KAOS U BREŽICAMA
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: KAOS U BREŽICAMA
samo prikazujem kakav je mentalni sklop islamskog svijeta, totalno ne kompaktibilno sa zapadnom civilizacijom, sada ću otvoriti jednu frišku temuYehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
malo staro ali šema
Tražiš inspiraciju ili šta.
Svaka čast Al Sisisju za sada.
Onaj smrad Huseih Ubama se još bunio kad je Sisi preuzeo vlast jer je onaj -mursi-
kao "demokratski" izabran. Zaboravljate da je tamo kod Arapa demokracija -nemoguća-
A Egipat i svi drugi, smo neka krenu, ovaj put će N raditi, na veliko deratizacija.
Guest- Guest
Ljubice moja, najdraža. Volim tu tvoju dječiju naivnostneoliberalni_placenik wrote:ne znam tko je yoda, i nisam vidio da yoda podržava ikakve islamiste, za razliku od izraela i netanyahuaEva wrote:Ovo su Jodini umjereni islamisti koje on podržava i žali kaj ih Rusi rasturaju.
Guest- Guest
Nije sve tako crno ima tu i humora :D
omni-
2014-04-12
Ae, mi imamo u stvari suficit u blagajni pa se možemo sprdati a ne tamo neki deficit koji spominju svi u svjetu pa je RH vlada 6 najgora na svijetu ali to su samo zli jezici, mi znamo i dokazujemo da to nije baš tako kako belosvetcki urotnici govore!!Le Roi Soleil wrote:Le Roi Soleil wrote:
To ćemo gledat na hrvatsko-slovenskoj granici. Jer će Slovenci dobit pomoć u ljudstvu iz Eunije.
POMOĆU OD EU: Slovenija će dobiti financijsku pomoć, opremu i ljudstvo za svoje graniceSlovenija ima jamstvo da će dobiti stručnu i financijsku pomoć Europske unije u borbi s izbjegličkom krizom, rekao je premijer Miro Cerar, prenose slovenski 24ur.
Pomoć je plod sporazuma Vlade i ministrice unutarnjih poslova Vesne Györkös Žnidar i predsjednika Slovenije, Boruta Pahora s visokim predstavnicima EU.
“Za angažiranje stranih policijskih snaga odobrenje mora dati Europska komisija. Pomoć je Sloveniji već nudila Višegradska četvorica (Mađarska, Slovačka, Češka i Poljska), ali Slovenija po našim informacijama želi sudjelovanje austrijske i njemačke policije”
Neki slovenski mediji navode danas kako bi se, ako su njihove informacije točne, policajci iz drugih europskih država na slovensko-hrvatskoj granici mogli pojaviti u kratkom vremenu – već za tjedan dana, te da važnost zaštite slovenske schengenske granice dokazuje i to što Austrija nema većih problema s dotokom izbjeglica upravo zato jer veći priljev uz velike napore sprječava Slovenija.
Slovenski premijer Miro Cerar kasno je sinoć u parlamentu izjavio kako Slovenija ubrzo može računati na pomoć Europske unije u vezi s migrantskom krizom, kako u financijskom pogledu tako i u “kadrovima”.
Hrvatska ne treba pomoć, mi možemo sami.
Guest- Guest
I osušit odjeću, a svijet to protumačio drugačije! Svijete svijete sramota te bilo da tako misliš o tim inžinjerima i astrofizičarima.lookatme wrote:Hm, da, je, baštre911 wrote:ja mislim da im je zima pa se samo jadnici htjeli ugrijatilookatme wrote:Izgleda da i nisu tako gladni, umorni, pokisli i promrzli. Meni drago zbog njih, mislim da im tako dobro ide.
Guest- Guest
17.15 U kampu u Brežicama opet gori veliki požar. Kako piše Dnevnik.hr izbjeglice su ponovno same zapalile kamp zbog velikog nezadovoljstva. Kažu da su tamo tri dana i da nisu dobili ni vode ni hrane, a njihove riječi potvrdili su i volonteri koji kažu da se Slovenija nije najbolje snašla u izbjegličkoj krizi. Vatrogasci su na terenu.
Guest- Guest
tre911 tvrdi da si odjeću sušeostrakon wrote:opet gori zapalili su kamp po drugi put
lookatme-
2014-04-18
ne znam u cemu je bed..nek pale..kad se po noci temperatura priblizi nuli,bit ce im veselo..
Guest- Guest
- Ma kakve izbjeglice!? Pa to su nekontrolirane divlje horde koje djecu i žene guraju prema naprijed. Izbjeglice su bili oni koji su došli iz Bosne, koji su bili zahvalni za svaku stvar. To su divlje horde koji uzimaju pravo uništiti, zaprljati, rekao je za Štajerski tednik Miran Vuk.ostrakon wrote:17.15 U kampu u Brežicama opet gori veliki požar. Kako piše Dnevnik.hr izbjeglice su ponovno same zapalile kamp zbog velikog nezadovoljstva. Kažu da su tamo tri dana i da nisu dobili ni vode ni hrane, a njihove riječi potvrdili su i volonteri koji kažu da se Slovenija nije najbolje snašla u izbjegličkoj krizi. Vatrogasci su na terenu.
- Sve je uništeno. Gdje su stajali, tu su pišali. Gdje su ležali, tu su obavljali nuždu, rekao je načelnik bijesan zbog uništenog stadiona.
