Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
Page 1 of 1
Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
https://www.breitbart.com/texas/2018/08/27/texas-teachers-aide-gets-60-years-for-repeatedly-raping-11-year-old/
Mislim da je previše
Re: Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
10 puta silovala dijete od 11 godina ?AssadNaPodmornici wrote:Mislim da je previše
zamisli da je silovatelj i djevojčica, spržilo bi ga ko filet brancina u dubokoj masnoći...
meni je simptomatičnije što se za ovako bolesne stvari izriču kazne umjesto liječenja u odgovarajućim ustanovama...
hoće reći, pedofilija nije psihički poremećaj al nije ni društveno prihvatljivo ponašanje, još...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ja ostro osudjujem ponašanje sutkinje kao i presudu.
To je neprihvatljivo jer, zna se da dica u Americi odrastaju brže
i sazrijevaju još prije desete godine.
Eo primjera:
Devetogodišnji je dječak izvršio samoubojstvo nakon što je četiri dana trpio maltretiranje u školi u Denveru u američkoj saveznoj državi Colorado.
Njegova je majka Leia Pierce rekla za KDVR-TV da joj je njezin sin Jamel Myles tijekom ovog ljeta otkrio da je gay. Jamel je to htio reći i učenicima u svojoj školi jer se ponosio time što je gay, otkrila je njegova majka.
Škola u koju je išao Jamel tvrdi da tamo postoje savjetnici za krize koji su na raspolaganju učenicima, a školski je sustav obiteljima poslao pisma o mogućnostima dodatnog savjetovanja za učenike.
U pismu adresiranom na obitelji učenika stoji da je Jamelova smrt 'neočekivani gubitak za školsku zajednicu'. U pismu škola roditelje upozorava na znakove stresa koje bi trebali primijetiti kod svoje djece.
--------------------------------------------------
Eto, vidimo da je mulac od -9- god
i te kako bio svjestan svoje sexualnosti te opredjeljenja.
Možda već okušan u praksi.
-------------------------------------
Hm......ministrant ???
To je neprihvatljivo jer, zna se da dica u Americi odrastaju brže
i sazrijevaju još prije desete godine.
Eo primjera:
Devetogodišnji je dječak izvršio samoubojstvo nakon što je četiri dana trpio maltretiranje u školi u Denveru u američkoj saveznoj državi Colorado.
Njegova je majka Leia Pierce rekla za KDVR-TV da joj je njezin sin Jamel Myles tijekom ovog ljeta otkrio da je gay. Jamel je to htio reći i učenicima u svojoj školi jer se ponosio time što je gay, otkrila je njegova majka.
Škola u koju je išao Jamel tvrdi da tamo postoje savjetnici za krize koji su na raspolaganju učenicima, a školski je sustav obiteljima poslao pisma o mogućnostima dodatnog savjetovanja za učenike.
U pismu adresiranom na obitelji učenika stoji da je Jamelova smrt 'neočekivani gubitak za školsku zajednicu'. U pismu škola roditelje upozorava na znakove stresa koje bi trebali primijetiti kod svoje djece.
--------------------------------------------------
Eto, vidimo da je mulac od -9- god
i te kako bio svjestan svoje sexualnosti te opredjeljenja.
Možda već okušan u praksi.
-------------------------------------
Hm......ministrant ???
hm, seksizam od strane drzave i diskriminacija njene seksualnosti
U HR ne bi.T. wrote:10 puta silovala dijete od 11 godina ?AssadNaPodmornici wrote:Mislim da je previše
zamisli da je silovatelj i djevojčica, spržilo bi ga ko filet brancina u dubokoj masnoći...
meni je simptomatičnije što se za ovako bolesne stvari izriču kazne umjesto liječenja u odgovarajućim ustanovama...
hoće reći, pedofilija nije psihički poremećaj al nije ni društveno prihvatljivo ponašanje, još...
Kod mojih u selu otac silovao svoje dvije maloljetne kćeri (osnovna škola), dobio par godina.
Trinity-
2014-04-17
U HR nema smrtne kazne. Nažalost!
Similar topics
» Berluskoniju prijeti 8 godina teške robije...
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
» Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
» Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
Page 1 of 1