Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
Da biste prikazali tipkovne prečace, pritisnite upitnik
Prikaz tipkovnih prečaca
Pretraživanje Twittera
Razgovor
Drago Pilsel
@dragopilsel
Nikad nisam volio karneval. Mislim da je to stvar za teške budale. Ali kada vidim kako pale lutku Milorada Pupovca u Kaštel Sućurcu tada shvaćam da je to i zabava maloumnih fašista koje bi sve do jednoga trebalo pobacati u more. Premda ne vjerujem u njihovo otriježnjenje.
Slika
01:34 AM · 3. ožu 2019. · Twitter Web Client
https://mobile.twitter.com/dragopilsel/status/1102004262886879232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1102004262886879232&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2Fdalmacija%2Fsplit-zupanija%2Fclanak%2Fid%2F591874%2Fsrbijanski-sef-diplomacije-bijesan-zbog-spaljivanja-lutke-pupovca-u-kastelima-je-li-to-generalna-proba-za-nesto-sto-mu-se-sprema-hrvatske-vlasti-ovakve-incidente-trebaju-ozbiljno-shvatiti
Prikaz tipkovnih prečaca
Pretraživanje Twittera
Razgovor
Drago Pilsel
@dragopilsel
Nikad nisam volio karneval. Mislim da je to stvar za teške budale. Ali kada vidim kako pale lutku Milorada Pupovca u Kaštel Sućurcu tada shvaćam da je to i zabava maloumnih fašista koje bi sve do jednoga trebalo pobacati u more. Premda ne vjerujem u njihovo otriježnjenje.
Slika
01:34 AM · 3. ožu 2019. · Twitter Web Client
https://mobile.twitter.com/dragopilsel/status/1102004262886879232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1102004262886879232&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2Fdalmacija%2Fsplit-zupanija%2Fclanak%2Fid%2F591874%2Fsrbijanski-sef-diplomacije-bijesan-zbog-spaljivanja-lutke-pupovca-u-kastelima-je-li-to-generalna-proba-za-nesto-sto-mu-se-sprema-hrvatske-vlasti-ovakve-incidente-trebaju-ozbiljno-shvatiti
Last edited by RayMabus on 4/3/2019, 13:44; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
Jbg. satira ide na više strana. Najbolje uvesti politički korentnu satiru onda
Dakle, Milorad je svetinja sa kojom se ne smije zajebavat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
On će letit prije ili poslije , Hrvatska je u EU , već su nam slali opaske na ovo :Ringo10 wrote:Dakle, Milorad je svetinja sa kojom se ne smije zajebavat
https://kamenjar.com/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno/
Pupovac svira frulu a Plenkovic pleše kako on svira na užičko kolo
Osam zastupnika nacionalnih manjina koji kroje vlast podržavajući vladajući HDZ na ćelu sa Plenkovicem , Sanaderom jučer i sličnim muljatorima.
U EU je zabranjeno da nacionalne manjine tj njihovi tako izabrani zastuonici po tom povlaštenom ključu diktiraju vlast večini u državi.
2014-04-11
Poanta karnevala je zajebancija sa svetim kravama koje ne smiješ dirat ostatak godine, poput kraljeva, premijera, autoriteta
no milorad je najsvetija krava i njega se ne smije dirat ni na karneval
jer ipak on nije politički moćnik u audiju a8 s državnim tablicama nego ugrožena manjina (kad mu to odogovara bit)
jer ipak on nije politički moćnik u audiju a8 s državnim tablicama nego ugrožena manjina (kad mu to odogovara bit)
Jes vidija kako govna sama isplivaju na površinu ? Pogodili točno u sridu.marcellus wrote:Poanta karnevala je zajebancija sa svetim kravama koje ne smiješ dirat ostatak godine, poput kraljeva, premijera, autoriteta
2014-04-11
Ma carlos diego jovo pilsel je samo ljubomoran što njega nisu zapalili pa da u očima budaletina njegovih svjetonazora ispadne mučenik. Što bi jovo da da može zaginuti ovako junački ko otrovna pupavka
RayMabus wrote:Jes vidija kako govna sama isplivaju na površinu ? Pogodili točno u sridu.marcellus wrote:Poanta karnevala je zajebancija sa svetim kravama koje ne smiješ dirat ostatak godine, poput kraljeva, premijera, autoriteta
drago chico carlos jovan muzambe fritz frank pilsel mrzi sam sebe a kamoli nece druge tko nije na njegovoj liniji..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na kojoj je on to liniji to ni sam on ne zna, od ustaše, preko bacanja zapaljivih koktela na sinagoge pa do partizana i četnika....vuksadinare wrote:drago chico carlos jovan muzambe fritz frank pilsel mrzi sam sebe a kamoli nece druge tko nije na njegovoj liniji..
