KAOS U BREŽICAMA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: KAOS U BREŽICAMA
v_vlado wrote:A koji kalibar...ne piše...zgdosada wrote:ostrakon wrote:Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
Ma nema veze zašto važno da je udario budalo.
Što veći to bolje. Da ga je barem debelom bertom u glavu udario. A jedno pitanje. Čisto ovako. Kako to izgleda novinar jutarnjeg da ga se zamjeni s izbjeglicom ? Kaj ne nije mogao malo urediti za posao ?
Guest- Guest
Eva wrote:Pa kak se ne bih brinula za tebe. Mi imamo, u kući u Zagorju.vuksadinare wrote:sta te brigaEva wrote:Jel ti imaš pušku?
Ja nemam. Ali imam samostrel jer to ok ? Ili da idem nabaviti pušku ?
Guest- Guest
Pa, kupi si neko oružje.zgdosada wrote:Eva wrote:Pa kak se ne bih brinula za tebe. Mi imamo, u kući u Zagorju.vuksadinare wrote:sta te brigaEva wrote:Jel ti imaš pušku?
Guest- Guest
Sir yes sir.Eva wrote:Pa, kupi si neko oružje.zgdosada wrote:Eva wrote:Pa kak se ne bih brinula za tebe. Mi imamo, u kući u Zagorju.vuksadinare wrote:sta te brigaEva wrote:Jel ti imaš pušku?
Guest- Guest
Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
pa neka ih odvezu do austrije, što ih zadržavaju uopće.asilovski wrote:
ovo Slovneci neće trpjeti dugoročno nema šanse...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Austrijanci ih ne primaju nego u kvoti dnevno, osim ako im ovi razvale ogradu. Onda ok.
Guest- Guest
a'l voli piti...tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
TI se baš veseliš sranju u svom dvorištu? Ili si bedak ili HDZ-ovac, ili oboje?tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
aha, pa onda ih pustiti do ograde pa neka razvale .Le Roi Soleil wrote:Austrijanci ih ne primaju nego u kvoti dnevno, osim ako im ovi razvale ogradu. Onda ok.
2015-08-15
Ove bi trebalo po žurnom postupku proslijediti u...Kobane.Ili još bolje, u Raqqu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ma prosljediti onom tko ih je zvao, neka se oni misle što će.Ero wrote:Ove bi trebalo po žurnom postupku proslijediti u...Kobane.Ili još bolje, u Raqqu.
2015-08-15
kaja_333 wrote:
aha, pa onda ih pustiti do ograde pa neka razvale .
To ćemo gledat na hrvatsko-slovenskoj granici. Jer će Slovenci dobit pomoć u ljudstvu iz Eunije.
Guest- Guest
A ovo nije još ni pol milje. Čeka ih ready steady 20 - 30 milijuna. Tek stampedo kreće
Guest- Guest
polako, sad je austrija na redu, pa će se tebi budalastoj početi događati "narod". jebem vas mutave da vas jebem, ovo je rat ali do vašeg velikog(malog) mozga to nikako da dođe. Onaj njihov vjerski mujo slavi alaha i raduje se da će nas doslovce pregaziti no tebe boli pička. No ok, kako sam ti rekao ti ćeš oplakivati ali nećeš imati pravo na to jer si tuđu djecu pobijenu djecu popljuvala i popišala.Eva wrote:TI se baš veseliš sranju u svom dvorištu? Ili si bedak ili HDZ-ovac, ili oboje?tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
A tko kaže da mi moramo ostat u AT. Se vrnemo domeka, ak bu gužvica.tre911 wrote:polako, sad je austrija na redu, pa će se tebi budalastoj početi događati "narod". jebem vas mutave da vas jebem, ovo je rat ali do vašeg velikog(malog) mozga to nikako da dođe. Onaj njihov vjerski mujo slavi alaha i raduje se da će nas doslovce pregaziti no tebe boli pička. No ok, kako sam ti rekao ti ćeš oplakivati ali nećeš imati pravo na to jer si tuđu djecu pobijenu djecu popljuvala i popišala.Eva wrote:TI se baš veseliš sranju u svom dvorištu? Ili si bedak ili HDZ-ovac, ili oboje?tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
je je, kad se guza zaljepi za udobnu stolicu maunu ćeš se ti micati a uostalom nećš imati ni gdje.Eva wrote:A tko kaže da mi moramo ostat u AT. Se vrnemo domeka, ak bu gužvica.tre911 wrote:polako, sad je austrija na redu, pa će se tebi budalastoj početi događati "narod". jebem vas mutave da vas jebem, ovo je rat ali do vašeg velikog(malog) mozga to nikako da dođe. Onaj njihov vjerski mujo slavi alaha i raduje se da će nas doslovce pregaziti no tebe boli pička. No ok, kako sam ti rekao ti ćeš oplakivati ali nećeš imati pravo na to jer si tuđu djecu pobijenu djecu popljuvala i popišala.Eva wrote:TI se baš veseliš sranju u svom dvorištu? Ili si bedak ili HDZ-ovac, ili oboje?tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
mhhh..bilo bi interesantno sto bi to znacilo da svaki emigrant ima i AK-47 sa barem 5 okvira..
Guest- Guest
Imamo mi hižu v Zagorju i stančić u ZG.tre911 wrote:je je, kad se guza zaljepi za udobnu stolicu maunu ćeš se ti micati a uostalom nećš imati ni gdje.Eva wrote:A tko kaže da mi moramo ostat u AT. Se vrnemo domeka, ak bu gužvica.tre911 wrote:polako, sad je austrija na redu, pa će se tebi budalastoj početi događati "narod". jebem vas mutave da vas jebem, ovo je rat ali do vašeg velikog(malog) mozga to nikako da dođe. Onaj njihov vjerski mujo slavi alaha i raduje se da će nas doslovce pregaziti no tebe boli pička. No ok, kako sam ti rekao ti ćeš oplakivati ali nećeš imati pravo na to jer si tuđu djecu pobijenu djecu popljuvala i popišala.Eva wrote:TI se baš veseliš sranju u svom dvorištu? Ili si bedak ili HDZ-ovac, ili oboje?tre911 wrote:Šteta da to nisu napravili i u RH, možda bi se i ostoja malo otrjeznio.
Guest- Guest
A vidi vraga, prije mjesec i nešto sasvim slučajno uhvatili nekoliko kontejnera sa tim oružijem plus nekoliko tona različitih putovnica. Ma uopće to nema veze sa mujama i njihovom namjerom da naguze evropu.bogomdani wrote:mhhh..bilo bi interesantno sto bi to znacilo da svaki emigrant ima i AK-47 sa barem 5 okvira..
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6