Crna Gora u boj kreće, OJXA
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Crna Gora u boj kreće, OJXA
bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...mada sada kako cujem od nekih srba da su ih nadjacili hercegovci ali srbi iz istocne hercegovine u pozicijamakaya wrote:A mozda su to Srbi iz CG..pizzon wrote:U ne razumem,
zasto sui napunili srbiju, ako smo mi zlikovci.
nema neke gut funkcije u beogradu, n. sadu ili nisu
a da nisu c.gorci umesani do koske, vojska, policija,
uglavno drzavna jasla, visoko. niko ih proziva, niko
ne postavlja takva pitanja.
slabo ima c.goraca u pvt poslovima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:A mozda su to Srbi iz CG..pizzon wrote:U ne razumem,
Dobro oni nemaju onu svinju za predsjednika koji huska ljude.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tako je, oni koji ih proglašavaju pravoslavcima nemaju pojma o njihovu vjerskom učenju, a ono je tipična dualistička hereza.dzango wrote:Bogulili su bili sekta i otpadnici od vere.
Aha, dobro to nisam znala. Mislila sam da se i vode kao Srbi.pizzon wrote:ma ok,
ali oni svi govore da su c.gorci
2015-08-15
kaya wrote:Možemo jos samo 5 minuta?RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
Ako ih ja nesvojatan koji kurac vi onda serete
je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:A mozda su to Srbi iz CG..pizzon wrote:U ne razumem,
2015-09-08
:)Regoč wrote:kaya wrote:Možemo jos samo 5 minuta?RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
Ako ih ja nesvojatan koji kurac vi onda serete
2015-08-15
Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:A mozda su to Srbi iz CG..pizzon wrote:U ne razumem,
Ja zaboravim da su pucali .
Srbi imaju bolesnika na vlasti koji im se svaki dan obraća sa novom dozom ustaskih zlodela i izljevima mržnje prema nama i oni ne mogu iz začaranog kruga. Čak mi ih je zao na neki način. Nisu svjesni nesvjesti i u kakvoj propagandi ih drže.
2015-08-15
Teško je današnjim kategorijama naroda, a osobito nacije, označavati zajednice iz srednjega vieka. U to se doba razmišljalo u kategorijama "ljudih našega jezika" i "podanikah našega gospodara", a između toga nije moralo biti istoznačnosti, niti je to značilo sukobe.kaya wrote:Sta smo zaključili , jesu Hrvati ili Srbi ?
Ja mislim da su ovo prvo bili , oni su bili katolici . Onda su popravoslavili sa dolaskom zaboravila sam kako se zove a samo plemstvo je ostalo katoličko. Onda je i plemstvo popravoslavilo s vremenom . Onda su morali biti Srbi :)
A sad su Crnogorci jbg :)
Ray nemoj se ljutit..
Ovo je točno. Priznali su odgovornost, ispričali se, materijalna se šteta polako rješava, a granični spor će se, čini mi se, rješavati pred međunarodnim institucijama. Đukanović je čak jasno rekal da su im lagali iz vojnoga vrha da u Dubrovniku čeka deset tisućah ustašah spremnih okupirati Boku, što je potaknulo mobilizaciju u Crnoj Gori.kaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:
A mozda su to Srbi iz CG..
Srbi imaju bolesnika na vlasti koji im se svaki dan obraća sa novom dozom ustaskih zlodela i izljevima mržnje prema nama i oni ne mogu iz začaranog kruga. Čak mi ih je zao na neki način. Nisu svjesni nesvjesti i u kakvoj propagandi ih drže.
..pa evo ti informer najudarniji vucicev propagandni medij...koji ej mozda dijelom nadmasio i one iz pocetka devdesetih...kolicinom mrznje i pogrdnih naziva...uostalom Suljo je sam rekao kad je jos postao premijer da on sa hrvatskom ne zeli biti u nekim frendovskim odnosima...a tada je nikolic to zacementirao izjavom da je vukovar srpski grad...i plesnjak je mogao pocetikaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:
2015-09-08
Da, on je u 90 ima. Kada je tjerao i mobilizirao “dobrovoljce “ da pucaju po Glini.vuksadinare wrote:..pa evo ti informer najudarniji vucicev propagandni medij...koji ej mozda dijelom nadmasio i one iz pocetka devdesetih...kolicinom mrznje i pogrdnih naziva...uostalom Suljo je sam rekao kad je jos postao premijer da on sa hrvatskom ne zeli biti u nekim frendovskim odnosima...a tada je nikolic to zacementirao izjavom da je vukovar srpski grad...i plesnjak je mogao pocetikaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:
bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...
Svaki dan su ustase na repertoaru , ustaške pjesme prati , voditelji mu se rugaju Hrvatskoj , Srbi su ugroženi , čak se i hrvatski sportaši ne smiju pratiti . Strašno.
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ahahahahahahahahahahahaha sad sam cuo nesto sto me nasmijalo do suza...ve4li da su kojim slucajem pupovca zalili flasom vodom kao istarskog zupana flegu radnici uljanika to bi bilo proglaseno kao d aga utapaju u savi kod jasenovca...u informeru,kuriru,alo a i to kod nekih 'nasih' medija..
2015-09-08
Jebiga, Ero. Generator glupih tema na forumu.Stanojko wrote:Kakva besmislena tema...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zanimljivi su mi rezultati njihovih ispitivanja gdje su se izjašnjavali koga najviše mrze.kaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:bas htjedoh reci..30% je onih koji s eizjasnjavaju u crnoj gori kao srbi...kaya wrote:
45% se ih izjasnilo da Hrvate, a samo nekih 16% "šiptare".
Takav rezultat je samo na prvi pogled čudan.
Vala, i meni je cudan... To isti kurac...Eroo wrote:Zanimljivi su mi rezultati njihovih ispitivanja gdje su se izjašnjavali koga najviše mrze.kaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:
Znači 51%. Pobedili ste. Čestitam.Eroo wrote:Zanimljivi su mi rezultati njihovih ispitivanja gdje su se izjašnjavali koga najviše mrze.kaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.vuksadinare wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
51%...?
2015-08-08
Stanojko wrote:Vala, i meni je cudan... To isti kurac...Eroo wrote:Zanimljivi su mi rezultati njihovih ispitivanja gdje su se izjašnjavali koga najviše mrze.kaya wrote:Kažem, oni su te tenzije spustili i sad je CG kao Slovenija, nama.vuksadinare wrote:je..ali milo đukanovic se javno ispricao u dubrovniku i sad jos ispalcuju odstetu logorasima koji su bili u logorima u crnoj gori....uhicuju ratne zlocince...naravno sulji to ni na kraj pameti..jos su zabranili da logorosi makar stave vijenac,kiticu cvijeca u logorima stajicevo,sremska mitrovica..kakav spomenik..kakve odstete..kakvi bakraci..koji tenkovi..oni koji su bacali cvijece ispracivali su kuhare i konobare na sezonu u bugarsku,crnu gorukaya wrote:
A da. Pa evo HR nema s njima nikakav problem , ko da agresije nije nikad bilo.
Di ga dođete vi u tvojoj računici?
Znam ja, ali neću ti reć, jer te šparam...
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crna Gora u boj kreće, OJXAAAA...
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
Page 5 of 8