Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
Drago Jovan Martinez don Nascimento Gonzales......je u biti jedan obicni prosjak. Posto nikada nije radio nesta smisleno a spina presusila.... Daklem njegova su mjesecna primanja manja od tete u Konzumu. Malo je to Josipovic gurao ali je presahlo. Josipovic je , jelte , onaj sta je jedne godine dobio najvecu "krvarinu" od ZAMP-a kao najizvodjeniji glazbenik-skladatelj. Nije bila Bojna Cavoglave u pitanju. Bilo kako bilo , ovaj jadnik nije imao da plati ocu "ustashi" kartu do DNRH vec je moljakao okolo. Na stranu sta ga nije bilo sram vec sta je stari "ustasha" nagulio u nepoznatom smijeru u roku odmah. Mislim da je kidnuo ulijevo ali ne znam. Dakle zelim svu srecu lojavim. Zasluzili su si jednog ovakovog.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
A zašto bi vratio RH papire.........Neka onda svi bosančerosi i ercegovci
vrate tj. odustanu od jednoga od dvojnih državljanstava
zato jer je lazov,agentura i sumnjivi tip...koji se jos hvali da je neprijatelj hrvatske...i ti jos pitas zasto?...Yehudim wrote:kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
moram prvo shvatiti zasto smo mu ih uopce dali. tata ustasa mu je njemac , on se rodio i zivio u argentini, .mozda zbog mame .Yehudim wrote:kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iz Argentine dopalio u Rvacku pa sad u BiH. Čovik baš ima fetiš na vukojebine.
....trazi sebe...catabbath wrote:Iz Argentine dopalio u Rvacku pa sad u BiH. Čovik baš ima fetiš na vukojebine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a zašto traži BIH?Yehudim wrote:kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vrati i ti hrvatsko kad imaš izraelsko. Stop dvojnim državljanstvom i podieljenoj odanosti!Yehudim wrote:kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
Zajebava pošten sviet.Noor wrote:a zašto traži BIH?Yehudim wrote:kaya wrote:da, pa dobro. neka mu daju , naš neka vrati. a koga boli kurac jel sin ustaše ili partizana, zašto to spominje...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
» Drago Pilsel: gnojenja
» Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
» Drago Pilsel: gnojenja
» Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
Page 2 of 2