napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 13 of 38
Page 13 of 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
A sta nema razlike između GOVORITI I ČINITIvuksadinare wrote:pa to je ono sto zelim objasniti...zato sam stavio ona dva video ptimjera iz 1989...gdje ico u beogradu na upit novinarke zasto?..zato sto ste vi cigani,srbi picke..i zato sto vas mrzimo...vi nas mrzite ali mi vas jos vise'Rabarbara wrote:Ako su klinci onda treba trenera objesiti za jaja, jer im nije objasnio da se ne nose majice s imenom kluba pred utakmicu, a naročito ne u gradu koji je alergičan na ime Crvena zvezda.dzango wrote:Nisu u dresovima već u majicama sa grbom kluba ispod jakne. Službena odeća kluba. Reč je o klincima jer samo oni igraju za domaće klubove u vaterpolu. Prošle godine sam u Novom Sadu sreo neke klince u trenerkama nakojima je pisalo Osijek. Sede deca u restoranu i jedu. Šta je trebalo?Rabarbara wrote:A što su očekivali šetajući se rivom u dresu Crvena zvezda? Nisu imali civilnu robu, samo dresove?
Ne opravdavam nasilje, ali jebemu, malo prilagodbe okolini ne bi štetilo.
To nema veze sa Srbima kao Srbima, nego provociranjem i bespotrebnim kurčenjem.
Zato ih je konobar i molio da pokriju obilježja na dresovima.
Jednako bi u Splitu prošli i dinamovci koji bi se uoči tekme s Hajdukom prošetali rivom u plavim dresovima.
Baš me zanima kako bi se u Beogradu proveli vaterpolisti koji bi se šetali centrom u dresovima na kockice.
Bože mili zaboravili ste neprijateljstvo Cz, Partizana, Hajduka i Dinama.
Rekoh, pred tekmom bi jednako prošli i u Zagrebu i u Splitu bilo koji koji imaju dresove suprotne momčadi. Torcida, BBB, Grobari... nemaju veze s nacionalnim nabojom, ali imaju s huiganstvom.
I ne glumatajte da toga nema i u Beogradu među vašim navijačima.
Ali sve dobro dođe da se produbi ionako dubok jaz nacionalne mržnje. Tako je i ovo okarakterizirano. Nažalost.
Ovdje uspoređuješ rszlicito . Govoriti o mrznji i raditi tskve stvari zbog mrznje.
Ovo je cisti primitivizam
I vi ga branite.
Pljuc
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Cesto mi se mota po glavi serija ZLOCINA kpju su počinili zlocesti decki iz Dalmacije
Oni isti kpje smo u jugi znsli kao njezne i poduzetne ljubavnike GALEBOVE...ZNAMO O CEMU JE RIJEC
MOLILA BI MARCELKA DA NAPISE KOLUMNU NA TU TEMU.
ovak.
Neki tip na Marjanu zadavi turisticu, odsječe joj glavu i utrpa u grabu
Nrki drugi tip siluje kolegicu mikserom i razdire rodnicu
Neki treci izmlatio prijateljicu tako da je razbio njenom glsvom lavabo
Neki četvrti baca curu niz hridine kod Du
I sta ?
Dalmatinci sramote ste muskog roda
Jbt
Crtajte si U , pokažite hrvatstvo
Bar to ..
Oni isti kpje smo u jugi znsli kao njezne i poduzetne ljubavnike GALEBOVE...ZNAMO O CEMU JE RIJEC
MOLILA BI MARCELKA DA NAPISE KOLUMNU NA TU TEMU.
ovak.
Neki tip na Marjanu zadavi turisticu, odsječe joj glavu i utrpa u grabu
Nrki drugi tip siluje kolegicu mikserom i razdire rodnicu
Neki treci izmlatio prijateljicu tako da je razbio njenom glsvom lavabo
Neki četvrti baca curu niz hridine kod Du
I sta ?
Dalmatinci sramote ste muskog roda
Jbt
Crtajte si U , pokažite hrvatstvo
Bar to ..
Gle...napravljena najgora moguca stvar..dosli u obiljezjima kluba koji je najmrzi na ovim prostorima osim zvezdinim navijacima...koji je simbol srpstva a i velikosrpstva...da nisu nikom nista...ta nisu prvi srbi koji su pili kavu u kaficima na rivi...drugo tu da nema krivice kod igraca ne bi bas rekao..mozda im je cilj ono napraviti selfi u centru splita na rivi sa zvezdinim amblemima..pa kasnije ono hvaljenje u beogradu eto mi u 'strasnom splitu' bez frke slikali se u zvezdinim trenirkama...mladost ludost sto bi se reklo bez obzira bio sportas ili ne...sad ce se on u zvezdinom dresu presetavat i kurcit a ne smije onaj u dinamovom koji je klub iz hrvatske..di je tim bila pamet...sto su oni mislili u svojim glavama..sa zvezdinin amblemima doc u split na rivu usrid dana...ko da ovi sa kkk amblemima i kapuljacama dodju u harlem..sa nonsalancijom..'mi dosli popit kavu u kafic 'koliba cica tome''
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma fuj
Split je kao turistički grad
To je nespojivo s bilo kakvim tolerantnim i kulturnim gradom
Fuj i fuj
Fuj i fuj
Meni je jasno da opca situacija u svijetu natjera ljude da budu agresivni
No morbidna ubojstva
Izljevi mrznje prema neznancima
Stalno podržavanje napetosti među susjednim drzavama na balkanu
I vi ste neki 90% katolici
Ha ha
Upm
No morbidna ubojstva
Izljevi mrznje prema neznancima
Stalno podržavanje napetosti među susjednim drzavama na balkanu
I vi ste neki 90% katolici
Ha ha
Upm
I ti fuko
Obezlicio si se na tom vražjem forumu
Ono
Kopija kopijine kopije
Odi van .sunce bu ..
