Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 8 of 43
Page 8 of 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
jok...slasticari i dobrice ste ...ko sa djavolom tikve sadi ostade popisanStanojko wrote:Neprijatelju? Krvniku? Jedino ako si austrijanac i svaba...vuksadinare wrote:Otici nasem neprijatelju,krvniku najgore sto doticna osoba moze napraviti..ma da je ceh postao oprosteno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ukratko - Hrvati su gomila idiota.epikur37 wrote:Akademik Nemec je priredio hrvatsku biografiju IA, bilo bi zgodno pročitati.
https://www.vecernji.hr/vijesti/nikada-nije-presao-na-pravoslavlje-a-zbog-ljubavne-je-afere-izbacen-iz-masonske-loze-1119666
Posebno ovi debilni pravasi
Onaj usporedjuje Komsica i Andrica ... e jebo te zivot.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja sam uvijek govorio da je domoljublje vas ustasoida najveca laz i da ste vi najveca gomila izroda i izdajnika hrvatske nacije pa taman da vas je 80 posto. Cisto smece i otpad.marcellus wrote:jer po logici krvnih zrnaca onda je Steve Jobs bio sirijac, recimo, a znamo da apple nije u siriji.
Vi ste posast i dok vi kolo vodite Hrvatska moze samo u propast.
2015-09-24
a zasto ne?...i jedan i drugi su se odmetnuli od hrvatskog korpusa...i jedan i drugi se potpisivali pro forme kad zatreba hrvat...ako jednom odrices pravo da je hrvat to i drugom napravi..ili su obojica hrvati ali prilivode..trecwg nemaRingo10 wrote:Ukratko - Hrvati su gomila idiota.epikur37 wrote:Akademik Nemec je priredio hrvatsku biografiju IA, bilo bi zgodno pročitati.
https://www.vecernji.hr/vijesti/nikada-nije-presao-na-pravoslavlje-a-zbog-ljubavne-je-afere-izbacen-iz-masonske-loze-1119666
2015-09-08
JA mu zelim da ove godine i slijedece pokupi sve trofeje i da prestigne i Nadala i Federera i da postane GOAT - Greatest Of All Time.dzango wrote:Nije on kriv što ga gledaju i za njega navijaju razni frustrirani drkoši po raznim pičkovcima. Kablovska TV je donela blagodet da su takvi mečevi dostupni i raznim pacijentima.flumen wrote:gledao sam mec nadala i djoke...svaka cast djoletu, odigrao je savrseno sva tri seta.
naravno, da sam navijao za njega. decko je ok. nije on kriv sto su mu sunarodnjaci vecinom govna...
Sila je taj momak. Sila.
2015-09-24
andric se dragovoljno odrekao hrvatstva..hrvatske misli pisma i jezika ili ces to pobiti ali onda cvrste dokaze ja ih nudim..pisao hrvatskim jezikom?..nije..govorio hrvatskim jezikom?..nije..politicli mislio kao hrvat?..nije..spada li u hrvatsku knjizevnost?..ne jer se nije sluzio bar dijelom hrvatskom tematikom..sad daj ti argumente zasto je hrvat..ali ne ono tipa piso se kad kad hrvatRingo10 wrote:Ja sam uvijek govorio da je domoljublje vas ustasoida najveca laz i da ste vi najveca gomila izroda i izdajnika hrvatske nacije pa taman da vas je 80 posto. Cisto smece i otpad.marcellus wrote:jer po logici krvnih zrnaca onda je Steve Jobs bio sirijac, recimo, a znamo da apple nije u siriji.
Vi ste posast i dok vi kolo vodite Hrvatska moze samo u propast.
2015-09-08
Nikad niko nije napisao ljepse novele o bosanskim fratrima ... A ti se tu nasao da seres. I onaj ustasa Marcellus.vuksadinare wrote:a zasto ne?...i jedan i drugi su se odmetnuli od hrvatskog korpusa...i jedan i drugi se potpisivali pro forme kad zatreba hrvat...ako jednom odrices pravo da je hrvat to i drugom napravi..ili su obojica hrvati ali prilivode..trecwg nemaRingo10 wrote:Ukratko - Hrvati su gomila idiota.epikur37 wrote:Akademik Nemec je priredio hrvatsku biografiju IA, bilo bi zgodno pročitati.
Eto Sedlar vam je veliki Hrvat ... jebo vas on.
Tema je Djokovic i odjebite sa glupostima.
