Otpor
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otpor
Da smo složni i čestiti, davno bismo imali državu. A bit će, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema države bez krvavih gaća. Pobit ćemo se za slobodu sa Srbima, a možda i s Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako. Kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako naši kradu. Svak nas je krao i potkradao, a najteže će biti kad nas naši budu krali i prodavali svjetskim je*ivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas velika ptica grabljivica. Kako tada nas spasiti od nas?’
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Pa djes Epiju sad dizat revoluciju..bog te jebo docepo se broda.obitelj...prvoklasno vino..jebe sa strane mlade picke ...ako nista ja bi bio isto tako protiv rata ako nista zbog vina i mladih picaka ..mada je najbolje poslije rata,,,oni ludi nadrkani andranalinom izginu a poslije zenskinja ko u bajci...mos birat iako si zadnji gabor,,,jebga ...trziste prirode::)))
Guest- Guest
Da smo???!! Da je babi kurac bila bi djed..Dijete s napravi u sekundi..ali treba 9 mjeseci da se rodi...a dje je presvlacenje pelena i svakodnevna briga ..odgoj...pa na kraju ispadne osapler..Tako je i sa drzavom...jebiga nista preo noci.Ou sadasnju generaciju i buduce tri ..slobodno otpisite..Tek nakon njih mozda se (ako povijesne okolnosti budu normalne) rodi neka normalnija drustvena zajednica...do tada tko ziv tko mrtav...zivot je jedan i svaki trenutak koji udahnete je nepovratan i neponovljiv..
Guest- Guest
ako je itko neprijatelj države i naroda to su političari i politika koja se provodiepikur37 wrote:Radi se o skupini koja pokušava izazvati revoluciju i srušiti ustavno-pravni poredak..
Neprijatelji države i naroda.
immortal-
2014-04-16
..oportunisti se boje da im se stecevina ne zadrma pod nogama..jel..sasvim prirodna reakcija..mortal wrote:ako je itko neprijatelj države i naroda to su političari i politika koja se provodiepikur37 wrote:Radi se o skupini koja pokušava izazvati revoluciju i srušiti ustavno-pravni poredak..
Neprijatelji države i naroda.
Guest- Guest
Svaki narod ima politicare onakve kakve je sam birao..(Ajd ovdje vas malo lazem:)))
Nije problem u politicarima jer da je narod posten bili bi i politicari posto samo pokvareni mogu doci iz pokvarene i lopovske sredine.Isto kao i masa vas ovdje sa foruma...badava su vam skole koje imate kada ste svu pokvarenost koju u sebi nosite pokupili iz vlastite obitelji.Zeljeti drugome zlo a misliti sebi dobro..jebena je patologija koja se tesko lijeci...
Nije problem u politicarima jer da je narod posten bili bi i politicari posto samo pokvareni mogu doci iz pokvarene i lopovske sredine.Isto kao i masa vas ovdje sa foruma...badava su vam skole koje imate kada ste svu pokvarenost koju u sebi nosite pokupili iz vlastite obitelji.Zeljeti drugome zlo a misliti sebi dobro..jebena je patologija koja se tesko lijeci...
Guest- Guest
frka wrote:Svaki narod ima politicare onakve kakve je sam birao..(Ajd ovdje vas malo lazem:)))
sve istina.,nish dodati..
Guest- Guest
Evo recimo ovo..nitko nece otvoriti temu zbog ovoga...a zasto...pa fino sam objasnio gore u predhodnom postu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europski-sud-otkantao-simunica-za-dom-spremni-je-fasisticki-pozdrav/2059994.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europski-sud-otkantao-simunica-za-dom-spremni-je-fasisticki-pozdrav/2059994.aspx
Guest- Guest
frka wrote:Evo recimo ovo..nitko nece otvoriti temu zbog ovoga...a zasto...pa fino sam objasnio gore u predhodnom postu
otkantat će i sudovi.. svi oni koji svojim potezima štete vlastitom narodu
immortal-
2014-04-16
Fašisti su bili talijani.frka wrote:Evo recimo ovo..nitko nece otvoriti temu zbog ovoga...a zasto...pa fino sam objasnio gore u predhodnom postu
Da je "za dom spremni" fašistički pozdrav, onda bi glasio "per una casa pronta""
Guest- Guest
velis bolje posten klosar nego neposten bogatun..frka wrote:Svaki narod ima politicare onakve kakve je sam birao..(Ajd ovdje vas malo lazem:)))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
polarni medo koji njusi tuljaneGnječ wrote:vuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:
pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhe
hahah...i koje ti je zaduženje? drukanje forumaša na forumu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Yehudim wrote:Vlada nabavlja 90 novih vozila, a gradonačelnik Bandić čak 143.Vlada na sedam mjeseci nabavlja 90 novih vozila u vrijednosti od 4,2 milijuna kuna
S obzirom da Hrvatska predsjeda Vijećem Europske unije 2020. godine, Vlada preko Središnjeg državnog ureda, na razdoblje od sedam mjeseci, nabavlja 90 novih vozila u vrijednosti od 4,2 milijuna kuna, putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti, piše Večernji list.
Hrvatskoj će tako trebati 50 limuzina gornje srednje klase u vrijednosti od 2,9 milijuna kuna i 40 kombija s osam plus jednim sjedalom u vrijednosti 1,3 milijuna kuna.Karakteristike limuzina
Nabavljaju se isključivo nova i nekorištena vozila, pa je za osobna vozila gornje srednje klase predviđena kilometraža u tih sedam mjeseci koliko će biti u najmu od 6000 kilometara.
Vozila moraju imati snagu od minimalno 140 kW-a, automatski mjenjač, sva sjedala presvučena kožom i druge tehničke uvjete poput minimalne dužine od 4800 milimetara, koje zadovoljavaju samo limuzine gornje srednje klase premium proizvođača automobila poput Audija, BMW-a, Mercedesa te švedskog Volva.Zagreb nabavlja i terenac
Grad Zagreb želi isto tako unajmiti jednu limuzinu gornje srednje klase koja odgovara Audiju 6, Mercedesu E klase ili BMW-u 5, snage od minimalno 160 kW-a i s automatskim mjenjač.
Nabavlja se još i 76 automobila niže klase, 50 automobila donje srednje klase te sedam limuzina s automatskim mjenjačem srednje klase.
Grad Zagreb nabavlja i terenac s minimalnom snagom od 160 kW-a i automatskim mjenjačem. Planiraju uzeti u najam još pet električnih automobila, dva kombija i jedno dostavno vozilo.
E čovječe stvarno, šta ti imaš s tim ??
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Otpor II
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan