25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
Slabo je to megi, daješ ološu prostor da i dalje vrijeđa RH i Hrvate i ti mu dođeš kao neka vrsta odskočne daske da se može iživljavati zbog svojih frustracija gdje god stigne. Nije ni čudo što me smeće drži na ignoru jer dok je sa mnom u raspravi gaće mu se tresu i ne može ići daleko kao što može dok ignorira ili ne vidi što pišem. Ne namećem svoje razmišljanje samo pokazujem kako četnički ološ djeluje pa ti sama prosuđuj i djeluj po svome nahođenjuNice wrote:to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
I Chicago je srpski grad.
Ajde, bolje se prebaci tamo na temu o zlotvoru i izdajici i smisljaj, zajedno s tomicom i stanetom, kako cete ga egzekutirat.
:-8
Imam ja svoj stil i zaboli to nekad i vise od spustanja na njegov nivo.
Ja sam uvijek ista i dzani vrlo jasno zna sto ja mislim o njegovim provokacijama.
:-)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
problem je što si obično pokvareno četničko lažljivo govno...dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:
Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.
pitam te šta STE radili na tlu Republike Hrvatske?
i šta ste napravili 2 godine nakon što ste ih pobili, njihovim majkama i drugima prisutnim obljetnici?
Ove su pobili a i one posle su. U čemu je problem?
ne, nije tada bilo Hrvatske više u Jugoslaviji, Hrvatska je samostalna i neovisna država od 25.lipnja 1991., što znači da STE bando četnička bili na teritoriju druge države, kao agresori!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
po meni mu previse paznje dajete po ovim pitanjima.tre wrote:Slabo je to megi, daješ ološu prostor da i dalje vrijeđa RH i Hrvate i ti mu dođeš kao neka vrsta odskočne daske da se može iživljavati zbog svojih frustracija gdje god stigne. Nije ni čudo što me smeće drži na ignoru jer dok je sa mnom u raspravi gaće mu se tresu i ne može ići daleko kao što može dok ignorira ili ne vidi što pišem. Ne namećem svoje razmišljanje samo pokazujem kako četnički ološ djeluje pa ti sama prosuđuj i djeluj po svome nahođenjuNice wrote:to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
Ajde, bolje se prebaci tamo na temu o zlotvoru i izdajici i smisljaj, zajedno s tomicom i stanetom, kako cete ga egzekutirat.
Ja sam uvijek ista i dzani vrlo jasno zna sto ja mislim o njegovim provokacijama.
To je vec tako prezvakano i sve se odavno zna, da nema potrebe ulazit u iste rasprave po milijunti put. Neka pise sto zeli, Internet pamti, a i znas s kim si na cemu. Ovako samo dobija prostor za velikosrpske gluparije i cinjenicama demantiranu propagandu u koju, sigurna sam, ni sam vise ne vjeruje. S druge strane, ako cemo posteno, da je pratit pravila foruma ostalo bi nas desetak pisat tu.
Ne dolazim se na forum uzrujavat, a i inace me tesko isprovocirat. Narocito nemustim lazima.
Samo kad sam u PMS-u ne jamcim za ponasanje :-D
P.s. ignoriraj i ti njega.
2014-04-12
ma čita on što ti pišeštre wrote:Slabo je to megi, daješ ološu prostor da i dalje vrijeđa RH i Hrvate i ti mu dođeš kao neka vrsta odskočne daske da se može iživljavati zbog svojih frustracija gdje god stigne. Nije ni čudo što me smeće drži na ignoru jer dok je sa mnom u raspravi gaće mu se tresu i ne može ići daleko kao što može dok ignorira ili ne vidi što pišem. Ne namećem svoje razmišljanje samo pokazujem kako četnički ološ djeluje pa ti sama prosuđuj i djeluj po svome nahođenjuNice wrote:to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
Ma naravno da čitam, zato sam ga i stavio na ignore
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
Ja mogu sa nekim pametnim pričati a sa budalama nema razgovora.
