Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
pa bum ti ja ženu zmasiral. nije bed. kaj žena zna tko ju masira.dzango wrote: Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ja svadbarski od Novaka završio na Bogojavljanje. Klinci se prokurčili i neće da jedu. Sada ću da odmorim do sledeće NG.Stanojko wrote:Bogami, lepo ti to hedlujes. Pala proja i kod mene u subotu, al kao prateci program uz svadbarski kupus... ;)dzango wrote:To se podrazumevam, bile gibanica i projara neki dan, prste da poližeš. Transparent spada pod kreativni deo u slobodno vreme.Stanojko wrote:Hahahahaha...Ti bre umesto da teras zenu da mesi pitu, ti je teras da pravi transparente... :)dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:
šta je pisalo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:dzango wrote:
Nisko.
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
nisam u tok, šta čika šta sendvič
transparent je sto funtica extra..Stanojko wrote:Hahahahaha...Ti bre umesto da teras zenu da mesi pitu, ti je teras da pravi transparente... :)dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa gle. krenulo sa tedeskijem, onda se ekipa popalila na kayu, onda smo se malo ispičkarali. i onda kuham juhu.marcellus wrote:dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
to ti je u kratkim crtama. da li da u juhicu od mačke stavim krumpir ili je talijn dosta?
veber-
2014-12-30
Rabarbara wrote:Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera.
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta)
Čast izuzecima, ali i niste ni za što drugo.
haha, ratoborna teta dobro secirala vip :D
predmijevam, takva žena, majka, kraljica nemre neg vako izgledat
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
kaj oš da i o tebi opletem?ljubo1212 wrote:Rabarbara wrote:Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera.
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta)
Čast izuzecima, ali i niste ni za što drugo.
haha, ratoborna teta dobro secirala vip :D
predmijevam, takva žena, majka, kraljica nemre neg vako izgledat
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veberu, tko tebi drma kavez?
štuka je u lovostaju, jedino divljačina ako te zanima...
2015-08-02
neka sivoplavooka.ljubo1212 wrote:veberu, tko tebi drma kavez?
u biti drkam. to kaj čuješ da zveči kavez sa štefekom lupam po rešetkama.
kaj od divljači?
veber-
2014-12-30
onda se čudiš što barbara napiše kak smo/ste forum drkaroša i nejebičara, plus poneki ribič, što dođe na isto
lupanje štefekom je ok, ak štefek nije tvoj, to si već trebao naučiti, ionak buš dobil boju, a veličinu baš i ne
divlja svinja, malo srna, moguće jelen..oš jazavca, tog ima dosta
lupanje štefekom je ok, ak štefek nije tvoj, to si već trebao naučiti, ionak buš dobil boju, a veličinu baš i ne
2015-08-02
ajmo na zid svevremenih postova..1000+Rabarbara wrote:Hektorović wrote:veber wrote:zakvačili se na kaju gore nego pijan plota.Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
čemu taj komentar?
preskoči sve insinuacije i zakaj taj upis?
Pa jer je forumska usjedjelica :D
ajde, ova barem ima 3 djece, obavila je dužnost... :D
Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera. Ili se upucavate ili vrijeđate i zapravo nemate pojma kako pristojno razgovarati sa ženama bez namjere upucavanja i/ili degradiranja.
Guest- Guest
ajmo na zid svevremenih postova..1000+Rabarbara wrote:Hektorović wrote:veber wrote:zakvačili se na kaju gore nego pijan plota.Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
čemu taj komentar?
preskoči sve insinuacije i zakaj taj upis?
Pa jer je forumska usjedjelica :D
ajde, ova barem ima 3 djece, obavila je dužnost... :D
Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera. Ili se upucavate ili vrijeđate i zapravo nemate pojma kako pristojno razgovarati sa ženama bez namjere upucavanja i/ili degradiranja.
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta),
Guest- Guest
štefek i ja živimo u suživotu.ljubo1212 wrote:onda se čudiš što barbara napiše kak smo/ste forum drkaroša i nejebičara, plus poneki ribič, što dođe na isto
srećom štefek nije jako visok, pa kada i oće van mogu s njim.
pita ženska štefeka to si cijeli ili imaš buraza.
zato štefek i ja imamo dobar odnos. on meni ne smeta ja ga pogladim koji put....
veber-
2014-12-30
jazavca bi probal, ako si još uvijek tamo, nađemo se na cugi. ja sada živim 2km od tebe.
2014-12-30
RECI NE ČIKI SA SENDVIČIMA. Samo na ćirilici, normalno.marcellus wrote:dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
2014-04-19
Neće moći, ljubomoran sam. Ali može svaju, ima šta.veber wrote:pa bum ti ja ženu zmasiral. nije bed. kaj žena zna tko ju masira.dzango wrote: Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.
2014-04-19
to ne znam, stukel sam ljubomira. ljubomir se motao oko ženske.dzango wrote:Neće moći, ljubomoran sam.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ženina sestra?veber wrote:svaja to kao šogorica?
2014-04-19
da
ali ako ima velike sise ne interesira me, ja ti volim androgene žene.
ali ako ima velike sise ne interesira me, ja ti volim androgene žene.
2014-12-30
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 5 of 8