25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 25 godina taje masakar nad 20 Hr branitelja u Kusonjama
tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicimaSerbia Strong wrote:
zamisli koliko smeće moraš biti da porediš pogibiju vojnika u borbi sa zverskim ubistvom porodice koja veze sa ratnim dejstvima nije imala.
gledao sam film, čak ni u filmu nije bilo nikakvog iživljavanja-poginuli svi u borbi, iako su elminisali jedno 1200 ćetnika do tada...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
na kraju ce ispasti da su bili pravi 'sirocici' sto se oruzja tice..ono kubure su imaliNoor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicima
gledao sam film, čak ni u filmu nije bilo nikakvog iživljavanja-poginuli svi u borbi, iako su elminisali jedno 1200 ćetnika do tada...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
razlika je u tome sto su zarobljeni gardisti nakon mucenja masakrirani..dakle krsenje zenevske konvencije o zarobljenicima
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jel boli to, metak u potiljak?
crvenkasti-
2014-04-17
@ dzani
I Chicago je srpski grad.
Ajde, bolje se prebaci tamo na temu o zlotvoru i izdajici i smisljaj, zajedno s tomicom i stanetom, kako cete ga egzekutirat.
:-8
Ajde, bolje se prebaci tamo na temu o zlotvoru i izdajici i smisljaj, zajedno s tomicom i stanetom, kako cete ga egzekutirat.
2014-04-12
Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.
pitam te šta STE radili na tlu Republike Hrvatske?
i šta ste napravili 2 godine nakon što ste ih pobili, njihovim majkama i drugima prisutnim obljetnici?
2017-10-06
A je ti pitanje, klali, pljačkali, palili, otimali, silovali...zna se što je sveto kod svetosavacaNoor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.vuksadinare wrote:
E budaletine da te Bog dragi sačuva, zamisli molim te što radi Hrvatska policija na teritoriju RH, kako se usuđuju i pomisliti da mogu proći kroz hrvatska sela nastanjena srpskim ološem a da ih se ne masakrira. Inače za one koji ne znaju o kakvom se kalibru idiota radi kad je đankica u pitanju isti je opravdao svakodnevno granatiranje vukovarske bolnice time što su navodno par srpskih lokala zapaljeni neposredno prije srpskog napada. Toliko o govnaru đankici za sada čisto da se neko ne čudi kad pročita njegove baljezgarijedzango wrote:Šta su tražili u selu u kojem su samo tri hrvatske kuće? Neće u kuće na kraj sela već bi baš u centru? Šta su tražili, to su i dobili.vuksadinare wrote:bile su tri hrvatske familije..ali njihove kuce su bile na izlazu sela istocno..dakle ne iz smjera iz kojeg su dosli gardisti nek na suprotnoj strani sela...a kuca u kojoj su se zabarikadirali bila ej u centruSerbia Strong wrote:dzango wrote:Sramota, upropastiše čoveku kuću. Što branitelji nisu branili neku ustašku kuću, nego ovako.
zato što tamo gde su palili nije bilo hrvtskih kuća...
Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
ma džango je malo žešće četničko đubre...tre wrote:E budaletine da te Bog dragi sačuva, zamisli molim te što radi Hrvatska policija na teritoriju RH, kako se usuđuju i pomisliti da mogu proći kroz hrvatska sela nastanjena srpskim ološem a da ih se ne masakrira. Inače za one koji ne znaju o kakvom se kalibru idiota radi kad je đankica u pitanju isti je opravdao svakodnevno granatiranje vukovarske bolnice time što su navodno par srpskih lokala zapaljeni neposredno prije srpskog napada. Toliko o govnaru đankici za sada čisto da se neko ne čudi kad pročita njegove baljezgarijedzango wrote:Šta su tražili u selu u kojem su samo tri hrvatske kuće? Neće u kuće na kraj sela već bi baš u centru? Šta su tražili, to su i dobili.vuksadinare wrote:bile su tri hrvatske familije..ali njihove kuce su bile na izlazu sela istocno..dakle ne iz smjera iz kojeg su dosli gardisti nek na suprotnoj strani sela...a kuca u kojoj su se zabarikadirali bila ej u centruSerbia Strong wrote:dzango wrote:Sramota, upropastiše čoveku kuću. Što branitelji nisu branili neku ustašku kuću, nego ovako.
da sam admin slabo bi ovdje pisao ovakve svinjarije
2017-10-06
naravno, ali pitam zato sto tvrde da ih nismo u RH ni vidjeli, no ovaj put je četniku jezičina bila brža od ganglijatre wrote:A je ti pitanje, klali, pljačkali, palili, otimali, silovali...zna se što je sveto kod svetosavacaNoor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Kako bre masakrirani a dobili metak u potiljak? Meni se čini kao vrlo humano.
