''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
A koje je tvoje učenje ?mortal wrote:svojim ucenjem su te osudili na samocu.. oni su svoje djelomicno prozivjeli, ti si samRayMabus wrote:To ti je feminizam sine prava žena i te priče
Ako to imaš u kući izbaci smeće van i zatvori vrata
Na ulici se okreni za 180 stupnjeva ako to nanjušiš
Ako ide na tebe a nemoš uzmaknit UDRI
Prava žena = meni nitko ništa nemože ja ću radit šta ja oću u prevodu ja ću popovat a ti ćeš slušati
Da nije možda Jedi govna možda dobiješ pičke
Netreba hvala
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Tu sam knjigu pročitao dvaput zaredom. Bilo mi je žao što je završila. Imao sam 8 godina.
Moja kćerkica samo bulji u mobitel. Ni jednu knjigu nije pročitala.
Sve će otići kvragu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja nisam vaš rob i to je razlog zašto sam ja sam a ne zato šta nemogu uhvatiti neku žensku il slično
Nsželim imat posla s vama prosto ko pasulj
Nsželim imat posla s vama prosto ko pasulj
2014-04-11
mortal wrote:red wolf wrote:Dobra vijest za hadezeovce...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/busevi-za-njemacku-puni-uplakane-majke-ispracaju-djecu-ovo-vise-nema-smisla/2020621.aspx
Rejting stranke će im sljedeći mjesec porasti još nekoliko postotaka.
zar je to vijest
to je vec ocajavanje
ukazivalo se, zvalo se, ni nuzni dio nije se odazvao
cemu vise isti naslovi iz godine u godinu... radje nam dajte tocne podatke koliko nas je ostalo. koliko otislo, koliko ciste zarade drzava registrira kod privatnog sektora
i neka budu iskreni--- sto namjeravaju s ostatkom zivlja u Hrvatskoj
ostatak življa je sdp i ids, njima je dobro - kad ostanu sami priključit će se srbiji
Guest- Guest
Usput vidim da neki forumaši nerazumiju moj stil pisanja
Za početak ja nepoznajem osobu s druge strane tako da odgovori na postove i ono šta ja mislim je u suštini općenito ili samo replika na nečiji post
Jedi govna možda dobiješ pičke=ako ti budeš dobar prema meni ja ću biti dobra prema tebi
Netreba hvala
Za početak ja nepoznajem osobu s druge strane tako da odgovori na postove i ono šta ja mislim je u suštini općenito ili samo replika na nečiji post
Jedi govna možda dobiješ pičke=ako ti budeš dobar prema meni ja ću biti dobra prema tebi
Netreba hvala
2014-04-11
Zašto je moj odgovor ovdje Netreba hvalaRayMabus wrote:Usput vidim da neki forumaši nerazumiju moj stil pisanja
Netreba hvala
Pa zašto ti nebi bila dobra prema meni pa ću ja prema tebi?
Hmmmm
Zato šta eto ti misliš misliš da si bitna i bitnija od mene na šta je moj odgovor Netreba hvala tj doviđenja traži dalje jer ovaj ovdje sebe nssmatra manjem vrijednim od TEBE
2014-04-11
bez obzira na bitnost,RayMabus wrote:Zašto je moj odgovor ovdje Netreba hvalaRayMabus wrote:Usput vidim da neki forumaši nerazumiju moj stil pisanja
Netreba hvala
Pa zašto ti nebi bila dobra prema meni pa ću ja prema tebi?
Hmmmm
Zato šta eto ti misliš misliš da si bitna i bitnija od mene na šta je moj odgovor Netreba hvala tj doviđenja traži dalje jer ovaj ovdje sebe nssmatra manjem vrijednim od TEBE
ne mozes se postavljat kao nadredjen i kao da ti netko nudi ono sto ti nitko ne nudi
a obracao si se meni
trazila sam ispriku.. ispricaj se !
