Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Ma kakvi, mene muci.Ako blejis po instagramu na sponzoruse ne znaci da si sevio. Osim ako mislis da lajkom sevis. Glupane.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa kad je tata zauzet nije ni sin los.
@ hektorovic ljeci nejebicu na nekom drugom
Nejebica me ne mući, no tvoj biološki sat je 5 do 12 :D
No pobrini se za svoj bioloski sat rade nego za moj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, evo zaljubila sam se.kofein wrote:kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Nema visak testosterona nego manjak sto ispoljava agresijom kao i masovne ubojice.
Možda te želi oženiti. Znaš ono, za kosu pa u pećinu pristup. Ispoljava možda ljubav, a ti tako.
2015-08-15
Rabarbara wrote:Hektorović wrote:veber wrote:zakvačili se na kaju gore nego pijan plota.Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
čemu taj komentar?
preskoči sve insinuacije i zakaj taj upis?
Pa jer je forumska usjedjelica :D
ajde, ova barem ima 3 djece, obavila je dužnost... :D
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta)
kaya wrote:Da, evo zaljubila sam se.kofein wrote:kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Nema visak testosterona nego manjak sto ispoljava agresijom kao i masovne ubojice.
Možda te želi oženiti. Znaš ono, za kosu pa u pećinu pristup. Ispoljava možda ljubav, a ti tako.
Guest- Guest
Kuku...Dakle, da sam riba u rvacku, roknuo bi se iz mesta...
dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:dzango wrote:Nisko.Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
"Oj Vucicu, mali parazitu, nabijem te ja na vel`ku kitu!"
kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Malo podbadam kaju, kako bi se malo probudila i ipak iskoristila svoj reproduktivni potencijal za dobrobit nacije :)
Evo Veber i ona bi si dobro pasali :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
od kuda bi ti znao s kim bi si ja dobro pasalaHektorović wrote:kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Malo podbadam kaju, kako bi se malo probudila i ipak iskoristila svoj reproduktivni potencijal za dobrobit nacije :)
Evo Veber i ona bi si dobro pasali :)
ajde prati nives celzijus na inastagramu i ne mori više
2015-08-15
kaya wrote:od kuda bi ti znao s kim bi si ja dobro pasala
ajde prati nives celzijus na inastagramu i ne mori više
Moram te razočarati, ne pratim je :D
2018-04-10
Pa onako, veber je taman da ti bude suggadaddy :D
2018-04-10
pa nije, baš ti neću reći tko je moj tip..patiHektorović wrote:Pa onako, veber je taman da ti bude suggadaddy :D
2015-08-15
Znam ja! Znam ja!kaya wrote:pa nije, baš ti neću reći tko je moj tip..patiHektorović wrote:Pa onako, veber je taman da ti bude suggadaddy :D
kaya wrote:pa nije, baš ti neću reći tko je moj tip..patiHektorović wrote:Pa onako, veber je taman da ti bude suggadaddy :D
Pa ti više baš i nisi u godinama da biraš po muzičkim željama, nego da praviš kompromise :D
2018-04-10
ja se ponadao.kaya wrote:pa nije, baš ti neću reći tko je moj tip..patiHektorović wrote:Pa onako, veber je taman da ti bude suggadaddy :D
veber-
2014-12-30
Hektoroviću drkadžijo jel si ti otvorio temu o udbaškom klanu Tedeschi i udbaškom klanu Perenčević ili si otvorio temu o Kayi?
de ba glupane sjaši i vrati se na temu UDBA NAM JE SUDBA piši o Svetozaru Tedeschiju i njegovom sinu i unuku svi aktivni članovi UDBE piši o udbašu Mihajlu Perenčeviću srbinu iz Gline.
e, zaboravih ti jebat mater no budem prvom prilikom...
de ba glupane sjaši i vrati se na temu UDBA NAM JE SUDBA piši o Svetozaru Tedeschiju i njegovom sinu i unuku svi aktivni članovi UDBE piši o udbašu Mihajlu Perenčeviću srbinu iz Gline.
e, zaboravih ti jebat mater no budem prvom prilikom...
Last edited by Gnječ on 28/1/2019, 13:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:dzango wrote:Nisko.Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
Hahahahaha...Ti bre umesto da teras zenu da mesi pitu, ti je teras da pravi transparente... :)dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:dzango wrote:
Nisko.
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
To se podrazumevam, bile gibanica i projara neki dan, prste da poližeš. Transparent spada pod kreativni deo u slobodno vreme.Stanojko wrote:Hahahahaha...Ti bre umesto da teras zenu da mesi pitu, ti je teras da pravi transparente... :)dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.kofein wrote:
Smrzo se sinoć ?
šta je pisalo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bogami, lepo ti to hedlujes. Pala proja i kod mene u subotu, al kao prateci program uz svadbarski kupus... ;)dzango wrote:To se podrazumevam, bile gibanica i projara neki dan, prste da poližeš. Transparent spada pod kreativni deo u slobodno vreme.Stanojko wrote:Hahahahaha...Ti bre umesto da teras zenu da mesi pitu, ti je teras da pravi transparente... :)dzango wrote:Ono za čiku i sendviče. Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.marcellus wrote:dzango wrote:
Smrzle mi se ruke od nošenja transparenta. Jebem li ga gde sam ostavio rukavice.
šta je pisalo
pa bum ti ja ženu zmasiral. nije bed. kaj žena zna tko ju masira.dzango wrote: Ne mogu da masiram ženu da za svaku subotu pravi novi transparent.
veber-
2014-12-30
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 4 of 8