Nije politički korektno spaljivat Srbe na karnevalu... Lomača je samo za članove većine i da su Hrvati.
1573 je jedan iz Splita u ssezoni kiselih krastavaca proglasio sluškinju za vješticu... Skoro je zapalilo na voćnom trgu...
Tako i Drago, zaradio dnevnicu...
1573 je jedan iz Splita u ssezoni kiselih krastavaca proglasio sluškinju za vješticu... Skoro je zapalilo na voćnom trgu...
Tako i Drago, zaradio dnevnicu...
zna on dobro na kojoj je liniji onoj 'das mi perje tvoj sam'...'ustasa' koji je 1988 dosao slobodno u zagreb tada jugu...plus navodno pod stigmom 'terorist'...je u reziji KOS-a...dakle suradnik kos-a..jos u osamdesetima...tre wrote:Na kojoj je on to liniji to ni sam on ne zna, od ustaše, preko bacanja zapaljivih koktela na sinagoge pa do partizana i četnika....vuksadinare wrote:drago chico carlos jovan muzambe fritz frank pilsel mrzi sam sebe a kamoli nece druge tko nije na njegovoj liniji..
2015-09-08
govor mržnje Drage Pilsela
2014-04-16
ja sam mislio da je veber iznimka,no izgleda da su ti volksdojceri teski smradovi i nelojalni antirvati...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa kad je ovaj bio lojalan..a nit je hrvat...suradnik kos-a,udbe jos sedamdesetih i osamdesetih..pa tko moze doci u jugu 1988 godine pod aureolom 'teskog ustase ekstremista,terorista' a da ga ondasnja milicija cak ni ne preivede makar na obicni informativni razgovor...sto dokazuje da ovaj pilsel je i intelektualno ogranicen...i kao takav pogodan za antihrvatsko djelovanje-oduvijek..pa nije ga se obitelj bezveze odrekla jos tamo prije trideset,cetrdeset godina..max123 wrote:ja sam mislio da je veber iznimka,no izgleda da su ti volksdojceri teski smradovi i nelojalni antirvati...
2015-09-08
Juanita pere samokritika i grizodušje zbog grijeha iz mladosti...
A kažu da je samoubojstvo najiskreniji oblik samokritike...
Pa ako ovo čita, nek bude iskren, ništa drugo...
ja mislim da je on jednostavno mizeran i labav karakter.imas takvih i u rodjenoj obitelji...vuksadinare wrote:pa kad je ovaj bio lojalan..a nit je hrvat...suradnik kos-a,udbe jos sedamdesetih i osamdesetih..pa tko moze doci u jugu 1988 godine pod aureolom 'teskog ustase ekstremista,terorista' a da ga ondasnja milicija cak ni ne preivede makar na obicni informativni razgovor...sto dokazuje da ovaj pilsel je i intelektualno ogranicen...i kao takav pogodan za antihrvatsko djelovanje-oduvijek..pa nije ga se obitelj bezveze odrekla jos tamo prije trideset,cetrdeset godina..max123 wrote:ja sam mislio da je veber iznimka,no izgleda da su ti volksdojceri teski smradovi i nelojalni antirvati...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa labilan je i takvi su bili najpogodniji za regrutirati u udbu,kos...em ograniceni em dovvoljno ludi da naprave pizdarije a da ovi se opravdaju evo ludog 'fasiste' dobit ce on svoje(lovu) od nasmax123 wrote:ja mislim da je on jednostavno mizeran i labav karakter.imas takvih i u rodjenoj obitelji...vuksadinare wrote:pa kad je ovaj bio lojalan..a nit je hrvat...suradnik kos-a,udbe jos sedamdesetih i osamdesetih..pa tko moze doci u jugu 1988 godine pod aureolom 'teskog ustase ekstremista,terorista' a da ga ondasnja milicija cak ni ne preivede makar na obicni informativni razgovor...sto dokazuje da ovaj pilsel je i intelektualno ogranicen...i kao takav pogodan za antihrvatsko djelovanje-oduvijek..pa nije ga se obitelj bezveze odrekla jos tamo prije trideset,cetrdeset godina..max123 wrote:ja sam mislio da je veber iznimka,no izgleda da su ti volksdojceri teski smradovi i nelojalni antirvati...
2015-09-08
T. wrote:Juanita pere samokritika i grizodušje zbog grijeha iz mladosti...
Juanitu je bolje da kupi prnje dok ga netko ne nokautira ili jos nesto gore..dojadio je i bogu i vragu...nek se kupi u argentinu ili kod zeme obozavanog pape franjeT. wrote:Juanita pere samokritika i grizodušje zbog grijeha iz mladosti...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drago Pilsel: gnojenja
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 1 of 2