KAOS U BREŽICAMA
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
KAOS U BREŽICAMA
- Brežice, 21.10.2015., 11:09
- Autor:B.Š. / I.D.
U izbjegličkom kampu Brežice u Sloveniji, izbjeglice i migranti palili su šator po šator, a u jednom je trenutku buknuo veliki požar.
U Brežicama su tijekom jutra, izbjeglice i migranti namjerno palili šator po šator javila je s terena reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.
Izbjeglički kamp u Brežicama je prepun. Izbjeglice su vikale 'Open! Open!' (otvorite) i palile šatore koji su podignuti kako bi se ondje odmorili.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/izbjeglicki-kamp-u-brezicama-gori-migranti-pale-sator-po-sator---413169.html?icn=article&ici=top-read_sidebar
lookatme-
2014-04-18
Re: KAOS U BREŽICAMA
Izgleda da i nisu tako gladni, umorni, pokisli i promrzli. Meni drago zbog njih, mislim da im tako dobro ide.
lookatme-
2014-04-18
....meni se cini da nema druge nego pucat...je'l i da podignes ograde ovi su doslovce naumili proci i te ograde ako ih svi podignu...za sada je to ucinila mađarska kao jedina pa su toliko za sada mirni a sto ako navali milijunska 'vojska' izbjeglica kao sto se predviđa...ne mo's kontrolirati svaki metar ograde doslovce...koje bi bile duge stotinama kilometara..jedina solucija je onda otvaranje paljbe..a onda totalni kaos...i rusvaj..nije iskljucen ni međudrzavna paljba jer ce se međusobno optuzivati da se puca i na drugi terirorij
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Melkior je razradio strategiju na Sredozemlju s potapanjem brodova. Jedino kaj bi bilo učinkovito.vuksadinare wrote:....meni se cini da nema druge nego pucat...je'l i da podignes ograde ovi su doslovce naumili proci i te ograde ako ih svi podignu...za sada je to ucinila mađarska kao jedina pa su toliko za sada mirni a sto ako navali milijunska 'vojska' izbjeglica kao sto se predviđa...ne mo's kontrolirati svaki metar ograde doslovce...koje bi bile duge stotinama kilometara..jedina solucija je onda otvaranje paljbe..a onda totalni kaos...i rusvaj..nije iskljucen ni međudrzavna paljba jer ce se međusobno optuzivati da se puca i na drugi terirorij
Guest- Guest
ja mislim da im je zima pa se samo jadnici htjeli ugrijatilookatme wrote:Izgleda da i nisu tako gladni, umorni, pokisli i promrzli. Meni drago zbog njih, mislim da im tako dobro ide.
Guest- Guest
Krenuo stampedo iz Slovenije u Austriju, preko 5000 migranata probilo se kroz granicu i spojilo sa izbjeglicama iz pograničnig kampa u Austriji te su pješice po autocesti krenuli prema 50 kilometara udaljenom Gracu.
Čuli su da će se granice zatvoriti.
Čuli su da će se granice zatvoriti.
Guest- Guest
Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
Guest- Guest
Marčelo bi se preventivno mogel pofarbat u plavo, čist da ga netko s letvom ne opandrči.
Guest- Guest
ostrakon wrote:Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
Ma nema veze zašto važno da je udario budalo.
Guest- Guest
A koji kalibar...ne piše...zgdosada wrote:ostrakon wrote:Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
rekoh ja..radit ce puske....to ej pitanje vremena samo....nitko nece dozvoliti da mu ove gaze privatno valsnistvo i rade stete
2015-09-08
neće kroz Mađarsku jer su im lomili kosti, a to nisu objavili mediji, isato je sa Bugarima i Rumunjima koji napadaju emiogrante, uzimaju im odjeću, obuću, pretuku i bace u rijeku...idu linijom nikakvog otpora a to su Srbija i RH-a, ovo Slovneci neće trpjeti dugoročno nema šanse...vuksadinare wrote:....meni se cini da nema druge nego pucat...je'l i da podignes ograde ovi su doslovce naumili proci i te ograde ako ih svi podignu...za sada je to ucinila mađarska kao jedina pa su toliko za sada mirni a sto ako navali milijunska 'vojska' izbjeglica kao sto se predviđa...ne mo's kontrolirati svaki metar ograde doslovce...koje bi bile duge stotinama kilometara..jedina solucija je onda otvaranje paljbe..a onda totalni kaos...i rusvaj..nije iskljucen ni međudrzavna paljba jer ce se međusobno optuzivati da se puca i na drugi terirorij
Kermit-
2014-04-17
..gledaj ja mađarsku podrzavam...ali realno oni vise imaju problema sa cigicima nego arapima..cigici su u njihovom dvoristu arape ne jebe mađarska ni 2%...realno glavni cilj mađarske je vracanje na stare staze koej su imali kao ugarska....a u toj semi se mi bas ne bi uklapali prvo politicki....arapi i ova kriza je u biti dobro dosla mađarskoj da potpuno ojaca nacionalnu drzavu i tu ja dajem podrsku..ali neka vise ne bacaju fore da im je islam glavni neprijatelj..,kad to nije...po meni mađarska je vise ugrozena od neoliberala nego arapaasilovski wrote:neće kroz Mađarsku jer su im lomili kosti, a to nisu objavili mediji, isato je sa Bugarima i Rumunjima koji napadaju emiogrante, uzimaju im odjeću, obuću, pretuku i bace u rijeku...idu linijom nikakvog otpora a to su Srbija i RH-a, ovo Slovneci neće trpjeti dugoročno nema šanse...vuksadinare wrote:....meni se cini da nema druge nego pucat...je'l i da podignes ograde ovi su doslovce naumili proci i te ograde ako ih svi podignu...za sada je to ucinila mađarska kao jedina pa su toliko za sada mirni a sto ako navali milijunska 'vojska' izbjeglica kao sto se predviđa...ne mo's kontrolirati svaki metar ograde doslovce...koje bi bile duge stotinama kilometara..jedina solucija je onda otvaranje paljbe..a onda totalni kaos...i rusvaj..nije iskljucen ni međudrzavna paljba jer ce se međusobno optuzivati da se puca i na drugi terirorij
2015-09-08
Pa kak se ne bih brinula za tebe. Mi imamo, u kući u Zagorju.vuksadinare wrote:sta te brigaEva wrote:Jel ti imaš pušku?
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
v_vlado wrote:A koji kalibar...ne piše...zgdosada wrote:ostrakon wrote:Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
Što veći to bolje. Da ga je barem debelom bertom u glavu udario. A jedno pitanje. Čisto ovako. Kako to izgleda novinar jutarnjeg da ga se zamjeni s izbjeglicom ? Kaj ne nije mogao malo urediti za posao ?
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6