Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Rabarbara wrote:Ma dobro. Postoje lovine i nešto što je iznad toga, što je vrijednije od ulova...
Ili je baš sve lovina?
Ako je svaka žena tek lovina muškarcu, onda ja fakat nemam pojma o muškarcima. A Hladno pivo laže.
Eto,ja volim kad se moja Rujka odjene zategnuto i sexy,volim da vidim da drugi Moškije je gledaju,ponosan sam na to..prezgodna prelijepa,imama cast da budem njen Moškija i ona moja Cura..
cisto ponos je moškiji kad ima lijepu i zgodnu zenu kraj sebea..
Guest- Guest
okkaya wrote:Cuj veberu , prestani mi cackat po slikama , po starim postovima , smanji mastu i konspiraciju i okani me se ukratko.veber wrote:pa tijelo.kaya wrote:veber wrote:Rabarbara wrote:
veber-
2014-12-30
Pardoniram Ljubo bez brkova,vjerujem da smo sličnih godina.ljubo1212 wrote:Rabarbara wrote:da je ovako javno objavljuješ, da ti netko drka na tihu patnju...ono mislim... ne znam.
A možda je mene samo vrijeme pregazilo. Ja sam neka druga generacija
pardoniram brkata gospođo, uzimam si za pravo da smo sličnih godina, samo su vaše bolje raspoređene, mene život nije tako mazio
moram reći, meni je dosta mojih, pa taman posla da drkam na tuđe patnje
Bez obzira što me nije mazio ni onaj tko je trebao, a ne tamo neki život, ja sam svoje godine složila u prvi plan... odmah iznad srca. Neka ga pričuvaju.
Ispričavam se.
Veberu izuzmi Ljubu cvelfcvelf iz gornje primjedbe. On drka na svoje patnje.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:A nu papka. Pošaljem mu sliju na pp i on je objavi
Sad kad si me raskrinkao, mogu je staviti na avatar. :)
Ljubo cvelfcvelf, s obzirom na krunu koju držiš u ruci, predmijevam da je s tobom na avataru tvoja žena majka i kraljica.
Zatvori oči kao i ona, na trenutak zaboravi moje brkove (koji su, predmijevam, bujniji od tvoje obje frizure) i zamisli ovo bujno poprsje kad se uzbiba.
Diši, Ljubo, diši...
milostiva, ja sam loš medij za čuvanje tajni, ono, ne uzdajte se u me..
nego, jeste razmišljali blagi posjet okulisti, ono, kakva kruna, to je niska srdelica za forumske tuljane, duga priča
ne, nemrete nikaj ljubi, taj roni na dah, ko pčela u žlici čaja, premda priznajem, natpis na poprsju, uzbibavanje, smantalo bi to i većega muškardina
a di neće ovakega mlakonju ka ča san ja :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Rabarbara wrote:Da. To je to.veber wrote:a kada već serem. žena koja mi rodila djecu. susjed bio u ophodnji, ejj omakne joj se. žena ne da je zgodna nego je zgodna. forumskoj ekipi ladice opale.
sami sebe određujemo.
Bitno je fascinirat forumsku ekipu.
a šta će me fascinirat takva slika već odavno postoji Venera pred ogledalom od slikara Diega Velazqueza koju je 14. ožujka 1914. jedna militantna feministkinja razderala.
14. ožujka 1914., Velázquezova Venera ispred ogledala razderana
“Nema gotovo dana, a da ne čujemo za kakovo nedjelo engleskih pobornica za ženska prava, kojima hoće prisiliti mjerodavne faktore, da ispune njihove zahtjeve za ženska prava. No kako ti mjerodavni faktori, pače ni sama javnost ne simpatizira sa načinom borbe sufrageta, kao ni sa njihovim zahtjevima, to su one postale sve nasrtljivije i bezobzirnije te pale i ruše poput Turaka sve do čega dodju, samo da na sebe svrate pozornost. Ovih dana izvela je jedna od njih opet jedno nedjelo, oštetivši u londonskoj narodnoj galeriji skupocjenu Velasquesovu sliku „Venera pred ogledalom”.”
Izvor: Ilustrovani list, 21. ožujka 1914.
Guest- Guest
Kakogod,fala puno Bogu na zenama sto ih stvori da nama Moškijama ne bude dosadno i da imamo u cemu uzivati..Tijelom,duhom i okom...mdaaa...
