Mi smo Borg, otpor je džaba
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mi smo Borg, otpor je džaba
https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/fantastika-postaje-stvarnost-nova-muskova-revolucija-spajanje-mozga-na-internet-u-tri-koraka-15015831
Lajkam inovaciju za medicinske svrhe.
Ipak, skeptična sam jer ljudi kakvi jesu, naravno da će i to zlorabiti.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Mi smo Borg, otpor je džaba
Da, i to isto..
Hollywood ionako već odavno u filmovima približava te teme, da se malo naviknemo prije nego nam i to uvale..
Hollywood ionako već odavno u filmovima približava te teme, da se malo naviknemo prije nego nam i to uvale..
Guest- Guest
Moja kćerkica je tražila da joj kupim iPhone, jer na njemu ima nekakav "Siri".
Međutim, ja sam joj kupio Huawei za 200 eura.
I našla da ima nekakav "google asistent".
Probala i super, kaže, nije ni ovo puno lošije od sirija.
Pokazivala mi je jučer.
Jebote, ne mogu još k sebi doći. Pričaš s njim isto kao s čovjekom.
Kao u 'zvjedanim stazama'.
Potpuno ispravno i logično odgovara na pitanja i sve zna.
Međutim, ja sam joj kupio Huawei za 200 eura.
I našla da ima nekakav "google asistent".
Probala i super, kaže, nije ni ovo puno lošije od sirija.
Pokazivala mi je jučer.
Jebote, ne mogu još k sebi doći. Pričaš s njim isto kao s čovjekom.
Kao u 'zvjedanim stazama'.
Potpuno ispravno i logično odgovara na pitanja i sve zna.
crvenkasti-
2014-04-17
Strah od tehnologije je vječan
Doduše ovaj u kojem mogu mozak priključiti na aparate.. Huh
Tu bi marcelko mogo profitirati ali netko pametniji. Primjerice Megi.. Ona bi jadna pobrkala sve žice i ćipove
Tu bi marcelko mogo profitirati ali netko pametniji. Primjerice Megi.. Ona bi jadna pobrkala sve žice i ćipove
kic wrote:marcellus wrote:i onda se dogodi bug u softveru...
in short :D
tražiš programera da ti vrati pare
ako neće, tužiš ga sudu
i 2-3 godine ga zajebavaš sa podnescima
crvenkasti-
2014-04-17
venus wrote:Da, i to isto..
ono ko teslin samovozeći auto, pa se zakuca u šleper jer ga radar iz nekog razloga nije skužio
Sora wrote:Strah od tehnologije je vječan
A mogla bi te npr. banirati dok ti je misao još u glavi prije nego je napišeš u post..
Guest- Guest
marcellus wrote:venus wrote:Da, i to isto..
ono ko teslin samovozeći auto, pa se zakuca u šleper jer ga radar iz nekog razloga nije skužio
Sudar napredne i zastarjele tehnologije...
Trebat će nam očito dosta vremena da shvatimo da smo mi zapravo napredna bića.
Guest- Guest
Da li bi se odrekla vatre, samo zato da neki psihopat ne bi mogao okretati malu djecu živu na roštilju, a što je nešto što se kroz povijest nikad nije prestalo događati (i po svemu sudeći nikad ni neće)?venus wrote:Lajkam inovaciju za medicinske svrhe.
marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/fantastika-postaje-stvarnost-nova-muskova-revolucija-spajanje-mozga-na-internet-u-tri-koraka-15015831
To triba zabranit. To je napad na čovječanstvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne ljudi. Vlade.venus wrote:Lajkam inovaciju za medicinske svrhe.
Za kontrolu populacije. Ovo ti je vanzemaljski napad. Musk je samo izvođač radova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Danas na svom mobitelu možeš in real time vidjeti što se događa gotovo bilo gdje u svijetu. Čak ni starogrčki bogovi to nisu mogli. Zeus je morao imati svog potrčka Hermesa da mu donese vijesti. Što nas vraća na biblijsku priču o prvim ljudima koji su htjeli biti isto tako sveznali i svemoćni kao i bog(ovi). Znamo kakvim je tragiendom ta bajka završila. Što nas, naravno, ni najmanje nije zasmetalo da se bacimo na izgradnju babilonskog tornja, s namjerom da se popnemo što je više moguće kako bi vidjeli da li Bog ima usrane gaće ;P Znamo epilog i te mission impossible epizode. Ovo o čemu Elon govori čak i nije tako epohalno, jer trenutno je, na primjer, već moguće upravljati malim dronovima samo i isključivo mišlju. Želja da budemo (kao) bogovi nas nikad nije napustila. Kakve će ovaj put biti posljedice? Treća sreća?
Accident will happen, bilo sa samovozećim autima, bilo s izmjeničnom strujom (koja da je, kako je Edison napadao našeg Likotu, za razliku od njegove istosmjerne , smrtonosna), bilo s običnim šrafcigerom.marcellus wrote:ono ko teslin samovozeći auto, pa se zakuca u šleper jer ga radar iz nekog razloga nije skužiovenus wrote:Da, i to isto..
marcellus wrote:
To isto imaš u Ghost in the shell. Haker ti hakira implantate u očima i onda vidiš ili ne vidiš samo što on želi.
catabbath-
2015-08-22
To je kao s kućnim ljubimcima - oni sami po sebi nisu krivi, vlasnici su krivi.
I uporaba tehnologije ovisi o onome tko tu uporabu strukturira. Što je tehnologija naprednija, opasnost je veća, prostor za pravilnu primjenu se sužava.
Uz UI, kvantna računala najveću pozornost treba posvetiti biotehnologiji i nanotehnologiji.
Automatizam u prometu je neminovan, ali neće moći voziti vozila u automatizmu i vozila kojima upravljaju ljudi na istim cestama. To je golem problem u aplikaciji tog rješenja jer je postepeno migracija nemoguća.
I uporaba tehnologije ovisi o onome tko tu uporabu strukturira. Što je tehnologija naprednija, opasnost je veća, prostor za pravilnu primjenu se sužava.
Uz UI, kvantna računala najveću pozornost treba posvetiti biotehnologiji i nanotehnologiji.
Automatizam u prometu je neminovan, ali neće moći voziti vozila u automatizmu i vozila kojima upravljaju ljudi na istim cestama. To je golem problem u aplikaciji tog rješenja jer je postepeno migracija nemoguća.
Guest- Guest
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Anemični Borg se oglasio - otpor je uzaludan
» Visnje dzaba Srbija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» Ristić vrhunski, "Obama džaba si krečio"
» Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
» Visnje dzaba Srbija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» Ristić vrhunski, "Obama džaba si krečio"
» Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'