napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 15 of 38
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Prestani srat , plesku ću ti opaliti
Ne seri. Svi smo vidjeli kakvi ste vi Splićani. Mora vas biti 10 puta više i morate imati štange i palice, a protivnici ništa.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Aj ti na ignor. Ću se ja s tobon raspravljat.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Ne seri. Svi smo vidjeli kakvi ste vi Splićani. Mora vas biti 10 puta više i morate imati štange i palice, a protivnici ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MA daj nemoj nas ovdje nasmijavat ... ti se usereš kad negdje šušne internet ratniče.RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Last edited by Ringo10 on 10/2/2019, 12:43; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Aj ti na ignor. Ću se ja s tobon raspravljat.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Splićani su primitivne pizde i kukavice. Imaju kulture i duha koliko zadnji zaostali seronja iz Dalmatinske Zagore.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde i ti na ignor usrana jugoslavenčino , spreman si četnicima popušit kurac.Ringo10 wrote:MA daj nemoj nas ovdje nasmijavat ... ti se usereš kad negdje šušne internet ratniče.RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Ubij se jebi mater
2014-04-11
JA sam dakle četnik i Juggoslaven jer mi smiješno to da si se ti tukao protiv njih 30.RayMabus wrote:Ajde i ti na ignor usrana jugoslavenčino , spreman si četnicima popušit kurac.Ringo10 wrote:MA daj nemoj nas ovdje nasmijavat ... ti se usereš kad negdje šušne internet ratniče.RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Ubij se jebi mater
DObro, bio je još jedan jaran sa tobom.
Buahahahahahahahahahaha vas dvojica, ko Batman i Robin ...
Možda ste se tukli sa ekipom njih 30 u dječijem vrtiću ...
2015-09-24
u splitu smo vas rjesavali kroz ruke i noge..nije za cigose trebalo nista vise...'nemojtw nemojte ja sam vas'...cigos vice a ispod jakne zvezdin sal ...koliko me sjecanje sluzi tog lika smo i jos dvojicu razmontirali u dioklecijanovom podrumu..a dvojica pobjegla i skocila a di drugdje nego u more..a baza je bila kad smo vikali izadjite necemo vam nista..onda pruzimo zvezdasu ruku pa kad zvezdas pomisli da je izasao mi ga nogom gurnemo nazad u more...na kraju smo ih izvukli ali nista im niamo..nego pustili ih a ovi cekali mokri miliciju da ih pokupicrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:u splitu smo vas rjesavali kroz ruke i noge..nije za cigose trebalo nista vise...'nemojtw nemojte ja sam vas'...cigos vice a ispod jakne zvezdin sal ...koliko me sjecanje sluzi tog lika smo i jos dvojicu razmontirali u dioklecijanovom podrumu..a dvojica pobjegla i skocila a di drugdje nego u more..a baza je bila kad smo vikali izadjite necemo vam nista..onda pruzimo zvezdasu ruku pa kad zvezdas pomisli da je izasao mi ga nogom gurnemo nazad u more...na kraju smo ih izvukli ali nista im niamo..nego pustili ih a ovi cekali mokri miliciju da ih pokupicrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
A što je glupi bosanac koji misli da je Hrvat radio u Splitu?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne da mi vas se čitat , bit ćete na ignoru dva tri dana dok se neoladite.
Neman volje s vama se raspravljat , znam šta mislim o ovome a vi me konstatno mentalno jebete u mozak.
Aj Bog.
Neman volje s vama se raspravljat , znam šta mislim o ovome a vi me konstatno mentalno jebete u mozak.
Aj Bog.
2014-04-11
Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Majica košta dvi kune , obućeš normalnu majicu i odeš u grad popit kavu.
Jel to problem ? Nije.
I šta sad očete ? Svu krivicu svalit na huligane koji se nebi pojavili da ste normalnu majicu obukli ?
Koji je cilj ?.Da zvezdaši šetaju Rivom ?
Pa vi niste normalni
Jel to problem ? Nije.
