Otpor II
Page 1 of 1
Otpor II
'Mi ćemo umrijeti s vama na barikadama': Trebamo hrabre
Ove barikade nećemo napraviti ni od kamenja, ni od drveta, niti od željeza; one će biti napravljene od ideja i zelje za promjenom. Na tim barikadama, mi trebamo one hrabre, kažu u novoj poruci
Ljudi u maskirnim odorama ponovno su se obratili javnosti putem Facebook stranice "Otpor". Nakon što su videom od prije nekoliko dana pozvali Hrvate na revoluciju, u novoj poruci kažu kako dolazi dan kad ljudi više neće samo sjediti i šutjeti.
U najnovijoj objavi stoji:
Izvinite na smetnji, ali ovo je revolucija!
Naš cilj je pravda, sloboda i jednakost! Naši članovi, dolaze iz raznih frakcija i stranaka. To su aktivisti koji su prvi stali pred nepravdu - na deložacijama, na prosvjedima, koji su uhićivani zbog borbe za pravdu i koji srcem žele promjene.
Mi ovdje stvaramo zajednički jezik protiv nepravde, organizaciju koja može ostvariti ciljeve, pobjedu i promjene.
Promjene su proces što donosi vrijeme, a kod nas je već puno vremena prošlo. Već ste pozvani da budete sol zemlje, sto onda čekate? Budite sol zemlje, borite se!
Djelujemo anonimno, kako bi pokret mogao djelovati kao jedno, bez istaknutih lica, kao sila protiv koje neprijatelj ne može. Kako bi promicali slobodu govora, u zemlji, u kojoj je poznato da mladi ne smiju iznositi svoje mišljenje, jer će naići na udar medija i javnosti. OTPOR su, u istom danu, nazvali i Neokomunistima i Ustašama. MUP je analizirao snimak, nas Istražuju i provjeravaju kao najgore kriminalce, jer u ovoj zemlji, kriminal je govoriti o pravdi.
Zapitajte se u kakvim državama živite?! Kad je medijima 'pobuna' i 'udar na vlast' naziv za borbu protiv korupcije, nepotizma, iseljavanja i dekadencije. Takvoj 'pobuni' se svi priključite!
Dan dolazi kad će se ljudi probuditi! Kada vise neće dopustiti da ih pljačkaju i ponižavaju. Dan dolazi kad ljudi vise neće sjediti i šutjeti!
A toga dana, iznad barikada, postoji li svijet koji ste sanjali? Ove barikade nećemo napraviti ni od kamenja, ni od drveta, niti od željeza; one će biti napravljene od ideja i zelje za promjenom. Na tim barikadama, mi trebamo one hrabre, koji će kad dan zagrli noć, reći:
"Mi ćemo umrijeti s vama na barikadama!"
Organizacija ne može bez vas! Ako drhtite na svaku nepravdu učinjenu drugima, nasi ste ljudi, i pozvani ste!
KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!
I nemojte biti sami u budućnosti...
'I kad je s nama nitko, a protiv nas sila, pružit ćemo otpor!'
https://www.24sata.hr/news/trazimo-hrabre-ljude-s-vama-cemo-umrijeti-na-barikadama-612174
Ove barikade nećemo napraviti ni od kamenja, ni od drveta, niti od željeza; one će biti napravljene od ideja i zelje za promjenom. Na tim barikadama, mi trebamo one hrabre, kažu u novoj poruci
Ljudi u maskirnim odorama ponovno su se obratili javnosti putem Facebook stranice "Otpor". Nakon što su videom od prije nekoliko dana pozvali Hrvate na revoluciju, u novoj poruci kažu kako dolazi dan kad ljudi više neće samo sjediti i šutjeti.
U najnovijoj objavi stoji:
Izvinite na smetnji, ali ovo je revolucija!
Naš cilj je pravda, sloboda i jednakost! Naši članovi, dolaze iz raznih frakcija i stranaka. To su aktivisti koji su prvi stali pred nepravdu - na deložacijama, na prosvjedima, koji su uhićivani zbog borbe za pravdu i koji srcem žele promjene.
Mi ovdje stvaramo zajednički jezik protiv nepravde, organizaciju koja može ostvariti ciljeve, pobjedu i promjene.
Promjene su proces što donosi vrijeme, a kod nas je već puno vremena prošlo. Već ste pozvani da budete sol zemlje, sto onda čekate? Budite sol zemlje, borite se!
Djelujemo anonimno, kako bi pokret mogao djelovati kao jedno, bez istaknutih lica, kao sila protiv koje neprijatelj ne može. Kako bi promicali slobodu govora, u zemlji, u kojoj je poznato da mladi ne smiju iznositi svoje mišljenje, jer će naići na udar medija i javnosti. OTPOR su, u istom danu, nazvali i Neokomunistima i Ustašama. MUP je analizirao snimak, nas Istražuju i provjeravaju kao najgore kriminalce, jer u ovoj zemlji, kriminal je govoriti o pravdi.
Zapitajte se u kakvim državama živite?! Kad je medijima 'pobuna' i 'udar na vlast' naziv za borbu protiv korupcije, nepotizma, iseljavanja i dekadencije. Takvoj 'pobuni' se svi priključite!
