Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
Page 1 of 1
Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
http://www.poskok.info/halal-ustaski-sin-pilsel-blatio-hrvatsku-kardinala-puljica-i-trazio-putovnicu-bih/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
ajd fala kurcu odi vise..i povedi jos nekog sa sobom..kosovac,terorist i budala..uzgred on nije hrvat..nego svabo..po porijeklu...
2015-09-08
Re: Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
drago mi OK lik a tekst glupast
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
imas moje zelje da ga udomis...ako ti je ok...samo pazi ako nosi kakvu flasu ili termosicu ..debotoijusto wrote:drago mi OK lik a tekst glupast
2015-09-08
Ne kontam, šta on misli da ce naći u Bakirovom SDA rezervatu ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ustaša ostaje ustaša
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
SavezRingo10 wrote:Ne kontam, šta on misli da ce naći u Bakirovom SDA rezervatu ...
2014-04-11
Još jedan ustaša
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mesic-dodik-ne-priznaje-bih-treba-li-tu-jos-matematike/181224083
Mesić o hrvatskoj posavini
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mesic-dodik-ne-priznaje-bih-treba-li-tu-jos-matematike/181224083
Mesić o hrvatskoj posavini
2014-04-11
Similar topics
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Pilsel: Ja, sin ustaše, tražim pasoš BiH, hoću kardinala od Bosne, a ne od HDZ-a!
Page 1 of 1