Guest- Guest
Gospon, ne poznam povijest ovog foruma.ljubo1212 wrote:Rabarbara wrote:A nu papka. Pošaljem mu sliju na pp i on je objavi
Sad kad si me raskrinkao, mogu je staviti na avatar. :)
Ljubo cvelfcvelf, s obzirom na krunu koju držiš u ruci, predmijevam da je s tobom na avataru tvoja žena majka i kraljica.
Zatvori oči kao i ona, na trenutak zaboravi moje brkove (koji su, predmijevam, bujniji od tvoje obje frizure) i zamisli ovo bujno poprsje kad se uzbiba.
Diši, Ljubo, diši...
milostiva, ja sam loš medij za čuvanje tajni, ono, ne uzdajte se u me..
nego, jeste razmišljali blagi posjet okulisti, ono, kakva kruna, to je niska srdelica za forumske tuljane, duga priča
ne, nemrete nikaj ljubi, taj roni na dah, ko pčela u žlici čaja, premda priznajem, natpis na poprsju, uzbibavanje, smantalo bi to i većega muškardina
a di neće ovakega mlakonju ka ča san ja :D
Ali neke stvari se nikad ne mijenjaju. Zaron u žlicu čaja zna biti poguban, ukoliko nemaš iskustva ronjenja. :D
Da, neke zanimljive riječi ostanu u sjećanju. Onako. Bez veze. Usput. :)
Guest- Guest
uffff,odoh..Rujka pravi vruce lepinjice sa topljenim trapistom i nekim dimljenim kobasama..ajd zdravo Raby,svako dobro zelim..kretence letvom po glavi,po mogucnosti onoj sa čavlima..
Guest- Guest
Misliš na ona vremena kad se čekalo po pola sata da ti učita post? :Dljubo1212 wrote:
hm, bila je jedna damica na vipu, koja je favorizirala ovu stvar, ne, nije valjda :)
nije imala brke, ali to je bilo davno
Brkovi ti izrastu kad i frustriraT.
Guest- Guest
Ma gle Pis, nije ni ženama nepoželjno imati zgodnog tipa uza se, ali... sve ima svoju granicu.pismejker wrote:
Eto,ja volim kad se moja Rujka odjene zategnuto i sexy,volim da vidim da drugi Moškije je gledaju,ponosan sam na to..prezgodna prelijepa,imama cast da budem njen Moškija i ona moja Cura..
cisto ponos je moškiji kad ima lijepu i zgodnu zenu kraj sebea..
Ne znam. Meni je to seksi utegnjivanje uvijek bilo degutantno.
Ali, nisam ja mjerilo ničemu, tako da zanemari što pišem. :)
Guest- Guest
dzango wrote:RECI NE ČIKI SA SENDVIČIMA. Samo na ćirilici, normalno.marcellus wrote:
nisam u tok, šta čika šta sendvič
Guest- Guest
:)
vidim jednoo crno oko vragolasto ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meščini da je onaj na drugoj strani s cigaretom.kaya wrote::)
Džango, koji si ti, lijevi ili desni?
Guest- Guest
kaya wrote::)
Uvuko glavu u ramena i bježi od fotoaparata ko od vraga. Razvidno je da se kreće u društvu zrelijih gospođa i prosvjednika, ljutitih na režim.
Guest- Guest
Ostajem pri intuiciji , usput mislim da si ti zaokruzio zenu :)
Sjecas se one slike sa sjenkom ? Haha
2015-08-15
Vidis.. moze i to biti.Rabarbara wrote:Meščini da je onaj na drugoj strani s cigaretom.kaya wrote::)
Džango, koji si ti, lijevi ili desni?
2015-08-15
kaya wrote:Ostajem pri intuiciji , usput mislim da si ti zaokruzio zenu :)
Naravno da se sjećam. Prozreo me gad.
Guest- Guest
Ne. Skužio sa gđu s plavom kapom i skamenio se....ista moja ujna. Mislim si, što će ona tamo kad ne voli gužvu i Srbe.
Guest- Guest
žena malo otišla vidjet puta.kofein wrote:
Ne. Skužio sa gđu s plavom kapom i skamenio se....ista moja ujna. Mislim si, što će ona tamo kad ne voli gužvu i Srbe.
veber-
2014-12-30
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 8 of 8