OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
Page 1 of 1
OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otpor-peticiju-podrske-jokicu-dosad-potpisalo-preko-30000-ljudi-gdje-ces-ti-biti-162016/896389.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
oce pjevat jonny stulic cedo..i mile kekin slobo
2015-09-08
Dali netko zna nešto konkretno o toj reformi? Ono malo podataka šta sam pronašao je da je ovo manje više još jedna reforma "iz šupljeg u prazno"
Ja mnijem da 90% ljudi nema pojma o tome svemu.
među njima i ja.
među njima i ja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
2015-09-08
odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
ova reforma se ne odnosi na sadržaj nego na ciljeve i metode.
to je jedun od posljednjih fašističkih pokušaja da kontroliraju ljude, koji će se raspliniti zbog youtuba bez obzira na eventualni konsenzus svih uhljeba.
2014-04-16
...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
to je jedun od posljednjih fašističkih pokušaja da kontroliraju ljude, koji će se raspliniti zbog youtuba bez obzira na eventualni konsenzus svih uhljeba.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
odakle ti da je jokićeva reforma izbocila marulića?
marulića stvarno triba izbociti, ali poanta je da jokić to ni učini.
a uništavanje hrv jazika je antifašistički, pa di ti živiš?
2014-04-16
....pod navodnike 'antifasisticki'...a zasto bi ga trebalo izbaciti?aben wrote:vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
2015-09-08
Ja mislim da je uništavanje hrvatskog jezika izmišljanje novokovanica i njihovo forsiranje.vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
Ono,u vojsci,kad sam bio nije kundak nego nekakav usadnik??? Kakav usadnik za miloga Boga???
Ili ono zrakomlat!
2014-04-22
..ma to je bilo samo kratko.....jastreb wrote:Ja mislim da je uništavanje hrvatskog jezika izmišljanje novokovanica i njihovo forsiranje.vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
Ono,u vojsci,kad sam bio nije kundak nego nekakav usadnik??? Kakav usadnik za miloga Boga???
Ili ono zrakomlat!
2015-09-08
Ili ono krugoval? Imamo radio od kad ga imamo i sad se nađe nekakav pametnjaković i izmišlja nekakv krugoval?
Krugoval bi svakog normalnog asocirao na ono kad u more baciš kamen pa se oko mjesta gdje je kamen bućnuo u vodu šire valovi u obliku koncentričnih krugova.
Krugoval bi svakog normalnog asocirao na ono kad u more baciš kamen pa se oko mjesta gdje je kamen bućnuo u vodu šire valovi u obliku koncentričnih krugova.
2014-04-22
Što je očiti znak da je to bilo promašaj.vuksadinare wrote:..ma to je bilo samo kratko.....jastreb wrote:Ja mislim da je uništavanje hrvatskog jezika izmišljanje novokovanica i njihovo forsiranje.vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
Ili ono zrakomlat!
Cijeli život od pojave moderne puške imamo kundak i sad netko tko nema pametnijeg posla izmišlja nekakav usadnik.
2014-04-22
zoto ča će fašisti nametanjem ostvariti antifašistički cilj.vuksadinare wrote:....pod navodnike 'antifasisticki'...a zasto bi ga trebalo izbaciti?aben wrote:vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
recimo, jastreb je antifašist jugosloven iz 19 stoljeća i hrvatski jezik njemu prestovljo političku prepreku. fašisti želu ostvariti ciljeve obrazovanja među kojima su i "..razvijanje hrvatskog identiteta...".međutim, oni mislu da će to uspiti tako ča organiziraju obrazovnu diktaturu. a ne će, nego će polučiti potpuno iste ciljeve koje imo i jastreb.
2014-04-16
slazem se..no i ovako i onako nije se razvijao nesto posebno nacionalni identitet...ko ga ne zeli nece ga ni prihvatiti sa ili bez kurikulumaaben wrote:zoto ča će fašisti nametanjem ostvariti antifašistički cilj.vuksadinare wrote:....pod navodnike 'antifasisticki'...a zasto bi ga trebalo izbaciti?aben wrote:vuksadinare wrote:...da unistavanje hrvatskog jezika i nacionalne kulture je bas antifasticki..yupiaben wrote:odakle ti to?vuksadinare wrote:reforma po jokicu ti je ta....da su u prvi plan izbili oni sa kojim skolstvo ne bi trebalo imati veze...ono izbacit marulica..a ubacit kekina i stulica kao 'povijesne' licnosti....mislim ono..
recimo, jastreb je antifašist jugosloven iz 19 stoljeća i hrvatski jezik njemu prestovljo političku prepreku. fašisti želu ostvariti ciljeve obrazovanja među kojima su i "..razvijanje hrvatskog identiteta...".međutim, oni mislu da će to uspiti tako ča organiziraju obrazovnu diktaturu. a ne će, nego će polučiti potpuno iste ciljeve koje imo i jastreb.
2015-09-08
točno;vuksadinare wrote:
slazem se..no i ovako i onako nije se razvijao nesto posebno nacionalni identitet...ko ga ne zeli nece ga ni prihvatiti sa ili bez kurikuluma
a onaj ki bi ga i prihvati- neće zbog postojanja fašističkog kurikuluma.
mislin, prošli smo to u drugon ratu. dobili smo državu i sve je bilo super do popodne. kad su ljudi vidili di to gre, postali su nešto još i gore- antifašisti.
2014-04-16
ja ću ić ako suorganizator bude Željka Markić.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Similar topics
» Gdje će ove 'face' biti 1.6.2016?
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
Page 1 of 1