Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
:)kaya wrote:Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:
logicno, zato sam lijep:)
:)
Vidi nju kako je pribrana, ma yoga yogi od kada to cita.
A baš sam je mislila priupitati recept.
Ako dodam i Blajburg zen mi je zagarantiran. Ne treba mi Indija.
U jbte, hoće li mi sise ostati ovako velike? Ili će se smanjiti?
Guest- Guest
Ali zašto? Fakat ne kužim.veber wrote:ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
razjebu me forumski hodači.
Zašto tako prosipaš nešto što bi trebalo biti tvoje i njeno, intmno?
Samo zato da odgovoriš nekom bedaku?
Ma što je to vrijedno toga? :)
Guest- Guest
nitko ne priča o udbi i udbašima. jebeš takvu temu.
Guest- Guest
Pa nece, ali biti ces lijepa i mirna.Rabarbara wrote::)kaya wrote:Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:
Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)
Ja si pustim Bujicu za pozadinu obicno. Na “ udba” duboko udahnem na nos. Stanem. Osluskujem vlastiti puls ( koji je na 150)
Na “ mi hrvati “ tek izdahnem. Duboko i brojim do 5 ( bi do 1945 ali nemam toliko zraka).
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja bih pričala, ali me strah da mi se poprsje ne smanji kad se odfrustriram.Gnječ wrote:nitko ne priča o udbi i udbašima. jebeš takvu temu.
Guest- Guest
Oprosti, evo ja sam malo.Gnječ wrote:nitko ne priča o udbi i udbašima. jebeš takvu temu.
2015-08-15
Je čula sam za njega da je ljekovit. Preporučaju ga kod zatvora i općenito poremećaja u prehrani. Ali treba ga konzumirati oprezno. Zna izazvati simptome slične bulimičnim napadima.kaya wrote:Pa nece, ali biti ces lijepa i mirna.Rabarbara wrote::)kaya wrote:Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:
I sise rastu brze kazu
Ja si pustim Bujicu za pozadinu obicno. Na “ udba” duboko udahnem na nos. Stanem. Osluskujem vlastiti puls ( koji je na 150)
Na “ mi hrvati “ tek izdahnem. Duboko i brojim do 5 ( bi do 1945 ali nemam toliko zraka).
A tako. Dok priča o partizanima ne dišeš, prodišeš tek na 'mi hrvati'.
Aj probaću. Nadam se da me neće ponijeti opijenost i da neću zaboraviti na udah nakon izdaha.
Guest- Guest
gle, žena je objavila fotku. ja sam ju pitao mogu li ja objavit. ona je rekla da nema problema.Rabarbara wrote:Ali zašto? Fakat ne kužim.veber wrote:ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
jedna forumašica ima daleko intimnije crte.
a toj forumašici više vjerujem nego nekom tamo.
imam skica, ne fotki. žena. one su mi poklonile povjerenje da ih nacrtam, skinule se.
ivana je tiha patnja mog života. javna objava svega.
veber-
2014-12-30
Heheha .Rabarbara wrote:Je čula sam za njega da je ljekovit. Preporučaju ga kod zatvora i općenito poremećaja u prehrani. Ali treba ga konzumirati oprezno. Zna izazvati simptome slične bulimičnim napadima.kaya wrote:Pa nece, ali biti ces lijepa i mirna.Rabarbara wrote::)kaya wrote:Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:
Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)
Aj probaću. Nadam se da me neće ponijeti opijenost i da neću zaboraviti na udah nakon izdaha.
Ako otvoris temu poslje toga iz 1945 upalilo je.
Znati cemo da si bila bez zraka 10 minuta i da si nasla dusevni mir.
Jedino sise zaboravi ..
2015-08-15
Dobro a sto radi slika ove haljine koju sam ja stavila na nekoj temi uz tu ivanu?veber wrote:gle, žena je objavila fotku. ja sam ju pitao mogu li ja objavit. ona je rekla da nema problema.Rabarbara wrote:Ali zašto? Fakat ne kužim.veber wrote:ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
imam skica, ne fotki. žena. one su mi poklonile povjerenje da ih nacrtam, skinule se.
2015-08-15
a kada već serem. žena koja mi rodila djecu. susjed bio u ophodnji, ejj omakne joj se. žena ne da je zgodna nego je zgodna. forumskoj ekipi ladice opale.
sami sebe određujemo.
sami sebe određujemo.