- Nitko ne želi dotaknuti ovo smeće. Deke, obuću, hranu. Sve su pobacali. Skuhali smo 1200 obroka. Hrana su dobili, ali su je bacali. Ne znam što jedu.
Načelnik je pozvao u pomoć sudjede iz Hrvatske, nudi 100 eura po danu za čišćenje.
jutarnji.hr
lookatme-
2014-04-18
Strašno trebali su spaliti cijele Brežice pokvareni Zlovneci, šteta što su ludi Mađari toliko zli pa njima ne paleostrakon wrote:17.15 U kampu u Brežicama opet gori veliki požar. Kako piše Dnevnik.hr izbjeglice su ponovno same zapalile kamp zbog velikog nezadovoljstva. Kažu da su tamo tri dana i da nisu dobili ni vode ni hrane, a njihove riječi potvrdili su i volonteri koji kažu da se Slovenija nije najbolje snašla u izbjegličkoj krizi. Vatrogasci su na terenu.
Kermit-
2014-04-17
dobro jeostrakon wrote:Vlasnik benzinske pumpe puškom udario novinara Jutarnjeg lista zamjenivši ga za izbjeglicu...
Tony Soprano-
2015-08-15
pa dobro više jel to pale izbjeglice ili migranti.... to su dvije različite skupine... i onako usput zašto su i jedni i drugi u đuture... ;) logično bi bilo da se to razdijeli i da se prema izbjeglicama odnosi u skladu sa zadanim konvencijskim normama, a migrante da se tretira u skladu sa njihovim statusom.. i da im se sve uredovno naplati.... pa i ta paljevina i ostale pizdarije...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
lookatme wrote:- Ma kakve izbjeglice!? Pa to su nekontrolirane divlje horde koje djecu i žene guraju prema naprijed. Izbjeglice su bili oni koji su došli iz Bosne, koji su bili zahvalni za svaku stvar. To su divlje horde koji uzimaju pravo uništiti, zaprljati, rekao je za Štajerski tednik Miran Vuk.ostrakon wrote:17.15 U kampu u Brežicama opet gori veliki požar. Kako piše Dnevnik.hr izbjeglice su ponovno same zapalile kamp zbog velikog nezadovoljstva. Kažu da su tamo tri dana i da nisu dobili ni vode ni hrane, a njihove riječi potvrdili su i volonteri koji kažu da se Slovenija nije najbolje snašla u izbjegličkoj krizi. Vatrogasci su na terenu.
- Sve je uništeno. Gdje su stajali, tu su pišali. Gdje su ležali, tu su obavljali nuždu, rekao je načelnik bijesan zbog uništenog stadiona.
- Nitko ne želi dotaknuti ovo smeće. Deke, obuću, hranu. Sve su pobacali. Skuhali smo 1200 obroka. Hrana su dobili, ali su je bacali. Ne znam što jedu.
Načelnik je pozvao u pomoć sudjede iz Hrvatske, nudi 100 eura po danu za čišćenje.
jutarnji.hr
Dobro jutro da su počeli donositi istinite vijesti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
lookatme wrote:
Ah te slatke čari multi-kultija
Guest- Guest
Tako je, kako to drugačije protumačiti, znaš da su sve to inžinjeri i astrofizičari a njima ne padaju takve stvari na pamet kao palež i silovanje! eto rekao sam sad mi je lakše!lookatme wrote:tre911 tvrdi da si odjeću sušeostrakon wrote:opet gori zapalili su kamp po drugi put
Guest- Guest
Uopće ih se ne bi trebalo snabdijevati ni sa čime, niti dizati šatore ili čak prevoziti, nego postaviti znakove kuda da idu za Njemačku (npr. staviti znak: Mutti Merkel -sa slikom, naravno ) postaviti policiju na određene punktove (raskrsnice i sl.) da ne bi zalutali i neka piče, kad tako silno žele tamo, jer sad je valjda jasno da nisu izbjeglice.tre911 wrote:Tako je, kako to drugačije protumačiti, znaš da su sve to inžinjeri i astrofizičari a njima ne padaju takve stvari na pamet kao palež i silovanje! eto rekao sam sad mi je lakše!lookatme wrote:tre911 tvrdi da si odjeću sušeostrakon wrote:opet gori zapalili su kamp po drugi put
lookatme-
2014-04-18
Mahhh..Mamam Merkel dijeli lovu sakom i kapom,ne treba raditi,niti placati stan i rezije,i jos dobije 690 ojra mjesecno po glavi azilant..lookatme wrote:Uopće ih se ne bi trebalo snabdijevati ni sa čime, niti dizati šatore ili čak prevoziti, nego postaviti znakove kuda da idu za Njemačku (npr. staviti znak: Mutti Merkel -sa slikom, naravno ) postaviti policiju na određene punktove (raskrsnice i sl.) da ne bi zalutali i neka piče, kad tako silno žele tamo, jer sad je valjda jasno da nisu izbjeglice.tre911 wrote:Tako je, kako to drugačije protumačiti, znaš da su sve to inžinjeri i astrofizičari a njima ne padaju takve stvari na pamet kao palež i silovanje! eto rekao sam sad mi je lakše!lookatme wrote:tre911 tvrdi da si odjeću sušeostrakon wrote:opet gori zapalili su kamp po drugi put
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6