Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
da
ali ako ima velike sise ne interesira me, ja ti volim androgene žene.
ali ako ima velike sise ne interesira me, ja ti volim androgene žene.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ljubo1212 wrote:Rabarbara wrote:Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera.
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta)
Čast izuzecima, ali i niste ni za što drugo.
haha, ratoborna teta dobro secirala vip :D
predmijevam, takva žena, majka, kraljica nemre neg vako izgledat
A nu papka. Pošaljem mu sliju na pp i on je objavi
Sad kad si me raskrinkao, mogu je staviti na avatar. :)
Ljubo cvelfcvelf, s obzirom na krunu koju držiš u ruci, predmijevam da je s tobom na avataru tvoja žena majka i kraljica.
Zatvori oči kao i ona, na trenutak zaboravi moje brkove (koji su, predmijevam, bujniji od tvoje obje frizure) i zamisli ovo bujno poprsje kad se uzbiba.
Diši, Ljubo, diši...
Last edited by Rabarbara on 28/1/2019, 17:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nema viška ali je želja po njemu velika.kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Nema visak testosterona nego manjak sto ispoljava agresijom kao i masovne ubojice.
Čim neki mužjak bude bezobrazan ili izvali neku prostotu ženi tu na VIP-u, nađu se barem dvojica koja ga poglade po yayima.
Zato i rekoh da su latentni, jer se zapravo dodvoravaju muškarcima, a ne ženama. :)
Guest- Guest
frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
2014-04-16
logicno, zato sam lijep:)mortal wrote:frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
dijagram-
2015-08-09
Spasavaju muskarce od zala, jugoslavije i djeva ..” Ja nisam peder” , mrmlja kao kauboj jedan dok otkopcava hlace. “ Nisam ni ja ! “ , odgovara drugi dok otkopcava svoje. I onda pocnu ljubiti ..Rabarbara wrote:Nema viška ali je želja po njemu velika.kaya wrote:Hvala sto ste zauzeli, general je ukratko seljomber .
Nema visak testosterona nego manjak sto ispoljava agresijom kao i masovne ubojice.
Čim neki mužjak bude bezobrazan ili izvali neku prostotu ženi tu na VIP-u, nađu se barem dvojica koja ga poglade po yayima.
Zato i rekoh da su latentni, jer se zapravo dodvoravaju muškarcima, a ne ženama. :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako li je Rabarbara samo skužila da smo gejare, ali čemu pobogu ono latentne...
To je samo Kic...
To je samo Kic...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Kako li je Rabarbara samo skužila da smo gejare, ali čemu pobogu ono latentne...
To je samo Kic...
dijagram-
2015-08-09
Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:logicno, zato sam lijep:)mortal wrote:frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
Guest- Guest
Teško. Tako dobro ste se maskirali.jasambrend wrote:Kako li je Rabarbara samo skužila da smo gejare, ali čemu pobogu ono latentne...
To je samo Kic...
Guest- Guest
I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:logicno, zato sam lijep:)mortal wrote:frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
:)
2015-08-15
Da, i sto sad stavljas sliku koju sam ja stavila forum prije par mjeseci ?
Ne kuzim.
Ej, aj se ti skoncentriraj na nekog drugog da se ne posvadamo
2015-08-15
Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?veber wrote:crvenu da, ti si stavila. ivanu nekaya wrote:Ovu sliku sam ja stavila prije par mjeseci , imas nekih problema?veber wrote:
zamisli užasa? kic mi ban dodjeli.
Da se svidiš ženskima ili da ti muškarci zavide?
Kod žena ovakvim objavama sigurno nećeš pokupiti poene, čak štoviše.
Možda hoćeš kod muškog dijela publike.
Dakle, cilj muške populacije je da zadive muškarce.
I onda sam ja ratoborna. E jbg.
Guest- Guest
Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:logicno, zato sam lijep:)mortal wrote:frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
Guest- Guest
Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:logicno, zato sam lijep:)mortal wrote:frustracije gadno i vidljivo razaraju um i duh, gadno se preslikava i na fizički izgled
Vidi nju kako je pribrana, ma yoga yogi od kada to cita.
2015-08-15
ma serem ko grlica.Rabarbara wrote:Veberu, aj pliz pokušaj mi objasniti zašto stavljaš tu sliju Ivanine pozadine na forum?
razjebu me forumski hodači.
veber-
2014-12-30
:)kaya wrote:Znas kako mir mozes naci , sa stampom o jasenovcu i partizanima, mortalke mi.Rabarbara wrote:Istina. Sve me žene mrze od kad sam frustrirana. Ali se muški ne bune. :)kaya wrote:I sise rastu brze kazuRabarbara wrote:Al' zato ja imam gušće brkove. Od frustracije rastu puno brže :)dijagram wrote:
logicno, zato sam lijep:)
Vidi nju kako je pribrana, ma yoga yogi od kada to cita.
A baš sam je mislila priupitati recept.
Ako dodam i Blajburg zen mi je zagarantiran. Ne treba mi Indija.
U jbte, hoće li mi sise ostati ovako velike? Ili će se smanjiti?
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Beogradska Arena mjenja ime razlog-Tedeschi i Atlantic grupa koji su postali najveći sponzor dvorane
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 6 of 8