Drago Pilsel: gnojenja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Drago Pilsel: gnojenja
""nepismeni huligan Trump", "Obama je najbolji predsjednik ikada", "Rusija je bankrotirala" "ogromni uspijeh zapada u Siriji i Libiji"...Drago đubre jedno
Kermit-
2014-04-17
Može tldr?
Edit:
Nema veze vidim tdlr.
Edit:
Nema veze vidim tdlr.
Last edited by gargamel0101 on 27/3/2016, 15:24; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Drago Pisel je stabilni i čvrsti socijalist, antifašist i yugonostalgičar
Guest- Guest
Pa sta i vi lupate . Pilsel nije samo komentirao nego prenosio izjave Obame.
Po tome kako sam sebe vidi predsjednik Sad, on je sam sebi pametan, bistar, hrabar i prizna da je griješio .
A Pilsel ničim izazvan njega stavlja u red najboljih američkih predsjednika. Kuku nama , kakvi su oni gori bili ...
Po tome kako sam sebe vidi predsjednik Sad, on je sam sebi pametan, bistar, hrabar i prizna da je griješio .
A Pilsel ničim izazvan njega stavlja u red najboljih američkih predsjednika. Kuku nama , kakvi su oni gori bili ...
Drago Jovo Helmut Carlos Chico Maksim Faruk Emanuel Pilsel
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Toga se odrekla vlastita obitelj i pok. mu brat...kazu argentinski hrvati da oduvijek nije normalan...vrbovan ne od udbe vec kos-a...
2015-09-08
...i ko za nesrecu doplovio u hrvatsku..ko onaj servantes iz malog mista..kakav hrvatska ima peh da talog uvijek kod nas dopluta
2015-09-08
drago zivi vjeru svoju
da je pogodio stinom nekoga
sva katolicad bez vjere imali bi njegov avatar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vjeru? u američku intervenciju i hegemoniju, papa Franjo mu je dobar isključivo i jedino jer podupire isto što SAD-e radi inače bi zapalio Vatikan, ali nodebotoijusto wrote:drago zivi vjeru svoju
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Vjeru? u američku intervenciju i hegemoniju, papa Franjo mu je dobar isključivo i jedino jer podupire isto što SAD-e radi inače bi zapalio Vatikan, ali nodebotoijusto wrote:drago zivi vjeru svoju
to je tvoje tumacenje njegove vjere
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne to je ono što on pišedebotoijusto wrote:asilovski wrote:Vjeru? u američku intervenciju i hegemoniju, papa Franjo mu je dobar isključivo i jedino jer podupire isto što SAD-e radi inače bi zapalio Vatikan, ali nodebotoijusto wrote:drago zivi vjeru svoju
to je tvoje tumacenje njegove vjere
Kermit-
2014-04-17
Eo Drago piše o "revoluciji" u Libiji:
Događaji još jednom daju pravo Johnu F. Kennedyu koji je rekao da oni koji onemogućavaju mirne revolucije čine neizbježive one krvave. Jesmo li potpuno nevini i to baš kada bivši predsjednik Stjepan Mesić, koji doduše priznaje da ‘nije dovoljno informiran’, pokazuje veliko razumijevanje prema pukovniku Gadafiju?
Samo što, ako jednom ti ljudi, bogati naftom i plinom, dođu do ozbiljnih i demokratskih vlada, i ako tada pokažu drugačiji oblik zahvalnosti, ako baš i ne budu oduševljeni našom ohološću i našom slijepoćom, pa ispostave malo neočekivanije račune za naše prijateljstvo, nemojmo se žaliti jer na to kao kontinent koji je u dekadenciji nećemo imati pravo. Mi ćemo tada potpuno zaslužiti debakl, kaos, besmisao i zalijetanje u slijepoj ulici naše pouzdanosti.
Događaji još jednom daju pravo Johnu F. Kennedyu koji je rekao da oni koji onemogućavaju mirne revolucije čine neizbježive one krvave. Jesmo li potpuno nevini i to baš kada bivši predsjednik Stjepan Mesić, koji doduše priznaje da ‘nije dovoljno informiran’, pokazuje veliko razumijevanje prema pukovniku Gadafiju?
Samo što, ako jednom ti ljudi, bogati naftom i plinom, dođu do ozbiljnih i demokratskih vlada, i ako tada pokažu drugačiji oblik zahvalnosti, ako baš i ne budu oduševljeni našom ohološću i našom slijepoćom, pa ispostave malo neočekivanije račune za naše prijateljstvo, nemojmo se žaliti jer na to kao kontinent koji je u dekadenciji nećemo imati pravo. Mi ćemo tada potpuno zaslužiti debakl, kaos, besmisao i zalijetanje u slijepoj ulici naše pouzdanosti.
Kermit-
2014-04-17
[size=31]Drago Pilsel udario dječaka jer mu u hotelu nije dao spavati[/size]
Nisam bio suvisao, hodao sam hodnikom u pidžami, imam PTSP – brani se novinar
Nisam bio suvisao, hodao sam hodnikom u pidžami, imam PTSP – brani se novinar
Kermit-
2014-04-17
On i Nobilo u utrci za retarda stoljeća...rame uz rame...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:On i Nobilo u utrci za retarda stoljeća...rame uz rame...
Ali im teško bude uspjeti u zemlji retarda
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
debotoijusto wrote:drago zivi vjeru svoju
pa pogodio je stinom sinagogu dok je glumio ustašu i pokušavao diskreditirati hrvatsku
inače je kreten bio i ostao
asilovski wrote:Eo Drago piše o "revoluciji" u Libiji:
Posipanje glave pepelom, drugarska samokritika i samokažnjavanje bičevanjem..............
Čini se da mu je sjemenište ostavilo ozbiljne posljedice po mentalno stanje
koje jasno proicira i na -stoku sitnoga zuba-
Strašno je koliko čovjek može zastraniti kad je prisiljen pisati za novac a ne iz nutarnjih pobuda.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zvonimir Drago Carlos Jovo Pilsel Cayetano Lopez i Martinez i Gonzales, poznatiji kao kreten
Similar topics
» Drago Pilsel : Kaštelane treba pobiti
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel: Direktne uvrede i provokacije KGK upućene BiH i Yad Vashemu
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 1 of 2