KAOS U BREŽICAMA
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: KAOS U BREŽICAMA
Kako bre nisi zajeban? Imas bre pusku na avataru. Cijenim da si ti jedan pravi domoljub i bojovnik!zgdosada wrote:I ja tebi lijepo kažem. Nisam nimalo zajeban ali iz perspektive malo pederčića kao ti strašno opasan.Stanojko wrote:Lepo ja kazem... Zajeban mali dudek...zgdosada wrote:Stanojko wrote:...u svakom slucaju sam nepismen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne ...
Naravno dok si ti učio pisati ja sam se učio tuči i pucati. Zato sada moraš bežati kada me vidiš a dok si doma iza monitora lijepo piskaraj.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Imaš i ti the king na avataru pa su turska sluga. Kakave to veze ima ?
Guest- Guest
2014-05-05
I muško si pa ne bi trebao voljeti pimpek u dupeta pa ga voliš. Nemoj tako olako stvari mišljenje o stvarima.
Guest- Guest
Sta li sad rece? Hajde probaj polako... rec po rec...zgdosada wrote:I muško si pa ne bi trebao voljeti pimpek u dupeta pa ga voliš. Nemoj tako olako stvari mišljenje o stvarima.
Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Guest- Guest
Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
A sad ne bi na slobodu, ha?Stanojko wrote:Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sta li sad rece? Hajde probaj polako... rec po rec...zgdosada wrote:I muško si pa ne bi trebao voljeti pimpek u dupeta pa ga voliš. Nemoj tako olako stvari mišljenje o stvarima.
Ne mogu ja tako plako da ti shvatiš. Pročitaj par puta ponovi si u glavi pa možda uspiješ shvatiti. Nije jako komplicirano. Ali opet dolazimo do one tvoje perspektive. Pa moguće da je tebi nedukučivo. Ali gle stari tako se napreduje. Staviš pred sebe neki izazov i probaš to riješiti. Ajde polako možeš ti to siguran sam.
Guest- Guest
Eva wrote:A sad ne bi na slobodu, ha?Stanojko wrote:Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Pa, s obzirom da me drzis na lebu i vodi...
Le Roi Soleil wrote:
To ćemo gledat na hrvatsko-slovenskoj granici. Jer će Slovenci dobit pomoć u ljudstvu iz Eunije.
POMOĆU OD EU: Slovenija će dobiti financijsku pomoć, opremu i ljudstvo za svoje granice
Slovenija ima jamstvo da će dobiti stručnu i financijsku pomoć Europske unije u borbi s izbjegličkom krizom, rekao je premijer Miro Cerar, prenose slovenski 24ur.
Pomoć je plod sporazuma Vlade i ministrice unutarnjih poslova Vesne Györkös Žnidar i predsjednika Slovenije, Boruta Pahora s visokim predstavnicima EU.
“Za angažiranje stranih policijskih snaga odobrenje mora dati Europska komisija. Pomoć je Sloveniji već nudila Višegradska četvorica (Mađarska, Slovačka, Češka i Poljska), ali Slovenija po našim informacijama želi sudjelovanje austrijske i njemačke policije”
Neki slovenski mediji navode danas kako bi se, ako su njihove informacije točne, policajci iz drugih europskih država na slovensko-hrvatskoj granici mogli pojaviti u kratkom vremenu – već za tjedan dana, te da važnost zaštite slovenske schengenske granice dokazuje i to što Austrija nema većih problema s dotokom izbjeglica upravo zato jer veći priljev uz velike napore sprječava Slovenija.
Slovenski premijer Miro Cerar kasno je sinoć u parlamentu izjavio kako Slovenija ubrzo može računati na pomoć Europske unije u vezi s migrantskom krizom, kako u financijskom pogledu tako i u “kadrovima”.
Hrvatska ne treba pomoć, mi možemo sami.
Guest- Guest
To ti je to. Mentaliete roba. Što ti je osmanska škola. 5 generacije prođe ali robovski gen ostaje.Eva wrote:A sad ne bi na slobodu, ha?Stanojko wrote:Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Guest- Guest
Sto bre da places?zgdosada wrote:Stanojko wrote:Sta li sad rece? Hajde probaj polako... rec po rec...zgdosada wrote:I muško si pa ne bi trebao voljeti pimpek u dupeta pa ga voliš. Nemoj tako olako stvari mišljenje o stvarima.
Ne mogu ja tako plako da ti shvatiš.
Stanojko wrote:Sto bre da places?zgdosada wrote:Stanojko wrote:Sta li sad rece? Hajde probaj polako... rec po rec...zgdosada wrote:I muško si pa ne bi trebao voljeti pimpek u dupeta pa ga voliš. Nemoj tako olako stvari mišljenje o stvarima.
Ne mogu ja tako plako da ti shvatiš.
Nad tvojom majkom. Žena 20 godina radi u muči se da prehrani nekoga kao ti. To je stvarno tužna sudbina.
Guest- Guest
2014-05-05
Bar ti svi zavide na vitkoj linijiStanojko wrote:Eva wrote:A sad ne bi na slobodu, ha?Stanojko wrote:Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Guest- Guest
Krisom ti kradem pajceke... Jedem od muke! Sve cekam, obradovaces me nocnom posetom...Mrka kapa za liniju...Eva wrote:Bar ti svi zavide na vitkoj linijiStanojko wrote:Eva wrote:A sad ne bi na slobodu, ha?Stanojko wrote:Tja, ako ti je vazniji kvantitet od kvaliteta...Eva wrote:Mogla bi te zamijent za dva mlađa modela?Stanojko wrote:Eh, bolje me pusti, ionako ti nicemu ne sluzim...Eva wrote:Ma on se predao meni još na starom forumu. To je moj ratni plijen.zgdosada wrote:Košto sam rekao bio zajeban ili ne takvi kao ti beže.
Stanojko wrote:C,c,c... Kako si ti osecajan mali dudek...
nisam ali neke ljudske sudbine su stvarno tragedija.
Guest- Guest
Slazem se. Hajde poletarac, dosta je bilo... Idi vidi, cini mi se da Glavas organizuje kostimiranu zabavu sa pevanjem i marsiranjem u osnovnoj skoli. Mislim da je ko stvoreno za tebe...zgdosada wrote:Stanojko wrote:C,c,c... Kako si ti osecajan mali dudek...
nisam ali neke ljudske sudbine su stvarno tragedija.
Ti misliš ? Pa kako ? S čim ? Daj ne laži i sebe i druge. Ti nemaš s čime misliti.
Guest- Guest
I neka te ne plaše ovi Glavaševi. To je samo zajebancija ne moraš se bojati sve ok. Glavaš je klaun i ovi njegovi isto tako. Samo ti mirno spavaj.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 4 of 6