Otpor
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otpor
činilo se nekome ispravno ili ne pobuna će se razviti i širiti
2014-04-16
..ne podcjenjuj to je majka dvih zajeba i ne govoti u ime ostalih vec u svojeAssadNaPodmornici wrote:je evo trčim se borit.. kako da ne. što gore to bolje kako je rekao Lenjin. Samo jako, HDZ do kraja.. i sa čime ćeš se boriti?= većina mlade populacije je u Irskoj i Njemačkoj, većina njih je digla ruke od RH, ovdje ostali uhljebi, penzići, nema borbe.. to je kao kada u Njemačkoj 1945 pozivaš na borbu, a ono većina vojske izginula ili rastegnuta na puste frontove a protiv tebe milijuni istočnih hordi, amera, ostalih europljana, ostali starci i djeca, je borit ćeš se.. bacaj oružje, sakrivaj se, i pripremaj se za kraj rata.. tako i RH, gotova je, kakva crna borba.. treba imati planove za post-RH
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dječije igrice...
Komandant šamil ne odobrava...
Komandant šamil ne odobrava...
Last edited by T. on 29/1/2019, 15:18; edited 1 time in total
T.- Posts : 17552
2014-04-14
treba uništiti pljačkuAssadNaPodmornici wrote:
i danas ekipa ono kada je bjesna na situaciju, na korupciju, na uhljebljivanje, na pljačku, samo odmahne rukom, i kaže "boli me kurac, ionako planiram odselit, " i odu vanka, i adio. raskrstiš sa državom, država sa tobom, i svatko svojim putem. na kraju će to i sjebati državu, ali će biti mir..
vratiti sve na početno stanje, uvesti disciplinu rada u državne službe, uhljebe odpustiti, ... niz promjena
ali red je za pobunu širokih masa
drugačije ne ide
ovi koje navodiš da raskrste s državom... misliš li da im je lako
čak ni oni s doktoratom neće u visine sa Švabom, o ostalima da se ne govori
naš narod je njima jeftina radna snaga i to je sve
treba se ovdje boriti za sebe, svoje bližnje i sav ostali Hr narod
Last edited by mortal on 29/1/2019, 15:19; edited 1 time in total
2014-04-16
Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
2015-09-08
Blajbug.....da.............izdajice, uhljebe i njihove sluge triba makniti.
Ma kakvo strijeljanje, to je za vojnike ...vuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
Dezertere vješati na javnim mjestima...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
immortal-
2014-04-16
ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
2015-09-08
jel se ti to sad očituješ kao licemjer malo jačivuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
što ti znači netko dobio posao prije recimo mene npr i sad to znači da ja nisko kotiram ???? što to znači?
i da su to krivi rodbinski problemo ??? daj to objasni
kako mi je moja rodbina kriva ako neki srbin u Hrvatskoj dobije posao prije mene i tebi je to potpuno ok ???
kažeš prokleti ercegovci??... prokleti slavonci i vaša trpačina, lizanje guzica pa pola groša i dalje da ne navodim
ali daj svakako bolje objasni
immortal-
2014-04-16
što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
immortal-
2014-04-16
Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
2015-09-08
Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
2015-09-08
daklevuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
ti ćeš se boriti
1)kupljen si od sustava, metodom sitnih privilegija.. tvoja cijena je bila 3000kn i utrpati te u državnu firmu
2)postao si pričuvnik HVa, to je kao da ljudi govore "idem se boriti protiv fašista 1941" a onda se priključi ustašama :D
jebla te ta borba :D postao pričuvnik D:
sutra će te Kenwood Kenon opet poslati da gineš a on i njegova dica će se pokupiti .
Ja mislio da si rekao "evo učlanio sam se u ŽZ sudjelujem u prosvjedima, itd" ili "generaciju obnove" ili "Most" a ti se boriš tako da si se pridružio njima. nemoj me jebati . zato i kažem da nema smisla se boriti.
kao što je Hitler rekao Njemcima 1945 da su ionako najbolji Njemci izginuli na fronti. Što je istina. Ostali su danas samo u Njemačkoj potomci soyboysa i takvi , zato im se dešava što se dešava.