2017-10-06
Noor wrote:ma džango je malo žešće četničko đubre...tre wrote:E budaletine da te Bog dragi sačuva, zamisli molim te što radi Hrvatska policija na teritoriju RH, kako se usuđuju i pomisliti da mogu proći kroz hrvatska sela nastanjena srpskim ološem a da ih se ne masakrira. Inače za one koji ne znaju o kakvom se kalibru idiota radi kad je đankica u pitanju isti je opravdao svakodnevno granatiranje vukovarske bolnice time što su navodno par srpskih lokala zapaljeni neposredno prije srpskog napada. Toliko o govnaru đankici za sada čisto da se neko ne čudi kad pročita njegove baljezgarijedzango wrote:Šta su tražili u selu u kojem su samo tri hrvatske kuće? Neće u kuće na kraj sela već bi baš u centru? Šta su tražili, to su i dobili.vuksadinare wrote:bile su tri hrvatske familije..ali njihove kuce su bile na izlazu sela istocno..dakle ne iz smjera iz kojeg su dosli gardisti nek na suprotnoj strani sela...a kuca u kojoj su se zabarikadirali bila ej u centruSerbia Strong wrote:
A ja? Jesam ja Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Dokaza milijardu ali kad im je obraz ko srpski opanak, što im se ne sviđa to ne čitaju niti ih zanima istina, svetosavsko govno je za njih slađe od najboljeg svatovskog kolačaNoor wrote:naravno, ali pitam zato sto tvrde da ih nismo u RH ni vidjeli, no ovaj put je četniku jezičina bila brža od ganglijatre wrote:A je ti pitanje, klali, pljačkali, palili, otimali, silovali...zna se što je sveto kod svetosavacaNoor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:
Kad smo kod toga neka se ološ đankica ulogira na bilo koji srpski portal i da počne pisati protiv srbije kao što ovdje piše protiv RH bez sankcija i neka kaže koliko bi mu forumski život trajao, otprilike kao i pješaku u prvom svjetskom ratu kada se bace bojni otrovi. Ono čisto da se stoka uvjeri o kakvoj se politici i demokraciji radi u RH a o kakvoj u smrdijiNoor wrote:ma džango je malo žešće četničko đubre...tre wrote:E budaletine da te Bog dragi sačuva, zamisli molim te što radi Hrvatska policija na teritoriju RH, kako se usuđuju i pomisliti da mogu proći kroz hrvatska sela nastanjena srpskim ološem a da ih se ne masakrira. Inače za one koji ne znaju o kakvom se kalibru idiota radi kad je đankica u pitanju isti je opravdao svakodnevno granatiranje vukovarske bolnice time što su navodno par srpskih lokala zapaljeni neposredno prije srpskog napada. Toliko o govnaru đankici za sada čisto da se neko ne čudi kad pročita njegove baljezgarijedzango wrote:Šta su tražili u selu u kojem su samo tri hrvatske kuće? Neće u kuće na kraj sela već bi baš u centru? Šta su tražili, to su i dobili.vuksadinare wrote:bile su tri hrvatske familije..ali njihove kuce su bile na izlazu sela istocno..dakle ne iz smjera iz kojeg su dosli gardisti nek na suprotnoj strani sela...a kuca u kojoj su se zabarikadirali bila ej u centruSerbia Strong wrote:
Vaistinu srpski.Nice wrote:@ dzani
Ne mogu na tu temu. Moram na ovoj da pazim na Norku da se ne nervira.
2014-04-19
To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.Serbia Strong wrote:
i šta ste napravili 2 godine nakon što ste ih pobili, njihovim majkama i drugima prisutnim obljetnici?
Ove su pobili a i one posle su. U čemu je problem?
2014-04-19
to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
Imam ja svoj stil i zaboli to nekad i vise od spustanja na njegov nivo.
Ja sam uvijek ista i dzani vrlo jasno zna sto ja mislim o njegovim provokacijama.
:-)
2014-04-12
Ja i ne krijem šta sam i ko sam. Nisam po potrebi domoljub, antifašista, ustaša, humanista, kurac, palac.Noor wrote:
ma džango je malo žešće četničko đubre...
2014-04-19
Gdje je stoko srbska predsjedništvo SFRJ odobrilo uporabu JNA protiv Hrvata i Hrvatske?dzango wrote:To nije država. Jugoslavija je tada bila država a ne HR. Koja agresorska gamad kada su ljudi bili u svom srpskom selu u koje su došle ustaše? I dobile šta su tražile.Noor wrote:Republike Hrvatske. a šta je tražila hrvatska vojska? agresorsku gamad...tvoje srbočetnike koji su iz Kusonja svakodnevno tukli po Pakracudzango wrote:Koje druge države? Šta su ustaše tražile u srpskom selu? Šta su tražile to su i dobile. Metak u potiljak. Još čoveku uništile kuću.Noor wrote:tko to vi? u Kusonjama? pa šta ste radili na teritoriju druge države?dzango wrote:
Koliko su aviona oborili? Nekako ispade da smo 1991. imali između 5 i 10 hiljada aviona.
Ove su pobili a i one posle su. U čemu je problem?
To je točno otprilike, samo sa par puta ublažio post editiranjem da kaja ne vidi doslovce o kakvom se četničkom ološu radi.dzango wrote:Ja i ne krijem šta sam i ko sam. Nisam po potrebi domoljub, antifašista, ustaša, humanista, kurac, palac.Noor wrote:
ma džango je malo žešće četničko đubre...
Slabo je to megi, daješ ološu prostor da i dalje vrijeđa RH i Hrvate i ti mu dođeš kao neka vrsta odskočne daske da se može iživljavati zbog svojih frustracija gdje god stigne. Nije ni čudo što me smeće drži na ignoru jer dok je sa mnom u raspravi gaće mu se tresu i ne može ići daleko kao što može dok ignorira ili ne vidi što pišem. Ne namećem svoje razmišljanje samo pokazujem kako četnički ološ djeluje pa ti sama prosuđuj i djeluj po svome nahođenjuNice wrote:to se tebi cini, tre.tre wrote:Megi nisi mi jasna, zašto ideš na cile mile sa tom četničkom stokom đankicom? zar ti ne vidiš što to smeće piše po forumu???Nice wrote:@ dzani
Imam ja svoj stil i zaboli to nekad i vise od spustanja na njegov nivo.
Ja sam uvijek ista i dzani vrlo jasno zna sto ja mislim o njegovim provokacijama.
:-)
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kuća broj 55:'Potražili spas u njoj, ubrzo počeo krvavi četnički pir. Obljetnica stradanja branitelja u Kusonjama.'
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 31 godina teskog stradanja hrvatskog stanovnistva i branitelja Dalja,Aljmasa i Erduta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 3 of 9