Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
Page 1 of 1
Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
http://www.braniteljski-portal.com/kakav-pisac-takva-i-kolumna-drago-pilsel-ja-sin-ustasa-kazem-vam-pokajmo-se-i-pomirimo-se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
...samo je zaboravio..'ja terorista i suradnik udbe i kos-a'..i sve pet
2015-09-08
ono 'ustaša i terorist' dosao u jugu 1988 slobodan k'a tica..nitko ga dirao nitko ga ispitivao..ovaj ne zna ni lagat...
2015-09-08
Koji lik ... pretezak i za Alan Ford.
Guest- Guest
Pa u to doba vise to nije bilo u điru.vuksadinare wrote:ono 'ustaša i terorist' dosao u jugu 1988 slobodan k'a tica..nitko ga dirao nitko ga ispitivao..ovaj ne zna ni lagat...
Masa ustaša dosla je na osn.skupstinu HDZ sa urednim dokumentima. Nitko ih nije zadrzavao niti pozivao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dragi se dogodila katarza , pozitivna
treba toga vise
treba toga vise
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
immortal-
2014-04-16
još samo da postane tranđa, počne oblačiti suknjice i biti će savršendebotoijusto wrote:dragi se dogodila katarza , pozitivna
treba toga vise
uzmi si ga domadebotoijusto wrote:dragi se dogodila katarza , pozitivna
treba toga vise
2015-09-08
pilsel se vratio u hrvatsku pocetkom 1988 godine..a ne 1989 godine u drugoj polovici...drugo..eto sve su se tad jugom setale ustasonostalgicari itd itd..i jos ktome bacaci bombi na izraelsko veleposlanstvo bar on tako kaze i prica..pa to je samo dovoljan povod ako nista drugo da ga ondasnja milicija drzi pod strogim nadzorom..o cem ti to pricasjastreb wrote:Pa u to doba vise to nije bilo u điru.vuksadinare wrote:ono 'ustaša i terorist' dosao u jugu 1988 slobodan k'a tica..nitko ga dirao nitko ga ispitivao..ovaj ne zna ni lagat...
Masa ustaša dosla je na osn.skupstinu HDZ sa urednim dokumentima. Nitko ih nije zadrzavao niti pozivao.
2015-09-08
Kako Drago kara kancer i metastaze hrvatskog društva...
Guest- Guest
MA deportirajte ga Bakiru, zabranite mu povratak i riješen problem.vuksadinare wrote:ono 'ustaša i terorist' dosao u jugu 1988 slobodan k'a tica..nitko ga dirao nitko ga ispitivao..ovaj ne zna ni lagat...
A možete ga poslati i Sulji. Ali bolje Bakiru jer Pilsel više drži štangu Bakiru i njegovima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gle...lik je iz emigrantsek obitelji...radio je gluposti jer je bio glup...i da obitelj nema problema distancirali su se od njega...naravno takav je postao najlaska lovina...politickim protivnicim u ovom slucaju politickom sistemu jugoslavije tj njihovim sigurnosnim sluzbama...sto gluplji i ekstremniji to bolje jer ga je lakse obraditi za njihove ciljeve...naravno sigurnjaci su obecali pilselu oprost i sto sve ne...ali ako bude radio za njih..naravno tu je bilo i zastrasivanaj jer su takvi tipovi poput pilsela kukavice i galamđije u prosjeku...posto je glup ko daska i prokuzen on se hvalisao kako slobodno moze u jugu a nekakv je 'ekstremist,patriota'...i ovi su ga brze bolje povukli u jugu da im ne upropasti poslove...i tako se ovaj muflon pocetkom 1988 obreo u jugi kad drug clanovi njegove obitelji nisu smjeli prismrdjeti..onda je dobio zadatak u jugi spijanja svecenstva jer je bio nekakav teolog bogtepitaj sto....kad su ga i ovi prokljuvili odjedanput se vise nije skrivao i postao je najveci zagovornik brattva i jedinstva,juge itd..itd..i tu me neodoljivo podsjeca na lzanskog samo sto je ovaj bio puno mudriji i skolovanij od pilsela...galamđije...plus sto je pilsel imao srecu sto je veci dio njegove obitelji prohrvatski orjentiran i bili su u dobrim odnosima sa tuđmanom...inace bi davno zagnojio zemlju ili u najbolju ruku kao lazanski prebjegao u srbiju ili gdje god vec..steta...slabost tuđmanaRingo10 wrote:MA deportirajte ga Bakiru, zabranite mu povratak i riješen problem.vuksadinare wrote:ono 'ustaša i terorist' dosao u jugu 1988 slobodan k'a tica..nitko ga dirao nitko ga ispitivao..ovaj ne zna ni lagat...
A možete ga poslati i Sulji. Ali bolje Bakiru jer Pilsel više drži štangu Bakiru i njegovima.
2015-09-08
Similar topics
» Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
Page 1 of 1