Tako i u RH, kakva crna borba, najbolji Hrvati su ti u Njemačkoj, Irskoj, - vrati njih pola milijuna nazad i onda se možeš boriti.. tko je ostao za boriti se? ti , tako što si dio sistema(radiš za državu i dobrovoljno si ušao u državni represivni sustav da im služiš) a druga je mortalka, koju je HDZ zajeba tako da mora djecu iseliti vanka a ona mora raditi za minimalac, a onda i dalje umjesto da skuži da joj je najveći neprijatelj država RH i institucije države RH, onda i dalje priča o srbima, jasenovcu i blebirugu još gora od tebe. i sa vama da se borim lol.
sretno vam u borbi. najbolji način borbe jest što je yugosloven M.Babić rekao, jest iseljavanje i prestanak plaćanja poreza. Kada se ekonomski sruši RH, onda možemo dalje razgovarati kako prestrojiti društvo
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
da?? jesu ti srbi ili upravni odbor slavonskih sela radili vezu??vuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhevuksadinare wrote:Borit cemo se mi yoda a ne ti ni drugi koji ste lajavi samo na jeziku..ako treba mi cemo ginuti kao sto smo prije ginuli....defetiste i provokatore ne primamo vec streljamo...stetno djeluju
sad to znači da si visoko kotirao, oni koji nemaju vezu nisko kotiraju.. nisu ti ravni??
jel to razlog što si hvalio šiptare, pljuckao na Hercegovce ????????????????????????
immortal-
2014-04-16
gdje si bio Vučino u Slavoniji na frontu reci meni ??
jesi bio u posavini .. slavonskoj posavini
ovako to izgleda kad ja pljuckam jer su mene s 24 lifrali tamo gdje ni muški nisu htjeli,a vidi kako se častite titulama... sunce,................................
a ja ni do posla nisam mogla
..sva djela nam se pišu... sve u naplatu stiže
jesi bio u posavini .. slavonskoj posavini
ovako to izgleda kad ja pljuckam jer su mene s 24 lifrali tamo gdje ni muški nisu htjeli,a vidi kako se častite titulama... sunce,................................
a ja ni do posla nisam mogla
..sva djela nam se pišu... sve u naplatu stiže
immortal-
2014-04-16
Jel ti znas kao prvo sto znaci pricuvnik?mortal wrote:da?? jesu ti srbi ili upravni odbor slavonskih sela radili vezu??vuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentosmortal wrote:
pa daj kad si tako odlučan i spreman na gotovs da pokrebnemo nešto... istupimo u te svrhe
sad to znači da si visoko kotirao, oni koji nemaju vezu nisko kotiraju.. nisu ti ravni??
jel to razlog što si hvalio šiptare, pljuckao na Hercegovce ????????????????????????
2015-09-08
u mojoj okolini baš hrpa Hercegovaca... ne znam ni jednog da na frontu nije išao
ne znam ni jednog da se titulama okitio.. ali poginulih, ranjenih je bilo
ne znam ni jednog da se titulama okitio.. ali poginulih, ranjenih je bilo
immortal-
2014-04-16
kotacija višlja od ostalih???? objasni !! možda shvatimvuksadinare wrote:Jel ti znas kao prvo sto znaci pricuvnik?mortal wrote:da?? jesu ti srbi ili upravni odbor slavonskih sela radili vezu??vuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:
ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentos
immortal-
2014-04-16
vuksadinare wrote:Jel ti znas kao prvo sto znaci pricuvnik?mortal wrote:da?? jesu ti srbi ili upravni odbor slavonskih sela radili vezu??vuksadinare wrote:Postao sam pricuvnik hv-a jucermortal wrote:što si učinio tako spreman... osim piskaranja na forumuvuksadinare wrote:
ja sa oduvijek spreman...drugo netko rodbinske probleme prenosi na drustvo...ako netko ima problema u rodbinskoj hijerarhiji gdje drugi prije njega dobijaju posao kako?..nije bitno..veza vjerojatno..sto govori da taj nisko kotira...a onda pljuckaj na drzavu..narod..svi krivi..svi nek se sele..prokleti vlaji..ercegovci..pizde matetine..poznam taj mentos
rezervista?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Otpor II
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU