Kaos u Njemačkoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kaos u Njemačkoj
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-u-njemackoj-musliman-upao-u-hrvatsku-crkvu-i-poceo-se-cudno-ponasati-500-ljudi-pobjeglo-u-panici/963753.aspx
NA Veliki petak panika u Essen-Vogelheimu - petstotinjak hrvatskih vjernika bježalo je pred sumnjivim čovjekom arapskih korijena koji se ponašao čudno u crkvi, piše CroExpress.
33-godišnjak je ušao u crkvu St. Thomas Morus u kojoj se okuplja hrvatska zajednica. Počeo je hodati uokolo, zbog čega su neki vjernici već napustili crkvu. Kad je nešto glasno puknulo, nastala je panika. Petstotinjak vjernika krenulo je prema vratima, u čemu su 56-godišnjakinja i 18-godišnjakinja lakše ozlijeđene. Nekoliko starijih vjernika moralo je potražiti medicinsku pomoć zbog stresa.
Policija je jako brzo stigla na mjesto događaja. Nekolicina vjernika zadržala je 33-godišnjaka. On nije bio naoružan niti je na sebi imao eksploziv. Što se glasnog udarca koji je prestrašio vjernike tiče, moguće je da je nešto palo.
NA Veliki petak panika u Essen-Vogelheimu - petstotinjak hrvatskih vjernika bježalo je pred sumnjivim čovjekom arapskih korijena koji se ponašao čudno u crkvi, piše CroExpress.
33-godišnjak je ušao u crkvu St. Thomas Morus u kojoj se okuplja hrvatska zajednica. Počeo je hodati uokolo, zbog čega su neki vjernici već napustili crkvu. Kad je nešto glasno puknulo, nastala je panika. Petstotinjak vjernika krenulo je prema vratima, u čemu su 56-godišnjakinja i 18-godišnjakinja lakše ozlijeđene. Nekoliko starijih vjernika moralo je potražiti medicinsku pomoć zbog stresa.
Policija je jako brzo stigla na mjesto događaja. Nekolicina vjernika zadržala je 33-godišnjaka. On nije bio naoružan niti je na sebi imao eksploziv. Što se glasnog udarca koji je prestrašio vjernike tiče, moguće je da je nešto palo.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Kaos u Njemačkoj
Hahahahahaha,aupičku....hahahahahaha...Ovako se dugo nisam nasmijao.melkior wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
Guest- Guest
Katolička uljudba u strahu od kucanja jajajastreb wrote:Hahahahahahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
koliko vidim nekoliko vjernika je zadržalo sumnjivca, pa šta sad ti hoćeš? aha, ti bi zvlekel glock i odmah iza uha, a?
Guest- Guest
Svaki pošten katolik naoružan ide u crkvu, što zato da preventivno ukoka teroristu ili ako naleti na papu...
Ako vidite papu, upucajte papu, papa to voli:
http://net.hr/danas/svijet/papa-franjo-pred-20-tisuca-ljudi-osjecam-sram-zbog-smrti-migranata-i-skandala-u-crkvi/
Ako vidite papu, upucajte papu, papa to voli:
http://net.hr/danas/svijet/papa-franjo-pred-20-tisuca-ljudi-osjecam-sram-zbog-smrti-migranata-i-skandala-u-crkvi/
2015-08-09
presmiješni ste, a o hrabrosti da ne pričam, heheasilovski wrote:Katolička uljudba u strahu od kucanja jajajastreb wrote:Hahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Ja sam samo izdefinirao situaciju..kad kazem sranje,tu mislim i na picvajz,primjer turci se potuku u restaću,diskoteci,svi ostali perjaju..Noor wrote:a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
koliko vidim nekoliko vjernika je zadržalo sumnjivca, pa šta sad ti hoćeš? aha, ti bi zvlekel glock i odmah iza uha, a?
Ja ROKNULO JE,PUNOM SNAGOM..!!!
Guest- Guest
A baš, potencijalni bombaš samoubojica, a žrtve okolo nenaoružaneNoor wrote:a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
2015-08-09
a ono na kraju ce ispasti da je bio sirijac-kršćanin,koji se dosao pomoliti u crkvu...