2014-12-30
pa tijelo.kaya wrote:veber wrote:Rabarbara wrote:veber wrote:Dobro a sto radi slika ove haljine koju sam ja stavila na nekoj temi uz tu ivanu?
veber-
2014-12-30
Uf. Ovo mi nikako ne paše.kaya wrote:Heheha .Rabarbara wrote:Je čula sam za njega da je ljekovit. Preporučaju ga kod zatvora i općenito poremećaja u prehrani. Ali treba ga konzumirati oprezno. Zna izazvati simptome slične bulimičnim napadima.kaya wrote:Pa nece, ali biti ces lijepa i mirna.Rabarbara wrote::)kaya wrote:
Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.
Ako otvoris temu poslje toga iz 1945 upalilo je.
Znati cemo da si bila bez zraka 10 minuta i da si nasla dusevni mir.
Jedino sise zaboravi ..
Tek sam ih dobila, a već ih trebam zaboraviti.
Neka, još malo ću biti frustiraTa. :)
Guest- Guest
Cuj veberu , prestani mi cackat po slikama , po starim postovima , smanji mastu i konspiraciju i okani me se ukratko.veber wrote:pa tijelo.kaya wrote:veber wrote:Rabarbara wrote:veber wrote:Dobro a sto radi slika ove haljine koju sam ja stavila na nekoj temi uz tu ivanu?
2015-08-15
Jebatga i dalje ne kužim.veber wrote:gle, žena je objavila fotku. ja sam ju pitao mogu li ja objavit. ona je rekla da nema problema.Rabarbara wrote:Ali zašto? Fakat ne kužim.veber wrote:ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
Uživaš fascinirati muškarce na forumu njenim slijama.
Jasno bi mi bilo da ti je stan pun njenih slija (ako ti je već tiha patnja) ali da je ovako javno objavljuješ, da ti netko drka na tihu patnju...ono mislim... ne znam.
A možda je mene samo vrijeme pregazilo. Ja sam neka druga generacija, neki drugi odgoj. :)
Guest- Guest
Da. To je to.veber wrote:a kada već serem. žena koja mi rodila djecu. susjed bio u ophodnji, ejj omakne joj se. žena ne da je zgodna nego je zgodna. forumskoj ekipi ladice opale.
sami sebe određujemo.
Bitno je fascinirat forumsku ekipu.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Jebatga i dalje ne kužim.veber wrote:gle, žena je objavila fotku. ja sam ju pitao mogu li ja objavit. ona je rekla da nema problema.Rabarbara wrote:Ali zašto? Fakat ne kužim.veber wrote:ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
Uživaš fascinirati muškarce na forumu njenim slijama.
Jasno bi mi bilo da ti je stan pun njenih slija (ako ti je već tiha patnja) ali da je ovako javno objavljuješ, da ti netko drka na tihu patnju...ono mislim... ne znam.
A možda je mene samo vrijeme pregazilo. Ja sam neka druga generacija, neki drugi odgoj. :)
ne kujiš ti Moškije draga Raby..
Uza sto uzivamo u plijenu osvojenom,mi se volim o ipohvaliti lovinom..sasvim prirodna reakcija..sto ce Beta i gama "moškije" sa tim slikama nas ne zanima
Guest- Guest
Rabarbara wrote:da je ovako javno objavljuješ, da ti netko drka na tihu patnju...ono mislim... ne znam.
A možda je mene samo vrijeme pregazilo. Ja sam neka druga generacija
pardoniram brkata gospođo, uzimam si za pravo da smo sličnih godina, samo su vaše bolje raspoređene, mene život nije tako mazio
moram reći, meni je dosta mojih, pa taman posla da drkam na tuđe patnje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma dobro. Postoje lovine i nešto što je iznad toga, što je vrijednije od ulova...
Ili je baš sve lovina?
Ako je svaka žena tek lovina muškarcu, onda ja fakat nemam pojma o muškarcima. A Hladno pivo laže.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:
hm, bila je jedna damica na vipu, koja je favorizirala ovu stvar, ne, nije valjda :)
nije imala brke, ali to je bilo davno
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Rabarbara wrote:Ma dobro. Postoje lovine i nešto što je iznad toga, što je vrijednije od ulova...
Ili je baš sve lovina?
Ako je svaka žena tek lovina muškarcu, onda ja fakat nemam pojma o muškarcima. A Hladno pivo laže.
Eto,ja volim kad se moja Rujka odjene zategnuto i sexy,volim da vidim da drugi Moškije je gledaju,ponosan sam na to..prezgodna prelijepa,imama cast da budem njen Moškija i ona moja Cura..
cisto ponos je moškiji kad ima lijepu i zgodnu zenu kraj sebea..
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 7 of 8