Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 1 of 43
Page 1 of 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Užas: Đoković pobijedio Nadala
Đoković pobijedio
https://sport.blic.rs/tenis/uzivo-prenos-djokovic-nadal-finale-australijan-open/53wgw73?utm_source=sport_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_sport
------------
Opet!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
većina se nadala u pobjedu nadala
crvenkasti-
2014-04-17
Dakle, poslušao je moj savjet i počeo jesti i meso...jebale ga babe vračare, skoro pa su ga uništile.
Trebalo bi uvesti sankcije Srbiji. Ili carine, tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne jede meso. Ali se vratio Vajda. Ispalo je da stvar nije u ishrani već u treneru.Eroo wrote:Dakle, poslušao je moj savjet i počeo jesti i meso...jebale ga babe vračare, skoro pa su ga uništile.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovaj crvenkasti mrzi hrvate iz dna duse...najvise
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Mavrović mu je preporučio da jede barem ribe. Ima osobno iskustvo iz tih veganskih sranja.dzango wrote:Ne jede meso. Ali se vratio Vajda. Ispalo je da stvar nije u ishrani već u treneru.Eroo wrote:Dakle, poslušao je moj savjet i počeo jesti i meso...jebale ga babe vračare, skoro pa su ga uništile.
Ja imam s druge strane i znam da se bez mesnih proizvoda ne može živjeti duže od 6 godina.
Ustvari 3-6, toliko imamo b12 rezerve u jetrama, uskladišteno za proizvodnju eritrocita.
Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Čestitke Nole, još jednom si potvrdio da si najveći teniser ikada i jedan od najvećih sportista svih vremena. Uz Teslu možda i najznačajniji Srbin koji je ikada hodao zemljom.
Čestitke Nole, još jednom si potvrdio da si najveći teniser ikada i jedan od najvećih sportista svih vremena. Uz Teslu možda i najznačajniji Srbin koji je ikada hodao zemljom.
Guest- Guest
Laž.Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Medicina je znanost, koja potvrđuje ono šta sam gore napisao.
Znam vegane koji se kao nekoliko puta godišnje ogriješe s jajima
s kojim drugim proizvodima životinjskog izvora.
b12 nema u nijednpj hrani osim onoj životinjskog izvora.
Bez b12 nema eritrocita. Dokazano medicinski.
PS:
b12 se danas u USA može dobiti i u tabletama, kod nas isključivo intavenozno injekcijama.
Moja gospođa ih doživotno dobija svaka 3 mjeseca.
b12 se danas u USA može dobiti i u tabletama, kod nas isključivo intavenozno injekcijama.
vuksadinare wrote:Ovaj crvenkasti mrzi hrvate iz dna duse...najvise
Baš obrnuto. Ja mrzim Srbe. Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Ovaj crvenkasti mrzi hrvate iz dna duse...najvise
Baš obrnuto. Ja mrzim Srbe. Ja sam Hrvat.
Točno tako, ja ne znam gdje on to vidi. Većina tvojih tema kao i onih od vučine je kontra Srba. Vas dvojica ste ista stranka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Tesla je Hrvat.
Uz Đokovića najveći Srbin današnjice je Milorad Dodik.
2015-08-06
Eroo wrote:PS:
Edit: *intravenozno.
tesla je srbinepikur37 wrote:Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Tesla je Hrvat.
rodjen u au
da je ostao
doziveo bi sudbinu
familije tesla
bolje ne kenjaj
Guest- Guest
pizzon wrote:tesla je srbinepikur37 wrote:Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Tesla je Hrvat.
rodjen u au
da je ostao
doziveo bi sudbinu
familije tesla
bolje ne kenjaj
Ti si isto hrvat, ako ništa barem po težnji ali nisi sposoban kao crvenkasti, zaglavio si u pokušaju.
2015-08-06
vuksadinare wrote:Ovaj crvenkasti mrzi hrvate iz dna duse...najvise
zasto ?
zato sto tebi smeta svaki uspeh srba
ako moze da to prodje neprimeceno
budala covek
Guest- Guest
epikur37 wrote:Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Tesla je Hrvat.
Ne plaši se,
P.S. Mile ronhil je govno od Srbina...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:epikur37 wrote:Serbia Strong wrote:Počeo je da jede ribu, ali to kenjanje o vegnastvu je malo deplasirano-verovali ili ne, Serena Williams je vegan.
Tesla je Hrvat.
Ne plaši se,
P.S. Mile ronhil je govno od Srbina...
Njah, možeš mu pljunut pod prozor... većeg državnika s obe strane drine niste imali još od Koštunice.
2015-08-06
Page 1 of 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku