Crna Gora u boj kreće, OJXA
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Crna Gora u boj kreće, OJXA
:)dzango wrote:I onda dođe neki i odvrne iz auta Drugu stranu jastuka na sred rive a gomila domorodaca krene kao zombiji da ih rastrgnu a oni po gasu dok im kroasani sa šahovnicama lete po haubi. Na sve strane udovi i glave.kaya wrote:Nepatvoreni sadizam u iskonskom obliku. Sav si vražji.dzango wrote:Šta kažeš kakvo sam mučenje smislio? Ko da me Mengele pravio.kaya wrote::) meni bi najteže palo...24 sata vucica. Ovo drugo je kamilica .dzango wrote:
Mi Hrvate ovamo prvo obradimo sekirom pa pitamo da li su za nešto krivi. Nema veze šta odgovore, onda ide tretiranje zarđalom kašikom i čupanje noktiju. Na kraju ih kao šlag stavimo da 24 sata slušaju Vučićijeve govore i proseravanja. Neće ga oni majci ovamo tek tako proći.
Ja recimo kad sam bila tamo nikakvu neugodnost nisam doživjela . Mislim da su ljudi uživo nešto drugo od onoga sto pišu u anonimnosti.
Ti si žensko, to je drugo. Ovim vašim Kroasanima zato zarđala kašika ne gine. I šlag na kraju
Mi ovdje djelujemo preventivno , da ne dođu. Po cijele dane pjevamo thompsona , i u tramvaju :) i tražimo srbe . Obavezno imamo neki znak NDH na rukavu ili autu . Jedino sad u Austriju ne smijemo pa ni ne idemo . Čisto nam glupo doci u Graz bez uniforme ili bar zastave s prvim bijelim. Svi nosimo dalekozor, da nam ne promakne srpska tablica . Onda se bacamo zubima na nju a vozača vjesamo o prvo drvo. Osim ako se Izvini za agresiju . Onda ga pustimo ali mora potpisati lojalnost dok je na ljetovanju . I položiti zakletvu da neće slušati bajagu bar dok je tu.
Bilo bi i gore na Kuda si posla sa tim tamnim ocima ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ali balkanski. Kaja i ja pravimo scenario.pismejker wrote:3WALKING DEAD..??dzango wrote:I onda dođe neki i odvrne iz auta Drugu stranu jastuka na sred rive a gomila domorodaca krene kao zombiji da ih rastrgnu a oni po gasu dok im kroasani sa šahovnicama lete po haubi. Na sve strane udovi i glave.kaya wrote:Nepatvoreni sadizam u iskonskom obliku. Sav si vražji.dzango wrote:Šta kažeš kakvo sam mučenje smislio? Ko da me Mengele pravio.kaya wrote:
:) meni bi najteže palo...24 sata vucica. Ovo drugo je kamilica .
Ja recimo kad sam bila tamo nikakvu neugodnost nisam doživjela . Mislim da su ljudi uživo nešto drugo od onoga sto pišu u anonimnosti.
Ti si žensko, to je drugo. Ovim vašim Kroasanima zato zarđala kašika ne gine. I šlag na kraju
Mi ovdje djelujemo preventivno , da ne dođu. Po cijele dane pjevamo thompsona , i u tramvaju :) i tražimo srbe . Obavezno imamo neki znak NDH na rukavu ili autu . Jedino sad u Austriju ne smijemo pa ni ne idemo . Čisto nam glupo doci u Graz bez uniforme ili bar zastave s prvim bijelim. Svi nosimo dalekozor, da nam ne promakne srpska tablica . Onda se bacamo zubima na nju a vozača vjesamo o prvo drvo. Osim ako se Izvini za agresiju . Onda ga pustimo ali mora potpisati lojalnost dok je na ljetovanju . I položiti zakletvu da neće slušati bajagu bar dok je tu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hehehehe,kontam... dala bi se napraviti prehebena parodija..dzango wrote:Ali balkanski. Kaja i ja pravimo scenario.pismejker wrote:3WALKING DEAD..??dzango wrote:I onda dođe neki i odvrne iz auta Drugu stranu jastuka na sred rive a gomila domorodaca krene kao zombiji da ih rastrgnu a oni po gasu dok im kroasani sa šahovnicama lete po haubi. Na sve strane udovi i glave.kaya wrote:Nepatvoreni sadizam u iskonskom obliku. Sav si vražji.dzango wrote:
Šta kažeš kakvo sam mučenje smislio? Ko da me Mengele pravio.
Guest- Guest
:)pismejker wrote:hehehehe,kontam... dala bi se napraviti prehebena parodija..dzango wrote:Ali balkanski. Kaja i ja pravimo scenario.pismejker wrote:3WALKING DEAD..??dzango wrote:I onda dođe neki i odvrne iz auta Drugu stranu jastuka na sred rive a gomila domorodaca krene kao zombiji da ih rastrgnu a oni po gasu dok im kroasani sa šahovnicama lete po haubi. Na sve strane udovi i glave.kaya wrote:
Nepatvoreni sadizam u iskonskom obliku. Sav si vražji.
Ako vozač ugrize nekog od poludjelih domorodaca on se pretvori u srbina .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahahahaha,ajd u krtz Kayo,popljuvah svoj skupocjeni 4k monitor...ali vrijedi...kaya wrote::)pismejker wrote:hehehehe,kontam... dala bi se napraviti prehebena parodija..dzango wrote:Ali balkanski. Kaja i ja pravimo scenario.pismejker wrote:3WALKING DEAD..??dzango wrote:
I onda dođe neki i odvrne iz auta Drugu stranu jastuka na sred rive a gomila domorodaca krene kao zombiji da ih rastrgnu a oni po gasu dok im kroasani sa šahovnicama lete po haubi. Na sve strane udovi i glave.
Ako vozač ugrize nekog od poludjelih domorodaca on se pretvori u srbina .
Guest- Guest
mi imamo srđana mlađana, dečko je srbin, ali u dokolici hoda po garažama i iz kalaša ubija srbe... i to one koji baš nikom ništa nisu skrivili... usput ubije i jedno dijete, pa i jednog hrvata, ali to je onako slučajno bilo... srbina je ubio namerno...dzango wrote:Mi Hrvate ovamo prvo obradimo sekirom pa pitamo da li su za nešto krivi. Nema veze šta odgovore, onda ide tretiranje zarđalom kašikom i čupanje noktiju. Na kraju ih kao šlag stavimo da 24 sata slušaju Vučićijeve govore i proseravanja. Neće ga oni majci ovamo tek tako proći.kaya wrote:Mislim ima naravno uvijek bolesnik koji moze napraviti nekom neugodnost ili nešto ali to je takva vjerojatnost kao i da meni napravi netko nešto. Samo se tih par incidenata stavlja u prvi plan i ljudi jednostavno misle da mi tu napadamo srbe , plašimo ih, tučemo , pitaj noga sta radimo . Pa ljudi iznenađeni , ovi moji poznati , da im nitko nije napravio ništa , čude se kako su ljubazni . Jer su valjda očekivali kada kažu hleb da ce im netko skočiti na glavu ..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Milo odjeba Beograd, Podgorica narasla za pedeset tisuća ljudi , sad grad ima oko dvjesto tisuća, sa sjevera Cg masovno sele dole na jug, turizam ovo ono, probija tunel do Bara, sad i tamo građevinski bum
Ono doslovno odjeb ovima na sjeveru i Srbiji a turizam i centralizacija
Ono doslovno odjeb ovima na sjeveru i Srbiji a turizam i centralizacija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crna Gora u boj kreće, OJXAAAA...
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
Page 8 of 8