Guest- Guest
hajde,sto ste se odmah uvrijedili,moramo se malo nasmijati..hvala Bogu,nije bilo nista..
Guest- Guest
ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:Ja sam samo izdefinirao situaciju..Noor wrote:a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
al, eto...šteta ne iskoristiti priliku, pa makar nema veze sa stvarnošću, jel
Guest- Guest
Pa u biti,ispali ste kukavice,koji kurac ??Ma nemoj,osim clanka nema nikakvog uporista..svi u perjanje,njih par zadrzalo lika..Noor wrote:ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:Ja sam samo izdefinirao situaciju..Noor wrote:a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
Tako je,..nasla mi se najveca forumska rugalica nesto spocitavati...baš..
Guest- Guest
daj se upucaj s onim glockom, aj..ne budi i ti kukavicapismejker wrote:Pa u biti,ispali ste kukavice,koji kurac ??Ma nemoj,osim clanka nema nikakvog uporista..svi u perjanje,njih par zadrzalo lika..Noor wrote:ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:Ja sam samo izdefinirao situaciju..Noor wrote:a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?pismejker wrote:Hrvati u svabiji su onako,sve za zabavu,diskoteku,gonjanje cura..no neko sranje izbije,da vis perjanja,rasna grla bi im na sprintu pozavidjela..
Guest- Guest
Os jos primjera..zdravko iz Brckog,Hrvat..Onako prilicno gadno misicasto izgleda..
vodi zenu u izlazak i 3-4 polumrsava kozojeba u prolazu mu nes na arapskom dobacuju i pogledom gledaju zenu kao kurvu,jer je u tijesnoj mini suknji..lik se poklopio usima i nastavio dalje...
vodi zenu u izlazak i 3-4 polumrsava kozojeba u prolazu mu nes na arapskom dobacuju i pogledom gledaju zenu kao kurvu,jer je u tijesnoj mini suknji..lik se poklopio usima i nastavio dalje...
Guest- Guest
???...sto ja imam sa tim sramotnim cinom bijega..dosad sam se zilijun puta konfrontirao sa visestruko brojnijima,i nikad zdimio...man se vatrenih CIJEVI zeno i odi veceru praviti..Noor wrote:daj se upucaj s onim glockom, aj..ne budi i ti kukavicapismejker wrote:Pa u biti,ispali ste kukavice,koji kurac ??Ma nemoj,osim clanka nema nikakvog uporista..svi u perjanje,njih par zadrzalo lika..Noor wrote:ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:Ja sam samo izdefinirao situaciju..Noor wrote:
a kaj ti drobiš? šta su trebali čekati da nešto rokne?
Guest- Guest
bome da..zdravko je kukavica jer neće imati posla s 4 problematična, nego je ocijenio da je pametnije i za njega i za ženu da se što prije maknu od zla...ma, ti bi to riješio očas...jednom rukom, znampismejker wrote:Os jos primjera..zdravko iz Brckog,Hrvat..Onako prilicno gadno misicasto izgleda..
Guest- Guest
pismejker wrote:???...sto ja imam sa tim sramotnim cinom bijega..dosad sam se zilijun puta konfrontirao sa visestruko brojnijima,i nikad zdimio...man se vatrenih CIJEVI zeno i odi veceru praviti..Noor wrote:daj se upucaj s onim glockom, aj..ne budi i ti kukavicapismejker wrote:Pa u biti,ispali ste kukavice,koji kurac ??Ma nemoj,osim clanka nema nikakvog uporista..svi u perjanje,njih par zadrzalo lika..Noor wrote:ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:
Ja sam samo izdefinirao situaciju..
uz nogu i kuš! da te nisam više ni riječ čula
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Državljanin BiH napravio kaos u Njemačkoj - uhvatio se za vlak koji juri 320 km/h
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Kaos u Londonistanu
» Kaos oko cjepiva
» Kaos u Melburnu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Kaos u Londonistanu
» Kaos oko cjepiva
» Kaos u Melburnu
Page 1 of 2