Obezlicio si se na tom vražjem forumu
Ono
Kopija kopijine kopije
Odi van .sunce bu ..
bar nisu djecu napali kao drugdje koji su 'turisticki'Sora wrote:Ma fuj
Fuj i fuj
2015-09-08
[size=44]Kenwood Kenon osudio huliganski napad na vaterpoliste u Splitu[/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
2015-09-08
vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
u tvojoj navijačkoj glavi svijet izgleda drukčije nego kako kod ostalih ljudi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zato što su to igrači. Oni se ne diraju. Kada vam dođe prava ekipa Cigana, onda njih probajte da oterate u more a ne ove klince.vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
pa bili..posikrivecki se slikali onda se hvalili..i to preko ljeta..a ima nas koji se slikao na marakani na utakmici i to na severudzango wrote:Zato što su to igrači. Oni se ne diraju. Kada vam dođe prava ekipa Cigana, onda njih probajte da oterate u more a ne ove klince.vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
2015-09-08
dzango wrote:Zato što su to igrači. Oni se ne diraju. Kada vam dođe prava ekipa Cigana, onda njih probajte da oterate u more a ne ove klince.vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
Ne generaliziraj. Nemam ništa protiv igrača iz Srbije, niti bih dozvolio da se ikome što dogodi da sam u blizini istih.
Koncept rečenice ti je generalno optužujući i pogrešan.
p.s. gledali smo na forumu demonstracije live. Koliko je realno ljudi ?
Guest- Guest
Vuk je pitao a ja odgovorio. Mada i sam zna ali se kao pravi blesav.kofein wrote:dzango wrote:Zato što su to igrači. Oni se ne diraju. Kada vam dođe prava ekipa Cigana, onda njih probajte da oterate u more a ne ove klince.vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
Ne generaliziraj. Nemam ništa protiv igrača iz Srbije, niti bih dozvolio da se ikome što dogodi da sam u blizini istih.
Koncept rečenice ti je generalno optužujući i pogrešan.
p.s. gledali smo na forumu demonstracije live. Koliko je realno ljudi ?
Svaki put sve više. Ne mogu da procenim cifru jer se nalazim u gomili i ne vidim ni početak, ni kraj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ako je dozvoljeno dinamovce onda mogu i zvezdaše, nisu sveta krava.
Uostalom, zvezdaši se sa partizanovcima čak i počakijaju.
Ovaj problem huliganstva se mora riješit generalno i ne od prilike do prilike.
Fajtaju se navijači ali nikada igrači. Ovo bi ubuduće trebalo preduprediti karantinom za igrače kada su u HR. Nisu oni tamo da ispijaju kafu na rivi već da odigraju utakmicu i da se živi i zdravi vrate kući.Eroo wrote:Ako je dozvoljeno dinamovce onda mogu i zvezdaše, nisu sveta krava.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa tako se nekad prakticiralo u jugi..igraci na vrucem terenu hotel stadion kuci..jedino kada je igrala reprezentacija si mogao setat...ne znam sto onda glume ovi danas...nije mi jasno..dzango wrote:Fajtaju se navijači ali nikada igrači. Ovo bi ubuduće trebalo preduprediti karantinom za igrače kada su u HR. Nisu oni tamo da ispijaju kafu na rivi već da odigraju utakmicu i da se živi i zdravi vrate kući.Eroo wrote:Ako je dozvoljeno dinamovce onda mogu i zvezdaše, nisu sveta krava.
2015-09-08
Hrvatska ima općenito ozbiljne probleme sa huliganstvom na sportskim priredbama.dzango wrote:Fajtaju se navijači ali nikada igrači. Ovo bi ubuduće trebalo preduprediti karantinom za igrače kada su u HR. Nisu oni tamo da ispijaju kafu na rivi već da odigraju utakmicu i da se živi i zdravi vrate kući.Eroo wrote:Ako je dozvoljeno dinamovce onda mogu i zvezdaše, nisu sveta krava.
Ako to ne može riješiti država može većina, koju huligani na utakmicama uzemiravaju.
A da može može. Na dočeku vatrenih u Zagrebu je bilo 550,000 ljudi, bez i jednog incidenta.
Pojeli bi ih već u samom pokušaju...Tako bi moralo biti na svakoj utakmici.
Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Split je već davno postao grad za ludnicu.
Profesionalni igrači se moraju ponašat profesionalno.
Dobili su šta su zaslužili i dobit će opet ako to naprave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
u tvojoj navijačkoj glavi svijet izgleda drukčije nego kako kod ostalih ( normalnih ) ljudi
Page 13 of 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 13 of 38