''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Najbolje je uletiti u pravu strankuAssadNaPodmornici wrote:Može se zaraditi i dobra lova, samo malo treba uletiti u drugu struku .. Ja ovaj mjesec ću izaći sa oko 20000 kn plaćom.. Turizam jebiga
Onu na vlasti
Ne moras ni raditi
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
AssadNaPodmornici wrote:Sada posla ima na bacanje i fali radnika ali zbog progresivnih poreza plaće i dalje ne rastu koliko bi trebali rastiRayMabus wrote:A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvala n nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
Tako nešto. Ja sam nedavno dao otkaz u frmi koja misli da je.uhvatila boga za jaja i isti dan našao novi job, odmah uletile višestruke ponude.
A ovi mislili da se ja šalim.kad sam dao otkaz
Vidit ćeš za pola godine kad počne iduća sezona šta će to biti, nigdi pasacatabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sada posla ima na bacanje i fali radnika ali zbog progresivnih poreza plaće i dalje ne rastu koliko bi trebali rastiRayMabus wrote:A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvala n nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
Tako nešto. Ja sam nedavno dao otkaz u frmi koja misli da je.uhvatila boga za jaja i isti dan našao novi job, odmah uletile višestruke ponude.
A ovi mislili da se ja šalim.kad sam dao otkaz
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Generalno poanta priče je da ono šta vridi će otići vanka a ostat će ti samo škart no kakve plaće takvi i radnici tako da sve ok i sve pošteno
Meni paše,, nije baš da se mislim pretrgat za kikiriki plačicu
Meni paše,, nije baš da se mislim pretrgat za kikiriki plačicu
2014-04-11
interesantno ali ne odlaze manjinci kojima je najteže u ovoj državi... izloženi represiji, mržnji, neimaštini, nezaposlenosti, segregaciji, potplaćenosti, na milosti i nemilosti ekstremnim desničarima, oni se nadkhjudskom snagom bore za opstanak u državnoj službi, u gardskim i županijskim upravnim tijelima i firmama a naravno i nemali broj ih muku muči u gradskim lokalima koje su dobili besplatno u najam po osnovi pripadnosti ugroženom i obespravljenom neveskom narodu.... možda ne bi ljudi, naši ljudi dakako, odlazili van u tolikoj mjeri, da se ovim ološarima u tolikoj mjeri ne pogoduje...
2015-08-08
2014-04-16
Radniku je svejedno koje je rase uhljeb koji ga gulimichaellcmacha wrote:interesantno ali ne odlaze manjinci kojima je najteže u ovoj državi... izloženi represiji, mržnji, neimaštini, nezaposlenosti, segregaciji, potplaćenosti, na milosti i nemilosti ekstremnim desničarima, oni se nadkhjudskom snagom bore za opstanak u državnoj službi, u gardskim i županijskim upravnim tijelima i firmama a naravno i nemali broj ih muku muči u gradskim lokalima koje su dobili besplatno u najam po osnovi pripadnosti ugroženom i obespravljenom neveskom narodu.... možda ne bi ljudi, naši ljudi dakako, odlazili van u tolikoj mjeri, da se ovim ološarima u tolikoj mjeri ne pogoduje...
