25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
Šta su tražili u selu u kojem su samo tri hrvatske kuće? Neće u kuće na kraj sela već bi baš u centru? Šta su tražili, to su i dobili.vuksadinare wrote:bile su tri hrvatske familije..ali njihove kuce su bile na izlazu sela istocno..dakle ne iz smjera iz kojeg su dosli gardisti nek na suprotnoj strani sela...a kuca u kojoj su se zabarikadirali bila ej u centruSerbia Strong wrote:dzango wrote:Sramota, upropastiše čoveku kuću. Što branitelji nisu branili neku ustašku kuću, nego ovako.
zato što tamo gde su palili nije bilo hrvtskih kuća...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:mortal wrote:susret s temom o Hrvatskim zrtvama ostavlja kakav trag u vama ??
primjetite i ....
obitelj zec bi do sada imala 6 stranica
mozda nije ni cudo da nas tako gaze kad smo imuni na zlo koje nam rade
zamisli koliko smeće moraš biti da porediš pogibiju vojnika u borbi sa zverskim ubistvom porodice koja veze sa ratnim dejstvima nije imala.
2014-04-19
dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:mortal wrote:susret s temom o Hrvatskim zrtvama ostavlja kakav trag u vama ??
primjetite i ....
zamisli koliko smeće moraš biti da porediš pogibiju vojnika u borbi sa zverskim ubistvom porodice koja veze sa ratnim dejstvima nije imala.
gledao sam film, čak ni u filmu nije bilo nikakvog iživljavanja-poginuli svi u borbi, iako su elminisali jedno 1200 ćetnika do tada...
Guest- Guest
dzango wrote:Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
verovatno je došao hrvatski ćetnićnki vojvoda vjekoslav šešelj sa zarđalim kašikama...
Guest- Guest
citao si skracenu verziju u kojoje je to okvirno napisao..ali ima puno sira detaljnija verzija u knjigo bjelovar u domovinskom ratu 1991....dzango wrote:Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tko? njih 20 pobilo 1200 ćetnika?Serbia Strong wrote:
gledao sam film, čak ni u filmu nije bilo nikakvog iživljavanja-poginuli svi u borbi, iako su elminisali jedno 1200 ćetnika do tada...
jebote - Koje ste vi grlice...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
film ko film..da sad ne zarglabamo o pratizanskim filmovima,americkim,kaubojskim...Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:mortal wrote:susret s temom o Hrvatskim zrtvama ostavlja kakav trag u vama ??
primjetite i ....
2015-09-08
flumen wrote:tko? njih 20 pobilo 1200 ćetnika?Serbia Strong wrote:
pa ti ,,masakrirani branitelji''...
tu je negde odokativni racio bio, u filmu naravno...
Guest- Guest
pa interesantno..bilo ej tad u kusonjama seseljavaca tj 'belih orlova'...kako sam citao..jedan odred...inace baza seseljevaca je bila u nedalekom vocinuSerbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicima
verovatno je došao hrvatski ćetnićnki vojvoda vjekoslav šešelj sa zarđalim kašikama...
2015-09-08
vuksadinare wrote:film ko film..da sad ne zarglabamo o pratizanskim filmovima,americkim,kaubojskim...Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
pa valjda bi u svrhu dramatizacije trebalo da vidimo to mučenje, tipa vađenja noktiju, sečenje prstiju. kao kada američke vojnike zarobe na filmu u vijetnamskom ratu, terajući ih da propevaju...
Guest- Guest
Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:mortal wrote:susret s temom o Hrvatskim zrtvama ostavlja kakav trag u vama ??
primjetite i ....
vuksadinare wrote:pa interesantno..bilo ej tad u kusonjama seseljavaca tj 'belih orlova'...kako sam citao..jedan odred...inace baza seseljevaca je bila u nedalekom vocinuSerbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:
Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.
aha, znači otkrili smo misteriju o zarđalim kašikama...
Guest- Guest
dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
uništili su jedno 700 tenkova i 38 aviona, iako su bili zarobljeni u kući sa pola borbenog kompleta...
Guest- Guest
Tu bih poslasticu ostavio za guštanje.vuksadinare wrote:citao si skracenu verziju u kojoje je to okvirno napisao..ali ima puno sira detaljnija verzija u knjigo bjelovar u domovinskom ratu 1991....dzango wrote:Kako bre tupim premdetom kada u tekstu piše metkom u potiljak. Vi ga menjate i interpretirate kako vama odgovara.vuksadinare wrote:e budale majko mila..muceni..i nisu svi dobili metak u potiljal...nego su dva gardista ubijeni tupi, predmetom..dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicima
2014-04-19
..ma jasta...Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:film ko film..da sad ne zarglabamo o pratizanskim filmovima,americkim,kaubojskim...Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
pa valjda bi u svrhu dramatizacije trebalo da vidimo to mučenje, tipa vađenja noktiju, sečenje prstiju. kao kada američke vojnike zarobe na filmu u vijetnamskom ratu, terajući ih da propevaju...
2015-09-08
Došli u srpsko selo da ustašuju, zapalili čoveku kuću i još bi da ih puste na kraju? Nećemo tako Dino.Serbia Strong wrote:flumen wrote:tko? njih 20 pobilo 1200 ćetnika?Serbia Strong wrote:
2014-04-19
Serbia Strong wrote:flumen wrote:tko? njih 20 pobilo 1200 ćetnika?Serbia Strong wrote:
pa nije onda ni cudo, da u svakom ratu izgubite milijardu nejaci
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne znam za nejač, ali ustaša tačno 20 komada. Najbolji su mi oni što su im došli na parastos i mina ih digla u vazduh. Kao šlag na tortu.flumen wrote:Serbia Strong wrote:flumen wrote:tko? njih 20 pobilo 1200 ćetnika?Serbia Strong wrote:
pa nije onda ni cudo, da u svakom ratu izgubite milijardu nejaci
2014-04-19
to vam 20 ustasa unistilo?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
uništili su jedno 700 tenkova i 38 aviona, iako su bili zarobljeni u kući sa pola borbenog kompleta...
nije ni cudo da vam je milijarda pobijena i milijarda sjela na traktore kad je 150.000 ustasa krenulo u Oluju...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:to vam 20 ustasa unistilo?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.
nije ni cudo da vam je milijarda pobijena i milijarda sjela na traktore kad je 150.000 ustasa krenulo u Oluju...
ma jok, to je ta vaša mitomanija...
Guest- Guest
tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kuća broj 55:'Potražili spas u njoj, ubrzo počeo krvavi četnički pir. Obljetnica stradanja branitelja u Kusonjama.'
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 2 of 9