Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 13 of 43
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
Svaka subota. Do kraja.Serbia Strong wrote:Stanojko, Džango-jel šetate subotom?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Britanika je lepo napisala.marcellus wrote:usput za Teslu svugdje piše da je rođen u Austriji (danas Hrvatska)
2014-04-19
a čuj, dobro je u tim godinama šetat. cirkulacija i te spike.dzango wrote:Svaka subota. Do kraja.Serbia Strong wrote:Stanojko, Džango-jel šetate subotom?
veber-
2014-12-30
Dobro je za mentalno zdravlje, pre svega.veber wrote:a čuj, dobro je u tim godinama šetat. cirkulacija i te spike.dzango wrote:Svaka subota. Do kraja.Serbia Strong wrote:Stanojko, Džango-jel šetate subotom?
2014-04-19
veber-
2014-12-30
Protiv Pedera i njegovih jajara.veber wrote:a protiv čega se bunite? ne gledam tv.
2014-04-19
a jel se može to i ovdje napravit?dzango wrote:Protiv Pedera i njegovih jajara.veber wrote:a protiv čega se bunite? ne gledam tv.
ili su rvati fakat kreteni. ili nam je super?
veber-
2014-12-30
smješno i glupo objašnjenje, mi smo imali kraljeve dok ste vi još jebavali koze i ovce po kojekakvim pripizdinama pa ste i završili u pripizdiniSerbia Strong wrote:tre wrote:Mi u AU monarhiji, vi u otomanskom carstvu zbog čega se i dan danas vide nepremostive razlike između vas divljaka i ostatka evrope.Stanojko wrote:Gde je rvacka, majku mu? :)kaya wrote:
srušena kuća od tesle..a pazi što piše srbija
Nikola je rođen 28. juna 1856. godine po starom, odnosno 10. jula po novom kalendaru u Smiljanu u Lici, kao četvrto dete od petoro dece Milutina, srpskog pravoslavnog sveštenika, i majke Georgine, u Vojnoj krajini Austrijskog carstva nedaleko od granice sa Osmanskim carstvom.
18 godina nakog njegovog rođenja, Srbija je i formalno izborila nezavsisnost od turskog zuluma, dok je hrvatska na to čekala negde do sredine 2. sezone serije Beverly Hills
jebeno :D ali i ovo blizu otomanskog carstva je isto nenadjebivokaya wrote:Pa onda se lincoln rodio u british empire . To ih frka napisati ..tre wrote:Mi u AU monarhiji, vi u otomanskom carstvu zbog čega se i dan danas vide nepremostive razlike između vas divljaka i ostatka evrope.Stanojko wrote:Gde je rvacka, majku mu? :)kaya wrote:
Nikola je rođen 28. juna 1856. godine po starom, odnosno 10. jula po novom kalendaru u Smiljanu u Lici, kao četvrto dete od petoro dece Milutina, srpskog pravoslavnog sveštenika, i majke Georgine, u Vojnoj krajini Austrijskog carstva nedaleko od granice sa Osmanskim carstvom.
To kako tko je u pitanju ovisi gdje se rodio.tre wrote:jebeno :D ali i ovo blizu otomanskog carstva je isto nenadjebivokaya wrote:Pa onda se lincoln rodio u british empire . To ih frka napisati ..tre wrote:Mi u AU monarhiji, vi u otomanskom carstvu zbog čega se i dan danas vide nepremostive razlike između vas divljaka i ostatka evrope.Stanojko wrote:Gde je rvacka, majku mu? :)kaya wrote:
Vis kak je ovom britanica zaboravila napisati da je to jedan drzavnik koji se rodio u AU.
Ante Pavelić, (born July 14, 1889, Bradina, Bosnia—died Dec. 28, 1959, Madrid),
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako je poznat po dobru onda je iz au. E ako je po zlu onda nije vise iz AU nego iz hrvatske ili bosne.
2015-08-15
George Washington, also called Father of His Country, (born February 22 [February 11, Old Style], 1732, Westmoreland county, Virginia [U.S.]
Vis ovaj im se isto rodio u US al jedno 50 godina prije nego je nastala.
Ajd nek engleske picke napisu da se rodio u british empire .. a ha.
2015-08-15
kaya wrote:George Washington, also called Father of His Country, (born February 22 [February 11, Old Style], 1732, Westmoreland county, Virginia [U.S.]
ke?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
A zakaj za antu ne pise da se rodio u Austriji nego ubosni?marcellus wrote:usput za Teslu svugdje piše da je rođen u Austriji (danas Hrvatska)
2015-08-15
kaya wrote:George Washington, also called Father of His Country, (born February 22 [February 11, Old Style], 1732, Westmoreland county, Virginia [U.S.]
Pravilo je da pravila nema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne, pravilo je da ako je zlocinac onda je iz hrvatske, ili bosne ali ako je znanstvenik onda je iz austrije .epikur37 wrote:kaya wrote:George Washington, also called Father of His Country, (born February 22 [February 11, Old Style], 1732, Westmoreland county, Virginia [U.S.]
Pravilo je da pravila nema.
I pravilo je da su svi amerikanci pa i oni iz 17 stoljeca iz USA jer da napisu british empire dobili bi tako po p.. da bi sve zvonilo.
A srbija prepisuje sa britanike pa su sami sebe nazvali otomansko carstvo . Mislim to je geografski srbija bez obzira na vlast. Kao sto je i lika hrvatska.
2015-08-15
pogledao domovnicu, piše hrvatski državljanin rođen tad i tad
pogledam vjenčani list republika hrvatska, datum taj i taj
pogledam diplomu, piše SFRJ socijalistička republika hrvatska.
to što neki žele izbrisat prošlost, ne znači da prošlosti nije bilo.
moja djeca su rođena u republici hrvatskoj.
većina nas s ovog foruma rođena je u SFRJ i onda po republikama.
pogledam vjenčani list republika hrvatska, datum taj i taj
pogledam diplomu, piše SFRJ socijalistička republika hrvatska.
to što neki žele izbrisat prošlost, ne znači da prošlosti nije bilo.
moja djeca su rođena u republici hrvatskoj.
većina nas s ovog foruma rođena je u SFRJ i onda po republikama.
2014-12-30
Pripada. Ako ništa drugo ono hrvatskoj književnosti u BIH.marcellus wrote:Andrić nikako ne pripada hrvatskoj književnosti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
andrić je za sebe rekao da je srbin.jastreb wrote:Pripada. Ako ništa drugo ono hrvatskoj književnosti u BIH.marcellus wrote:Andrić nikako ne pripada hrvatskoj književnosti
pripada slavenskoj riječi, pročitati travničke kronike, točno opisuje mentalitet ljudi koji tamo žive.
državljanstvo i nacionalnost nisu isti. ja sam hrvat, njemačkog porjekla rođen u jugoslaviji. da si pucam u nogu?
veber-
2014-12-30
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku