KAOS U BREŽICAMA
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: KAOS U BREŽICAMA
I neka te ne plaše ovi Glavaševi. To je samo zajebancija ne moraš se bojati sve ok. Glavaš je klaun i ovi njegovi isto tako. Samo ti mirno spavaj.
Guest- Guest
Pa to...ko stvoreno za tebe...zgdosada wrote:I neka te ne plaše ovi Glavaševi. To je samo zajebancija ne moraš se bojati sve ok. Glavaš je klaun i ovi njegovi isto tako. Samo ti mirno spavaj.
Evo pošto mi je stvarno žao tvoje majke. Ja ću ti javiti kada je vrijeme da bežiš jer ok ? Ne plaši se Stojane. Ali održavaj traktor redovno da ne bi bilo da ne radi kada ti javim da startuješ.
Guest- Guest
A opet dovoljno na preplaši pederčića kao ti. Košto sam rekao. Ne boj se Stojane. Ja ću da pazim tvoje tursko dupe. Eto miran si. Ajde idi spavaj sada. Znam da nisi spavao od kada si vidio Glavaša na telki. Sada možeš mirno ja te čuvam.Stanojko wrote:Pa to...ko stvoreno za tebe...zgdosada wrote:I neka te ne plaše ovi Glavaševi. To je samo zajebancija ne moraš se bojati sve ok. Glavaš je klaun i ovi njegovi isto tako. Samo ti mirno spavaj.
Guest- Guest
Ovo su Jodini umjereni islamisti koje on podržava i žali kaj ih Rusi rasturaju.
Guest- Guest
Rekao je Ruski zapovjenik neki da ih oni ne znaju razlikovati. Neka im Amerikanci kažu kako da znaju koji su koji.
Guest- Guest
Ovaj na 0:22 je toliko koza opalio da je i sam poceo meketat.Eva wrote:
omni-
2014-04-12
Hm, da, je, baštre911 wrote:ja mislim da im je zima pa se samo jadnici htjeli ugrijatilookatme wrote:Izgleda da i nisu tako gladni, umorni, pokisli i promrzli. Meni drago zbog njih, mislim da im tako dobro ide.
lookatme-
2014-04-18
ne znam tko je yoda, i nisam vidio da yoda podržava ikakve islamiste, za razliku od izraela i netanyahuaEva wrote:Ovo su Jodini umjereni islamisti koje on podržava i žali kaj ih Rusi rasturaju.
Guest- Guest
Eva wrote:
Zato Ameri i nisu mogli pokazati Rusimadi je ta fantomska-fsa-
Takvi jednostavno ne postoje, sve je to -al usra-isis- tu samo termodinamička pomaže.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ti ljudi da bi postali manji i mirniji od samih mravi jedino možeš oružjem i brutalnim batinama naučiti. Onda krene kmečanje da američka NGO-vna po svijetu mogu kmečati i urlati o njihovim 'pravima' i još hrpu ostalih toksičnih otrova prosipati dok ubijaju svakodnevno ljude i civile u USA i svijetu.
Guest- Guest
Egiptu je bolje da čuva Sinaj dok je još njihov.neoliberalni_placenik wrote:
malo staro ali šema
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
malo staro ali šema
Tražiš inspiraciju ili šta.
Svaka čast Al Sisisju za sada.
Onaj smrad Huseih Ubama se još bunio kad je Sisi preuzeo vlast jer je onaj -mursi-
kao "demokratski" izabran. Zaboravljate da je tamo kod Arapa demokracija -nemoguća-
A Egipat i svi drugi, smo neka krenu, ovaj put će N raditi, na veliko deratizacija.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sadam, Gadafi, Bašar i kratka lajna, to njima treba.Fénix wrote:Ti ljudi da bi postali manji i mirniji od samih mravi jedino možeš oružjem i brutalnim batinama naučiti. Onda krene kmečanje da američka NGO-vna po svijetu mogu kmečati i urlati o njihovim 'pravima' i još hrpu ostalih toksičnih otrova prosipati dok ubijaju svakodnevno ljude i civile u USA i svijetu.
Guest- Guest
samo prikazujem kakav je mentalni sklop islamskog svijeta, totalno ne kompaktibilno sa zapadnom civilizacijom, sada ću otvoriti jednu frišku temuYehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
malo staro ali šema
Tražiš inspiraciju ili šta.
Svaka čast Al Sisisju za sada.
Onaj smrad Huseih Ubama se još bunio kad je Sisi preuzeo vlast jer je onaj -mursi-
kao "demokratski" izabran. Zaboravljate da je tamo kod Arapa demokracija -nemoguća-
A Egipat i svi drugi, smo neka krenu, ovaj put će N raditi, na veliko deratizacija.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6