Crna Gora u boj kreće, OJXA
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Crna Gora u boj kreće, OJXA
Ja još malo pa završio ali sam počeo da radim. Nije to sramota. Koji ti kurac hoćeš sa tim?michaellcmacha wrote:ali koji vam je kurac da spominjete fakultet bilo kakav, pa to kao da slušam onu svoju Marinu, a ona jebena servirka koja je solidno znala iskoristiti breskvicu... pa nisi valjda i ti od te fele džango... :)))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jeste bre..... zato se prvo hrvatsko kraljevstvo nalazi na području Dalmacije i današnje Hercegovine te opčenito dinarskog gorja a njen kralj zove rex Croatiumdzango wrote:Hrvati su ti samo oni oko Zagreba. Sve ostalo su Srbi. Nisu vas za džabe Austrougari delili na Hrvatsku, Dalmaciju i Slavoniju. Kakvi bre kurčevi Hrvati.michaellcmacha wrote:crnogorci su hrvati jedan kroz jedan, a značajan dio srbaali dobro vrijeme i povijesne okolnosti su to promijenile nepovratno i tomu je tako i vrlo vjerojatno će tako ostati dok god će primarno postojati nacije i vjera... da je kojim slučajem nadvladao stracimir ili miroslav srbi vjerojatno nikada ne bi prešli na pravoslavlje niti bi se formirali kao nacija, a moguće i bi ali u tom slučaju bi da su ostale iste okolnosti u odnosu na širenje osmanskog carstva, kao katolici bili desetkovani i vjerojatno bi kao narod nestali, ili bi u tom slučaju uistinu bježali pred turcima u hrvatsku, i kao katolički živalj se s vremenom asimilirali u hrvatski korpus... ovako su zajedno sa turcima osvajali i harali i klali i ubijali katolike...RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Jednostavno da nemože biti jednostavnije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:
Nismo saveznici već vazali. Isto kao i vi kod Austrougara. Jedina razlika je što se mi sa tim nikada nismo mirili pa po nama nisu nazivali svoje sluge poput onoh Hrvat-bašija. I nismo nikada žalili za vremenima sužanjstva jer smo imali svoju državu za razliku od nekih konjušara.
Bitna razlika je bila u tome što je za vrijeme "vazalstva" Hrvatske najnormalnije djelovao Sabor.
I njegova uloga uopće nije bila beznačajna. Dapače, cijela je Europa napeto iščekivala rezultat zasjedanja Sabora 1712. godine u Zagrebu, a onda odahnula kada je to tijelo donijelo pragmatičku sankciju koja je osigurala Mariji Tereziji pravo na prijestolje po ženskoj lozi Habsburgovaca.
Da Sabor nije donio tu odluku, u cijelom carstvu bi došlo do borbe za prijestolje i građanskog rata.
Guest- Guest
Hoćeš da kažeš da ste opet vezali konja gde vam gazda kaže, kao i uvek uostalom?Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Nismo saveznici već vazali. Isto kao i vi kod Austrougara. Jedina razlika je što se mi sa tim nikada nismo mirili pa po nama nisu nazivali svoje sluge poput onoh Hrvat-bašija. I nismo nikada žalili za vremenima sužanjstva jer smo imali svoju državu za razliku od nekih konjušara.
Bitna razlika je bila u tome što je za vrijeme "vazalstva" Hrvatske najnormalnije djelovao Sabor.
I njegova uloga uopće nije bila beznačajna. Dapače, cijela je Europa napeto iščekivala rezultat zasjedanja Sabora 1712. godine u Zagrebu, a onda odahnula kada je to tijelo donijelo pragmatičku sankciju koja je osigurala Mariji Tereziji pravo na prijestolje po ženskoj lozi Habsburgovaca.
Da Sabor nije donio tu odluku, u cijelom carstvu bi došlo do borbe za prijestolje i građanskog rata.