2014-04-11
Ja sam sad malo nisam pri parama ali iskreno bija san i u gorin situacijama tako da ja ću ovih godina dana izdržati a vi se mislite tko će vam radit za kikiriki plaće
Život ide dalje, dok god ima kave i duvana puca meni kurac za vas sviju i političare i poslodavce i ljude koji imaju djecu i kredite tj velike troškove
Ajde jebite se, mene se pobijediti nemože
Život ide dalje, dok god ima kave i duvana puca meni kurac za vas sviju i političare i poslodavce i ljude koji imaju djecu i kredite tj velike troškove
Ajde jebite se, mene se pobijediti nemože
Last edited by RayMabus on Thu 30 Aug - 20:14; edited 1 time in total
2014-04-11
možda kod tebe u splitu, al kod mene u sisku kad vidiš gradonačelnicu da je tuto kompleto okružena srbadijom, da je sve srbiće pozapošljavala u Gradu i gradskim firmama a prijetoga podijelila otkaze djeci hrvatskih branitelja koji su, radili u tim gradskom firmama tipa vozio kamion u čistoći ili bio radnik u vodoopskrbi i slično, itekako bi te to žuljalo... u malim sredinama gdje se svi manje više znaju to itekako smeta... ali ok to se podvede pod ekstremno desničarenje i onda nije problem to izrelativizirati... evo primjera moj frend inače Tigar, njegov sin se zaposlio u vodovodu sisak kao radnik, znači polaganje cijevi i tako to... i kad je ikićka došla na vlast postavi za direktora sina od četnikuše koja je tom tigru pljunula pred noge u "decembru" 1990 i nazvala ga ustašom.,.. i Tigrov sin ostade bez posla bez jebem ti...RayMabus wrote:Radniku je svejedno koje je rase uhljeb koji ga gulimichaellcmacha wrote:interesantno ali ne odlaze manjinci kojima je najteže u ovoj državi... izloženi represiji, mržnji, neimaštini, nezaposlenosti, segregaciji, potplaćenosti, na milosti i nemilosti ekstremnim desničarima, oni se nadkhjudskom snagom bore za opstanak u državnoj službi, u gardskim i županijskim upravnim tijelima i firmama a naravno i nemali broj ih muku muči u gradskim lokalima koje su dobili besplatno u najam po osnovi pripadnosti ugroženom i obespravljenom neveskom narodu.... možda ne bi ljudi, naši ljudi dakako, odlazili van u tolikoj mjeri, da se ovim ološarima u tolikoj mjeri ne pogoduje...
2015-08-08
Svatko za se travu pase
Most je tija raščistit lažna prebivališta da ovi nedolaze glasati na lokalnim izborima ali HDZ neda
Zahvali HDZ na tome
Most je tija raščistit lažna prebivališta da ovi nedolaze glasati na lokalnim izborima ali HDZ neda
Zahvali HDZ na tome
2014-04-11
Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
Ma pusti te priče, radniku u privatnom sektoru svejedno je koje je rase uhljebcatabbath wrote:Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
2014-04-11
Tako je lopov je lopov jebe me se koje vjere bio
Tjedno iseli 1000 ljudi
http://hr.n1info.com/a166266/Vijesti/Sto-ekonomisti-kazu-o-uvozu-radne-snage-u-Hrvatsku.html
To je dobro, eto baš super, sad traži radnika koji će ti radit za kikiriki
http://hr.n1info.com/a166266/Vijesti/Sto-ekonomisti-kazu-o-uvozu-radne-snage-u-Hrvatsku.html
To je dobro, eto baš super, sad traži radnika koji će ti radit za kikiriki
2014-04-11
Samo vi svoje drobite, ja se baziram na činjenicama a ne šta se babi tilo to se babi snilo
Ove godine će vam iz Hrvatske iselit još 40 tisuća ljudi natalitet vam je krahirao tako da se od tamo nemorate nadati dolasku nove radne snage a uvozni radnik ima određene troškove tako da za 4 tisuće kuna mjesečno taj radit neće
Ove godine će vam iz Hrvatske iselit još 40 tisuća ljudi natalitet vam je krahirao tako da se od tamo nemorate nadati dolasku nove radne snage a uvozni radnik ima određene troškove tako da za 4 tisuće kuna mjesečno taj radit neće
2014-04-11
ne lakše mi je kad me pljačka tvoj dalji ili možda i bliži rođo iz Miočinovića ili Martinovića koji je inače po defaultu četnik...catabbath wrote:Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i ok, bit će kako bude... dao Bog da bude gore neg što je sad bar 10 puta...RayMabus wrote:Samo vi svoje drobite, ja se baziram na činjenicama a ne šta se babi tilo to se babi snilo
2015-08-08
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
Na domaćem terenu nemoš naći radnika ni za lijek, HDZ daje 300 tisuća radnih kvota godišnje za radnu snagu iz Srbije
Na domaćem terenu nemoš naći radnika ni za lijek, HDZ daje 300 tisuća radnih kvota godišnje za radnu snagu iz Srbije
2014-04-11
evo zamisli situacije gdje bi debilbiodebilosto i ostali debilanovići koji se u životi znojni mrzle vode nisu napili upao u probleme neimaštine... ja ne bih od brige spavat mogo... još bih gledao da im spakujem neku košaricu da im se nađe... uz put... ;)
2015-08-08
pa dobro i to, što ne bi jadu i bijedi malo pripomogli... nismo jednom do sada... nek rade ljudi da i oni nešto imaju... makar hleba... svagdanjega...RayMabus wrote:Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
2015-08-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
Page 2 of 5