I šta sad očete ? Svu krivicu svalit na huligane koji se nebi pojavili da ste normalnu majicu obukli ?
Pa vi niste normalni
2014-04-11
Bosanac nisam..a u split sam isao uredovno na derbije kad je hajduk igrao..obvezno dan prije jer se trebalo pripremit za gostecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:u splitu smo vas rjesavali kroz ruke i noge..nije za cigose trebalo nista vise...'nemojtw nemojte ja sam vas'...cigos vice a ispod jakne zvezdin sal ...koliko me sjecanje sluzi tog lika smo i jos dvojicu razmontirali u dioklecijanovom podrumu..a dvojica pobjegla i skocila a di drugdje nego u more..a baza je bila kad smo vikali izadjite necemo vam nista..onda pruzimo zvezdasu ruku pa kad zvezdas pomisli da je izasao mi ga nogom gurnemo nazad u more...na kraju smo ih izvukli ali nista im niamo..nego pustili ih a ovi cekali mokri miliciju da ih pokupicrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
A što je glupi bosanac koji misli da je Hrvat radio u Splitu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
5.01.2018
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/strani-nogomet/clanak/id/525146/crvena-zvezda-kaznjena-zbog-velicanja-ratnog-zlocinca-partizan-posteen
E to ti je taj klub
To neće šetat po Splitu
Jeste razumili ?
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/strani-nogomet/clanak/id/525146/crvena-zvezda-kaznjena-zbog-velicanja-ratnog-zlocinca-partizan-posteen
E to ti je taj klub
To neće šetat po Splitu
Jeste razumili ?
2014-04-11
Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
Mislim normalno je da je neko glup ali ti ga baš pretjera.
Jesi se to taki rodio ili te mentalni razvoj zajebo u životu.
2015-09-24
Pa to je jedini cilj ove hajke : optužit normalne građane da su nenormalni da mogu četnici paradirat Rivon.Ringo10 wrote:Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
2014-04-11
Ringo10 wrote:Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
Ti si tamo zaboravio da si Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
MA jebeš to, nego hajd nam pričaj kako ste ti i jaran namlatili tih 30 klinaca u vrtiću.RayMabus wrote:Pa to je jedini cilj ove hajke : optužit normalne građane da su nenormalni da mogu četnici paradirat Rivon.Ringo10 wrote:Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
Baš me zanima.
2015-09-24
To te zvezdaše , to triba ubit ka pase.
Split jedini normalni grad ode.
Odma udri.
Split jedini normalni grad ode.
Odma udri.
2014-04-11
Jes, u pravu si ...crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
Kuku meni ... jesam li nešto jako bitno u životu izgubio time ...
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jes, u pravu si ...crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Jedno pitanjeRayMabus wrote:Jel želite regionalnu ligu ? Pa ako želite onda nemojte svu krivnju svaljivat na tamo neke huligane jer se ovo ne bi desilo da se ovi ponašaju profesionalno.
Jel to problem ? Nije.
Pa vi niste normalni
Što si ti toliko glup?
Kuku meni ... jesam li nešto jako bitno u životu izgubio time ...
Moraš se opustit i ne mislit ni na što. Samo dišeš.
Tako jedno 10-15 godina, i više nećeš uopće moći misliti, sve i da hoćeš.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovi slave Ratka Mladića , tu se kurče po Splitu , prave se pametniRayMabus wrote:5.01.2018
E to ti je taj klub
To neće šetat po Splitu
Jeste razumili ?
Svi četnici i jugoslaveni se udružili.
Aj pušite kurac , jeben van mater svima.
2014-04-11
imali su " civilne " jakne
bez ikakvih klupskih ili drzavnih obelezja.
ali, konobaru krvniku to nije bilo dovoljno. mogo je i kite da im izmeri.
da proveri da li mu pasuju.
bez ikakvih klupskih ili drzavnih obelezja.
ali, konobaru krvniku to nije bilo dovoljno. mogo je i kite da im izmeri.
da proveri da li mu pasuju.
Guest- Guest
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 15 of 38