas-u-moru-VIDEO
Ista stvar pajdo za profesionalne igrače , pročitaj opet šta san ti napisa i ja iza toga stojin.
Aj Bog.
2014-04-11
Nek se sad žale irineju i vasceloj SPC i slinavom sulji što su dobili ovakav tretmanRayMabus wrote:Ne ja to neću osudit , dobili su šta su tražili.Ringo10 wrote:A jednom sam vidio kad su dinamovci popili batine na slitskoj rivi. A nisu bili u dresovima nego su ih prepoznali po nekim značkama ili tako nešto ..RayMabus wrote:Nešto bi ti reka al neznam jel ima smisla , ...amo ovako : Ti si profesionalni sportaš i jedna od tvojih zadaća je da sport bude nešto pozitivno dakle izbjegavaš situacije koje mogu biti konfliktne i sad ti imaš neku običnu majicu al ne ti ćeš u dresu CZ popit kavu na Rivi , naslikavat se i kurčit.
Odlično , eto.
Dođite nam opet.
Srpska Dalmacija.
Puši kurac.
pizzon wrote:mec je odlozen
hitno za beograd
pametna odluka
i ostat tamo
Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
2015-09-24
Nema tu podržavanja ili ne, imaš izjave srpskih popova i vođa o kninu, dalmaciji, slavoniji...i onda se ovi dođu kurčiti sa svojim dresovima i naravno dobiju po pički pa stoga i kažem da račun ispostave ireneju i slinavom sulji koji su sve i zakuhali i ne dozvoljavaju da se sve smiri i da vrijeme odradi svoje.Ringo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Objasni ti nama šta je u redu a šta nije , samo ti pričajRingo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Nisu mu dali izać dok nije skinija dres
Samo ti nama objasni šta je u redu a šta nije
2014-04-11
MA nemoj zajebavat, stvarno i ti ideš u krajnost. Pričaš budalaštine.RayMabus wrote:Objasni ti nama šta je u redu a šta nije , samo ti pričajRingo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Nisu mu dali izać dok nije skinija dres
Samo ti nama objasni šta je u redu a šta nije
2015-09-24
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 1 of 38