2014-04-19
Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
Ako ih ja nesvojatan koji kurac vi onda serete
A Srbi neka ih samo nastave svojatat jer to svojatanje im se odbilo od glavu pa su ovi dole sad veće ustaše nego mi
Bude Spc dobila izgon
A Srbi neka ih samo nastave svojatat jer to svojatanje im se odbilo od glavu pa su ovi dole sad veće ustaše nego mi
Bude Spc dobila izgon
2014-04-11
Možemo jos samo 5 minuta?RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemožekaya wrote:Možemo jos samo 5 minuta?RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
2014-04-11
Ako Kaja hoće još 5 minuta, ima da bude još 5 minuta.RayMabus wrote:Nemožekaya wrote:Možemo jos samo 5 minuta?RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci i zamolio bih Hrvate koji nisu od dole i slabo poznaju povijest da ih prekinu svojatat
2014-04-19
Crnogorci su Crnogorci
Samo jedna pravoslavna crkva može djelovati na području jedne države
Mi smo katolici pa kod nas pravoslavne crkve djeluju po sistemu svaka za sebe tj više njih
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Samo jedna pravoslavna crkva ima nadležnost u jednoj državi
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
Mi smo katolici pa kod nas pravoslavne crkve djeluju po sistemu svaka za sebe tj više njih
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
2014-04-11
Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
2014-04-19
A brige mene samo vidim da ste im se popeli na vrh kurca sa tin svojim srbovanjemdzango wrote:Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
Vidim šta se dešava
2014-04-11
Zašto onda tražite 3?dzango wrote:Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
Pa dobro, Vratolomej je ljubazan čovjek, udovoljit će vam.
Koje bre 3? U CG postoji samo jedna.Eroo wrote:Zašto onda tražite 3?dzango wrote:Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
2014-04-19
Postoje dvije pravoslavne crkve u Cg, jedna za Srbe a druga za Crnogorce
Više tematika za pravoslavne, ja je mogu samo pratit i komentirat
Nemišan se
Nemišan se
2014-04-11
Samo jedna Crkva. Ostalo su sekte.RayMabus wrote:Postoje dvije pravoslavne crkve u Cg, jedna za Srbe a druga za Crnogorce
Nemišan se
2014-04-19
Kako god to je religijsko pitanjedzango wrote:Samo jedna Crkva. Ostalo su sekte.RayMabus wrote:Postoje dvije pravoslavne crkve u Cg, jedna za Srbe a druga za Crnogorce
Nemišan se
Koliko vidim u Hrvatskoj crnogorska pravoslavna crkva još nije zatražila registraciju ili iz nekog razloga je službeno nema
2014-04-11
A ja sam mislio da znaš brojati barem do 3.dzango wrote:Koje bre 3? U CG postoji samo jedna.Eroo wrote:Zašto onda tražite 3?dzango wrote:Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
Meni je bitan stav Vatikana
Mogu ja registrirat hrvatska pravoslavna crkva u Hrvatskoj ali ako je KC nepriznaje onda mi je ništa bar kako ja gledam te relacije između religija
Mogu ja registrirat hrvatska pravoslavna crkva u Hrvatskoj ali ako je KC nepriznaje onda mi je ništa bar kako ja gledam te relacije između religija
2014-04-11
Slovenac što se kliče Suljo opet hiperventilira.Eroo wrote:A ja sam mislio da znaš brojati barem do 3.dzango wrote:Koje bre 3? U CG postoji samo jedna.Eroo wrote:Zašto onda tražite 3?dzango wrote:Normalno. Samo jedna Srpska pravoslavna crkva.RayMabus wrote:Crnogorci su Crnogorci
Cg je pravoslavna
Bit će pedala brajo
Pedala brajkane
Ko NDHa jbte
2014-04-19
Vatikan ne priznaje Kosovo i ni jednu drugu pravoslavnu crkvu u CG sem SPC.RayMabus wrote:Meni je bitan stav Vatikana
2014-04-19
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crna Gora u boj kreće, OJXAAAA...
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora zabranila chetnike
Page 3 of 8