2015-09-24
tako je...neka momak pobjedjuje...Ringo10 wrote:vuksadinare wrote:Ringo10 wrote:
jebo ih Andric i Seselj...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
dok se nije prodao pisao je ne velim..a ustasa nisam jer u hrvatsku knjizevnost ubrajam i ljevicare pa tako i krlezu,nazora...viskovica...jer im je tematika hrvatski okviri i opus..pisu ili su pisali hrvatskim knjizevnim jezikom...kod andrica je na zalost prevladala pohlepa za polozajem,novcem i lagodnim zivotom..jedne od najgorih ljudskih osobina protiv kojih se boris...htio je biti krleza po zivotnom stilu a ne npr..kao ujevic,ab simic,mak dizdar..i sto je napravio?..ono najgore za skude se prodao upravo onima koji su tada sprovodili u kraljevini teror nad hrvatima i drugim nesrbima..neoprostivo..nikakoRingo10 wrote:Nikad niko nije napisao ljepse novele o bosanskim fratrima ... A ti se tu nasao da seres. I onaj ustasa Marcellus.vuksadinare wrote:a zasto ne?...i jedan i drugi su se odmetnuli od hrvatskog korpusa...i jedan i drugi se potpisivali pro forme kad zatreba hrvat...ako jednom odrices pravo da je hrvat to i drugom napravi..ili su obojica hrvati ali prilivode..trecwg nemaRingo10 wrote:Ukratko - Hrvati su gomila idiota.epikur37 wrote:Akademik Nemec je priredio hrvatsku biografiju IA, bilo bi zgodno pročitati.
2015-09-08
a sta velis ti za Novaka? jel' ti draze da pobjedjuje on ili Cilic?vuksadinare wrote:dok se nije prodao pisao je ne velim..a ustasa nisam jer u hrvatsku knjizevnost ubrajam i ljevicare pa tako i krlezu,nazora...viskovica...jer im je tematika hrvatski okviri i opus..pisu ili su pisali hrvatskim knjizevnim jezikom...kod andrica je na zalost prevladala pohlepa za polozajem,novcem i lagodnim zivotom..jedne od najgorih ljudskih osobina protiv kojih se boris...htio je biti krleza po zivotnom stilu a ne npr..kao ujevic,ab simic,mak dizdar..i sto je napravio?..ono najgore za skude se prodao upravo onima koji su tada sprovodili u kraljevini teror nad hrvatima i drugim nesrbima..neoprostivo..nikakoRingo10 wrote:Nikad niko nije napisao ljepse novele o bosanskim fratrima ... A ti se tu nasao da seres. I onaj ustasa Marcellus.vuksadinare wrote:a zasto ne?...i jedan i drugi su se odmetnuli od hrvatskog korpusa...i jedan i drugi se potpisivali pro forme kad zatreba hrvat...ako jednom odrices pravo da je hrvat to i drugom napravi..ili su obojica hrvati ali prilivode..trecwg nemaRingo10 wrote:Ukratko - Hrvati su gomila idiota.epikur37 wrote:Akademik Nemec je priredio hrvatsku biografiju IA, bilo bi zgodno pročitati.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
PA dobro ... Cilic, meni recimo omiljeni teniser.flumen wrote:a sta velis ti za Novaka? jel' ti draze da pobjedjuje on ili Cilic?vuksadinare wrote:dok se nije prodao pisao je ne velim..a ustasa nisam jer u hrvatsku knjizevnost ubrajam i ljevicare pa tako i krlezu,nazora...viskovica...jer im je tematika hrvatski okviri i opus..pisu ili su pisali hrvatskim knjizevnim jezikom...kod andrica je na zalost prevladala pohlepa za polozajem,novcem i lagodnim zivotom..jedne od najgorih ljudskih osobina protiv kojih se boris...htio je biti krleza po zivotnom stilu a ne npr..kao ujevic,ab simic,mak dizdar..i sto je napravio?..ono najgore za skude se prodao upravo onima koji su tada sprovodili u kraljevini teror nad hrvatima i drugim nesrbima..neoprostivo..nikakoRingo10 wrote:Nikad niko nije napisao ljepse novele o bosanskim fratrima ... A ti se tu nasao da seres. I onaj ustasa Marcellus.vuksadinare wrote:a zasto ne?...i jedan i drugi su se odmetnuli od hrvatskog korpusa...i jedan i drugi se potpisivali pro forme kad zatreba hrvat...ako jednom odrices pravo da je hrvat to i drugom napravi..ili su obojica hrvati ali prilivode..trecwg nemaRingo10 wrote:
Ukratko - Hrvati su gomila idiota.
Ali nikad nece biti ko ovaj fenomen Djokovic.