Uzaludu podguzna muha zuji okolo.
On bi se malo raspravlja samnom kao, priča....družio se.....štali.
To je isto kao da ti na ulici netko dosadjuje, dobacuje. Pas laje vitar nosi.
--------------------------------------------------------
Uvjeri ga da ga čitam - možda mu lakše bude, tako kad ga citiraš.
I treba da čita, čakam trenutak kada će izjesti sopstvena govno a ja ću mu nabaciti još porciju za celu godinu da ima što žvakati svetosavski ološNoor wrote:ma čita on što ti pišeštre wrote:Slabo je to megi, daješ ološu prostor da i dalje vrijeđa RH i Hrvate i ti mu dođeš kao neka vrsta odskočne daske da se može iživljavati zbog svojih frustracija gdje god stigne. Nije ni čudo što me smeće drži na ignoru jer dok je sa mnom u raspravi gaće mu se tresu i ne može ići daleko kao što može dok ignorira ili ne vidi što pišem. Ne namećem svoje razmišljanje samo pokazujem kako četnički ološ djeluje pa ti sama prosuđuj i djeluj po svome nahođenjuNice wrote:to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
tebi nisam apsolutno nista reklaYehudim wrote:
2017-10-06
Idiote maloumni pričamo o Đangu a ne o tvojim frustracijama osim ako nisi i sam alter đanga što se ne bi čudio.Yehudim wrote:
P.S. neka neko citira post da kretenčina barem dobije dojam o čemu se radi kad već nema ni zrno soli u tulavoj glavurdi
Mali judahim je željan pažnje pa misli da smo o njemu zboriliNoor wrote:tebi nisam apsolutno nista reklaYehudim wrote:
Ono ne da je kreten nego me čak iznenadilo kakvom količinom kretenluka yudahim raspolaže
Kažu da u drugima mrzimo ono što prepoznajemo kod sebe. Sad ti vidi ko je govno.Noor wrote:problem je što si obično pokvareno četničko lažljivo govno...dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:
tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?
i šta ste napravili 2 godine nakon što ste ih pobili, njihovim majkama i drugima prisutnim obljetnici?
ne, nije tada bilo Hrvatske više u Jugoslaviji, Hrvatska je samostalna i neovisna država od 25.lipnja 1991., što znači da STE bando četnička bili na teritoriju druge države, kao agresori!
Nije. Bila je Jugoslavija a ustaše su došle u srpsko selo i počišćene su kako je i red. Srbi bili agresori u svom selu? Kako jebote?
Last edited by dzango on 11/9/2018, 17:36; edited 2 times in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kockoglavi si umišlja :)tre wrote:Mali judahim je željan pažnje pa misli da smo o njemu zboriliNoor wrote:tebi nisam apsolutno nista reklaYehudim wrote:
Ono ne da je kreten nego me čak iznenadilo kakvom količinom kretenluka yudahim raspolaže
2017-10-06
Reci stoko četniočka gdje je predsjedništvo SFRJ odobrilo uporabu sile protiv RH a tada SRH ? kad to odgonetneš možemo dalje četnički ološudzango wrote:Kažu da u drugima prepoznajemo i mrzimo ono što prepoznajemo kod sebe. Sad ti vidi ko je govno.Noor wrote:problem je što si obično pokvareno četničko lažljivo govno...dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:
Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.
Nije. Bila je Jugoslavija a ustaše su došle u srpsko selo i počišžćene su kako je i red. Srbi bili agresori u svom selu? Kako jebote?
Misli da je vrijedan spomena pa se gura u svatove u kojima nije ni daleki rodNoor wrote:kockoglavi si umišlja :)tre wrote:Mali judahim je željan pažnje pa misli da smo o njemu zboriliNoor wrote:tebi nisam apsolutno nista reklaYehudim wrote:
lažljivo govno....to si!dzango wrote:Kažu da u drugima prepoznajemo i mrzimo ono što prepoznajemo kod sebe. Sad ti vidi ko je govno.Noor wrote:problem je što si obično pokvareno četničko lažljivo govno...dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:
Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.
