Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
Page 1 of 1
Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
"Hrvatska je predsjednica prilikom posjete Yad Vashemu u ponedjeljak poklonila direktorici te institucije Dorit Novak knjigu Esther Gitman, američke Židovke iz Sarajeva, “Stup ljudskih prava” o blaženom Alojziju Stepincu.
Nije to bio jedini skandal KGK u Jeruzalemu. Uočio sam nove grube napade na susjednu BiH i poslao informaciju kolegama u Indexu znajući da valja reagirati brzo (informaciju je odmah prenio portal Klix iz Sarajeva); već imamo reakciju predsjedavajućeg PBiH Željka Komšića."
https://www.autograf.hr/direktne-uvrede-i-provokacije-kgk-u-yad-vashemu-i-jeruzalemu/?fbclid=IwAR1ZQeObRYI5njQi9LQSJNBRXqPKMxcVds8V0FyLrIpIIohIiFKY1wtCPAU
Re: Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
Gde stepinca da spominje u Jad Vašemu?
Guest- Guest
ociti primjer petokolonasa...kazna:oduzimanje drzavljanstva,pisholoska obrada,dovesti ga u stanje samonistavila i nogirati van hrvatske
kazna u slucaju pokuaja žalbe:katran i perje i u bacvu pa u more
kazna u slucaju pokuaja žalbe:katran i perje i u bacvu pa u more
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mogla je i Pavelicevu biografiju, sta fali... Dakle, ovi avari stvarno nemaju ni stida ni srama...Serbia Strong wrote:Gde stepinca da spominje u Jad Vašemu?
A zasto Pilsel i takvi kao on ne odu da zive u onaj dio BiH pod kontrolom isamisticke SDA. Kad im je toliko srcu prirasla.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oni BBB je jak kad triba tuč studente iz Dalmacijie a ovi smrad im je ispod nosa pa ga nisu ni pogledali.
Ovog lika triba pribit.
Ovog lika triba pribit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
.....zato jer su peta kolona i na zadatku sve drugo mi se smatralo dezertcerstvom..kad budu totalno razgoliceni pokusat ce bijegRingo10 wrote:A zasto Pilsel i takvi kao on ne odu da zive u onaj dio BiH pod kontrolom isamisticke SDA. Kad im je toliko srcu prirasla.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zagreb je pun petokolonaša , Bošnjaka , Srba .....itd
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Drago Pilsel: gnojenja
» Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 1 of 1