Dan dolazi kad će se ljudi probuditi! Kada vise neće dopustiti da ih pljačkaju i ponižavaju. Dan dolazi kad ljudi vise neće sjediti i šutjeti!
A toga dana, iznad barikada, postoji li svijet koji ste sanjali? Ove barikade nećemo napraviti ni od kamenja, ni od drveta, niti od željeza; one će biti napravljene od ideja i zelje za promjenom. Na tim barikadama, mi trebamo one hrabre, koji će kad dan zagrli noć, reći:
"Mi ćemo umrijeti s vama na barikadama!"
Organizacija ne može bez vas! Ako drhtite na svaku nepravdu učinjenu drugima, nasi ste ljudi, i pozvani ste!
KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!
I nemojte biti sami u budućnosti...
'I kad je s nama nitko, a protiv nas sila, pružit ćemo otpor!'
https://www.24sata.hr/news/trazimo-hrabre-ljude-s-vama-cemo-umrijeti-na-barikadama-612174
vili40-
2015-08-02
Re: Otpor II
nisam registrirao ali kolko vidim baš i nije bilo nekog interesaRayMabus wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t31820-retardi-sa-fejsa
vili40-
2015-08-02
A može se svaka budaletina slikat sa onim krpama preko face i drkat po tipkovnici ...vili40 wrote:nisam registrirao ali kolko vidim baš i nije bilo nekog interesaRayMabus wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t31820-retardi-sa-fejsa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prije bih rekao da se radi o nekakvim ljevičarima,jer HR desnica dosad je na nekakve prosvjede pozivala samo radi nekakvih zajebancija,poput nastupa srpskih izvođača i sl.
Možda su se u Hrvatskoj pojavili Maoisti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakva ljevica, u RH oni su o obliku Radničke Fronte ili Are You Serious ili GONGa, njih zanimaju pederske parade i islamski imigranti i "uljanik je naš".. (umjesto da se imigranti zaustave pod svaku cijenu, a uljanik raznese dinamitom)jastreb wrote:Prije bih rekao da se radi o nekakvim ljevičarima,jer HR desnica dosad je na nekakve prosvjede pozivala samo radi nekakvih zajebancija,poput nastupa srpskih izvođača i sl.
desnicu si sam opisao, cajkaški koji kada su trijezni glume da mrze cajke, a subotom razbijaju čaše od glavu na cajke.. ovo je prije neka Živi Zid šema, ali zakurac, šta će im to u životu
ako žele pružiti otpor režimu na vlasti, dvije su najbolje metode
1)ne plaćanje poreza i rad na crno i parazitiranje
2)odlazak u njemačku/irsku
ništa više neće zaboliti ovaj režim na vlasti nego ovo..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:kakva ljevica, u RH oni su o obliku Radničke Fronte ili Are You Serious ili GONGa, njih zanimaju pederske parade i islamski imigranti i "uljanik je naš".. (umjesto da se imigranti zaustave pod svaku cijenu, a uljanik raznese dinamitom)jastreb wrote:Prije bih rekao da se radi o nekakvim ljevičarima,jer HR desnica dosad je na nekakve prosvjede pozivala samo radi nekakvih zajebancija,poput nastupa srpskih izvođača i sl.
desnicu si sam opisao, cajkaški koji kada su trijezni glume da mrze cajke, a subotom razbijaju čaše od glavu na cajke.. ovo je prije neka Živi Zid šema, ali zakurac, šta će im to u životu
a što ne bi razneso dinamitom Sabor kad bude krcat ili banske dvore di vlada Vlad Drakula? di baš uljanik bogtejebo?
Guest- Guest
jastreb wrote:Prije bih rekao da se radi o nekakvim ljevičarima,jer HR desnica dosad je na nekakve prosvjede pozivala samo radi nekakvih zajebancija,poput nastupa srpskih izvođača i sl.
Sendero Luminoso...gerila.
Guest- Guest
sabor, većinu ministarstava, uljanik, hrvatsku industriju nafte, hrvatske struje, - kako je jedan moj prijatelj (koji je inače klasnični desničar, ne ovaj socijalistički-kato-taliban, nego desničar koji voli male poreze , malu državu, red-rad-disciplinu i vojsku na granici) - kako je on rekaoGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:kakva ljevica, u RH oni su o obliku Radničke Fronte ili Are You Serious ili GONGa, njih zanimaju pederske parade i islamski imigranti i "uljanik je naš".. (umjesto da se imigranti zaustave pod svaku cijenu, a uljanik raznese dinamitom)jastreb wrote:Prije bih rekao da se radi o nekakvim ljevičarima,jer HR desnica dosad je na nekakve prosvjede pozivala samo radi nekakvih zajebancija,poput nastupa srpskih izvođača i sl.
a što ne bi razneso dinamitom Sabor kad bude krcat ili banske dvore di vlada Vlad Drakula? di baš uljanik bogtejebo?
"sve što imao prefix Hrvatsko - razjebati, raznjeti, privatizirati, što god oćeš, samo da više nema ime Hrvatsko".. jasno je zašto
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Similar topics
» Otpor
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Kinezi dolaze, otpor je uzaludan