2015-09-24
Nacionalnost ne određuje ni mjesto rođenja, ni porijeklo, ni jezik, ni kultura.
Nacionalnost određuje kako se se osjećeš i kako dišeš.
Evo, ja. Udahnem zažmirim, a ono ja Hrvat. Izdahnem, opet Hrvat. Udahnem, ja Hrvat. Izdahnem, Hrvat.
Uvijek Hrvat.
Evo, ja. Udahnem zažmirim, a ono ja Hrvat. Izdahnem, opet Hrvat. Udahnem, ja Hrvat. Izdahnem, Hrvat.
Uvijek Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Nacionalnost ne određuje ni mjesto rođenja, ni porijeklo, ni jezik, ni kultura.
A na to kako se osjećaš i kako dišeš snažno utječu i podrijetlo i jezik i kultura.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
kod andrica je na zalost prevladala pohlepa za polozajem,novcem i lagodnim zivotom..
Andrić je rođenjem odnosno genima, obrazovanjem, religijskom pripadnošću (nikada nije prešao na pravoslavlje), kulturom odnosno književnošću u potpunosti Hrvat.
Politički je ipak Srbin, tako se opredjelio u svojoj zreloj dobi, to je htio biti i to je na kraju i postao. Što se posebno dobro vidi po sudjelovanju u planiranju genocida nad Albancima.
Budući da je nacija odnosno nacionalno opredjeljenje prije svega politička kategorija, Ivo Andrić je van svake razumne sumnje bio pripadnik srpske nacije.
Guest- Guest
meni je do 1972 bilo cisto svejedno jesam li jugoslaven ili Hrvat...
etnicki sam Hrvat. to mi je nacionalna odrednica ali nije i zanimanje...
uglavnom volim ljude koji su ljudi...postene, marljive i iskrene...takvih ima i Srba i Hrvata i Roma...
a ima i onih drugih....
uglavnom volim ljude koji su ljudi...postene, marljive i iskrene...takvih ima i Srba i Hrvata i Roma...
a ima i onih drugih....
flumen-
2015-08-21
Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Nacionalnost ne određuje ni mjesto rođenja, ni porijeklo, ni jezik, ni kultura.
A na to kako se osjećaš i kako dišeš snažno utječu i podrijetlo i jezik i kultura.
Najviše kisika ima u čistom hrvatskom zraku.
crvenkasti-
2014-04-17
flumen wrote:meni je do 1972 bilo cisto svejedno jesam li jugoslaven ili Hrvat...
a ima i onih drugih
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pogledas se u ogledalo - a u odrazu jedan veliki kitomir.crvenkasti wrote:Nacionalnost ne određuje ni mjesto rođenja, ni porijeklo, ni jezik, ni kultura.
Uvijek Hrvat.
2015-09-24
flumen wrote:
Ne svodi se sve u životu na zanimanje, profesiju odnosno rad.
Zanimanje uglavnom ne određuje ono što jesi, tvoju kulturu, osobnu i kolektivnu, identitet.
Identitet je podsjetimo se jedna od temeljnih ljudskih potreba, a na taj osjećaj puno snažnije utječe nacionalni osjećaj nego ono što radiš da bi mogao preživjeti u materijalnom svijetu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:flumen wrote:
Ne svodi se sve u životu na zanimanje, profesiju odnosno rad.
Zanimanje uglavnom ne određuje ono što jesi, tvoju kulturu, osobnu i kolektivnu, identitet.
Identitet je podsjetimo se jedna od temeljnih ljudskih potreba, a na taj osjećaj puno snažnije utječe nacionalni osjećaj nego ono što radiš da bi mogao preživjeti u materijalnom svijetu.
Jednom je njemački omladinski pastor Wilhelm Busch zamolio svoje učenike da izaberu svoj epitaf.
Jedan od njih je napisao da želi da ga drugi pamte po onome što je radio kako bi osigurao egzistenciju svojoj obitelji i doprinio društvu.
"To je odličan epitaf za jednog konja!" - komentirao je Busch.
Vjerojatno je ciljao na magarce, ali to nije htio otvoreno reći da ne uvrijedi učenika baš toliko žestoko.
Neka korist i od tzv. bijelih laži.
Guest- Guest
flumen wrote:meni je do 1972 bilo cisto svejedno jesam li jugoslaven ili Hrvat...
a ima i onih drugih....
meni je bilo svejedno do 82., kad sam otišao u JNA, a tamo sam skužio da srbima nije nimalo svejedno što sam a ne mogu bit ništa drugo osim ono što jesam
90. je to dobilo na značenju
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
Page 8 of 43