immortal-
2014-04-16
Osoba se nemože ispričati za nešto šta nije mislila
Moja greška je šta sam napisao tvoje a ne vaše pa je ispalo da nemislim općenito
Koje je tvoje učenje treba ispravit u Koje je vaše učenje
Moja greška je šta sam napisao tvoje a ne vaše pa je ispalo da nemislim općenito
Koje je tvoje učenje treba ispravit u Koje je vaše učenje
2014-04-11
Moraš tražiti nešto drugo a ne ispriku npr reci da ti je žao šta me tvoj surov i direktan način pisanja povrijedio jer sam osjetljiva itd
Žao mi je, nje mi to bila namjera
2014-04-11
prihvacam isprikuRayMabus wrote:Moraš tražiti nešto drugo a ne ispriku npr reci da ti je žao šta me tvoj surov i direktan način pisanja povrijedio jer sam osjetljiva itd
immortal-
2014-04-16
lijepo , bude u konacnici dobar sorosovac duginih boja od vas dvoje
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Neznam šta bi ti reka, ovo je forum i na sigurnome si doma i onda te pogodi nečije pisanjedebotoijusto wrote:lijepo , bude u konacnici dobar sorosovac duginih boja od vas dvoje
A sad zamisli da sjediš i netko ti satima jebe mater unositi se u facu izgovara sve prljavo šta mu padne na pamet npr jeben ti sestru u usta a tvoj zadatak je da sjediš nepomično gledaš naprijed i netrepćeš
I tako danima dok na kraju neotupiš
Zamisli to
Morate se čeličit
No ovdje mi stvarno to nije bila namjera da nekoga povrijedim tako da još jednom Žao mi je no morate se čeličit
2014-04-11
Uglavnom ono šta je vama drsko i bezobrazno to meni i još nekome bilo kojeg spola koji smo ovo prošli je ko dobar danRayMabus wrote:Neznam šta bi ti reka, ovo je forum i na sigurnome si doma i onda te pogodi nečije pisanjedebotoijusto wrote:lijepo , bude u konacnici dobar sorosovac duginih boja od vas dvoje
A sad zamisli da sjediš i netko ti satima jebe mater unositi se u facu izgovara sve prljavo šta mu padne na pamet npr jeben ti sestru u usta a tvoj zadatak je da sjediš nepomično gledaš naprijed i netrepćeš
I tako danima dok na kraju neotupiš
Zamisli to
Morate se čeličit
No ovdje mi stvarno to nije bila namjera da nekoga povrijedim tako da još jednom Žao mi je no morate se čeličit
Indirektno vas čeličim, nije da ja nemogu pisati kulturnije
2014-04-11
Ne smiješ se nasmijati, pomaknuti mali prst, okrenuti glavu , oči pogled pravo ,nesmiješ treptati osim ono normalno kako trepćeš gleda te ti si žena a on ili ona ti traže reakciju pa ti kažu prljava kurvo nevrijediš ništa
Ako se samo pomakneš sjediti ćeš satima i danima dok to neprođeš
2014-04-11
to sto spominjes su poremeceni odnosi koji se prekidajuRayMabus wrote:Ne smiješ se nasmijati, pomaknuti mali prst, okrenuti glavu , oči pogled pravo ,nesmiješ treptati osim ono normalno kako trepćeš gleda te ti si žena a on ili ona ti traže reakciju pa ti kažu prljava kurvo nevrijediš ništa
zena je zena, a celik je celik
immortal-
2014-04-16
Pa šta ja znam mene su danima i tjednima tako maltretirali, više ljudi svak ima svoj pristupmortal wrote:to sto spominjes su poremeceni odnosi koji se prekidajuRayMabus wrote:Ne smiješ se nasmijati, pomaknuti mali prst, okrenuti glavu , oči pogled pravo ,nesmiješ treptati osim ono normalno kako trepćeš gleda te ti si žena a on ili ona ti traže reakciju pa ti kažu prljava kurvo nevrijediš ništa
zena je zena, a celik je celik
Pola od tih šta me maltretiralo tjednima jesu ženskog spola
2014-04-11
A ono dođe ti cura ti sjediš i onda ti se ona unosi u lice i viče svašta
Vi muški ste nule
Imaš mali kurčić
Ti si obični kreten
Udarit ću te
Tvoja majka je kurva
A ti samo sjediš i gledaš pravo
Ako se samo obrva pomakne sjediti ćeš tu danima
Vi muški ste nule
Imaš mali kurčić
Ti si obični kreten
Udarit ću te
Tvoja majka je kurva
A ti samo sjediš i gledaš pravo
Ako se samo obrva pomakne sjediti ćeš tu danima
2014-04-11
Ja stvarno ne znam ali budete li reagirali na svaku izrečenu prijetnju i provociranje i komentare onda svaki put u životu kad vam netko dobaci vi ćete imati reakciju bilo plakanje bilo ljutnja ili neka druga
Svaki put kad vam tako netko uleti..... na ulici, u kući, u nekoj javnoj ustanovi, u dućanu, u rovu...... dok držite metu na nišanu a ljubavni par se u susjednoj ulici svađa na glas i svašta govori
Ili ćete skinuti cilj
Svaki put kad vam tako netko uleti..... na ulici, u kući, u nekoj javnoj ustanovi, u dućanu, u rovu...... dok držite metu na nišanu a ljubavni par se u susjednoj ulici svađa na glas i svašta govori
Ili ćete skinuti cilj
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
Page 5 of 5