Nije. Bila je Jugoslavija a ustaše su došle u srpsko selo i počišžćene su kako je i red. Srbi bili agresori u svom selu? Kako jebote?
a bome ti ni matematika i povijest baš ne idu...
bila je jugoslavija kod vas, kod nas...znači I U KUSONJAMA, je bila Republika Hrvatska.
srpsko selo moze biti u srbiji, a ovdje je hrvatsko selo sa srpskim vecinskim stanovnistvom....
ako vam nije pasalo, jos puno prije '95. ste mogli organizovati traktorijadu
Ti ubeđuj samu sebe ko je govno, ja u to neću da ti se mešam.Noor wrote:lažljivo govno....to si!dzango wrote:Kažu da u drugima prepoznajemo i mrzimo ono što prepoznajemo kod sebe. Sad ti vidi ko je govno.Noor wrote:problem je što si obično pokvareno četničko lažljivo govno...dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:
Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracu
a bome ti ni matematika i povijest baš ne idu...
bila je jugoslavija kod vas, kod nas...znači I U KUSONJAMA, je bila Republika Hrvatska.
srpsko selo moze biti u srbiji, a ovdje je hrvatsko selo sa srpskim vecinskim stanovnistvom....
ako vam nije pasalo, jos puno prije '95. ste mogli organizovati traktorijadu
Nije bila nikakva Hrvatska već Jugoslavija pa onda RSK. To je srpsko selo kao što je u Hecegovini hrvatsko selo a ne bosansko, bošnjačko, muslimansko ili kako bi se već nazvalo. Što tebi ne ide logika, drugi je problem.
2014-04-19
kojeg datuma su se desile Kusonje?
2014-04-19
piše i tebi, a hrvatska je 2,5 mjeseca prije toga otkantala jugoslaviju s grbačedzango wrote:Piše ti u tekstu.
2017-10-06
Džaba joj kada je i dalje bila nepriznata i bila je Jugoslavija. Članica UN je postala tek 1992. Sve do tada je Jugoslavija a ustaše su paravojne formacije sa kojima se zna kako se postupa.Noor wrote:piše i tebi, a hrvatska je 2,5 mjeseca prije toga otkantala jugoslaviju s grbačedzango wrote:Piše ti u tekstu.
2014-04-19
dzango wrote:Džaba joj kada je i dalje bila nepriznata i bila je Jugoslavija. Članica UN je postala tek 1992. Sve do tada je Jugoslavija a ustaše su paravojne formacije sa kojima se zna kako se postupa.Noor wrote:piše i tebi, a hrvatska je 2,5 mjeseca prije toga otkantala jugoslaviju s grbačedzango wrote:Piše ti u tekstu.
To nema veze, jer se po međunarodnom pravu samostalnost države računa retroaktivno od dana stupanja na snagu odluke o samostalnosti. Od tog dana su sve institucije tzv. Jugoslavije u RH bile ilegalne, a zna se kako se sa takvima postupa,
Guest- Guest
Može i ne mora. 1991. su Kusonje bile u Jugoslaviji a paravojne ustaše su došle u srpsko selo i dobile šta su tražil. Meni je žao što su čoveku upropastile kuću.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Džaba joj kada je i dalje bila nepriznata i bila je Jugoslavija. Članica UN je postala tek 1992. Sve do tada je Jugoslavija a ustaše su paravojne formacije sa kojima se zna kako se postupa.Noor wrote:piše i tebi, a hrvatska je 2,5 mjeseca prije toga otkantala jugoslaviju s grbačedzango wrote:Piše ti u tekstu.
To nema veze, jer se po međunarodnom pravu samostalnost države računa retroaktivno od dana stupanja na snagu odluke o samostalnosti.
2014-04-19
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kuća broj 55:'Potražili spas u njoj, ubrzo počeo krvavi četnički pir. Obljetnica stradanja branitelja u Kusonjama.'
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 4 of 9