''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
treba biti svoj!RayMabus wrote:Ja taman doša s kave, odbio posao jer je uvjetovan nečim vezano za obitelj a meni je puna kapa
Ima poslova sad, netriba mi veza posebno ne kad znam da je uvjet da ja stalno skidam gaće a netko drugi će mi srat po glavi
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Oni koji ostaju, to su pravi Hrvati. Četnici i komunjare, nek idu.
crvenkasti-
2014-04-17
A pa šta ću , bez kinte sam , treba mi posao ali ne neki uvjetovan pomiri se s roditeljem jednim a zadnji put mi počela pričati o tome da će zvat policiju pa ja spustija slušalicumortal wrote:treba biti svoj!RayMabus wrote:Ja taman doša s kave, odbio posao jer je uvjetovan nečim vezano za obitelj a meni je puna kapa
Ima poslova sad, netriba mi veza posebno ne kad znam da je uvjet da ja stalno skidam gaće a netko drugi će mi srat po glavi
Pa šta će mi takvi posal, radim pod presingom di znam da se moram pokorit nekome tko zajebaje i onda kad mu odgovoriš priti policijom
NE HVALA TO MI NE TREBA PREVIŠE TRAŽIŠ
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ima poslova za četiri tisuće kuna blizu kuće, meni više ni netriba
Neseksam se ima već deset godina, žene djeca i stvaranje obitelji san odjeba
Pijen pivu kad je ima ako nema nepijem uopće ono nisan taj tip da je moram popit al ako je nudiš ode gajba tako da to mi nije bitno
Kava i duvan jedini trošak, šteka duvana sto kuna u Hercegovini
Ono ja ću se snač, netriba meni nitko ništa sređivat, mogu sam
Neseksam se ima već deset godina, žene djeca i stvaranje obitelji san odjeba
Pijen pivu kad je ima ako nema nepijem uopće ono nisan taj tip da je moram popit al ako je nudiš ode gajba tako da to mi nije bitno
Kava i duvan jedini trošak, šteka duvana sto kuna u Hercegovini
Ono ja ću se snač, netriba meni nitko ništa sređivat, mogu sam
2014-04-11
Prvo je kapitalizam dao ženama pravo rada da snizi cijenu rada onda su žene zavladale
E sad je krahirao natalitet sad ne možete nikoga ucijenjivat
A dogodine još manje i tako svake iduće godine sve manje
E sad je krahirao natalitet sad ne možete nikoga ucijenjivat
A dogodine još manje i tako svake iduće godine sve manje
2014-04-11
Žene su mislile popovat muškima
Samostalnost , uzimaju poslove, snižavaju cijenu rada, šefuju
Aha
Samostalnost , uzimaju poslove, snižavaju cijenu rada, šefuju
Aha
2014-04-11
Sjećam se kad je Vesna Pusić za nepotizam i sukob interesa hladno rekla kako su to banalne stvari.I nije zamjeriti ni njoj ni Bandiću ni Blenkoviću ni cijeloj armiji takvih koji godinama žare i pale po državi nego se pitam kakvi smo mi to ljudi kad olako prelazimo preko toga i ne samo to nego opet ko muhe bez glave glasamo za takve?Ipak nešto nije u redu sa nama da sve to mirno gledamo i podržavamo.
Kad je KGK bila u Irskoj irski novinari su se čudom čudili i pitali da koja pička materina tjera ljude van iz takve predivne zemlje.Osamostalili smo se,Beograd nam više nije na grbači,EU nas je prihvatila makar je malo zažmirila na jedno oko i što sad?Pinklec na rame i begaj?Od koga ili čega?hmmmmmm
Kad je KGK bila u Irskoj irski novinari su se čudom čudili i pitali da koja pička materina tjera ljude van iz takve predivne zemlje.Osamostalili smo se,Beograd nam više nije na grbači,EU nas je prihvatila makar je malo zažmirila na jedno oko i što sad?Pinklec na rame i begaj?Od koga ili čega?hmmmmmm
vili40-
2015-08-02
Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
To samo direktni nokaut rješava
2014-04-11
ona je samo jedan sitni kotačić u jednom ogromnom zlom stroju koji uništava sve što takne a za svoju korist.Ukratko u debeloj smo banani pa se sad ljudi spašavaju kako znaju.RayMabus wrote:Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
vili40-
2015-08-02
To ti je feminizam sine prava žena i te priče
Ako to imaš u kući izbaci smeće van i zatvori vrata
Na ulici se okreni za 180 stupnjeva ako to nanjušiš
Ako ide na tebe a nemoš uzmaknit UDRI
Prava žena = meni nitko ništa nemože ja ću radit šta ja oću u prevodu ja ću popovat a ti ćeš slušati
Prava žena = meni nitko ništa nemože ja ću radit šta ja oću u prevodu ja ću popovat a ti ćeš slušati
2014-04-11
Ovo je posljedica zajedničkog djelovanja push i pull faktora.
Push faktor je nerazvijenost Slavonije i velika stopa nezaposlenosti.
Pull faktor je postojanje velikog kontigenta Hrvat u Njemačkoj već otprije, što privlači ostale kao lampa moljce.
Događaj koji je ova dva faktora stavio u sinergiju je ukidanje barijera u zapošljavanju.
Pull faktor je postojanje velikog kontigenta Hrvat u Njemačkoj već otprije, što privlači ostale kao lampa moljce.
Događaj koji je ova dva faktora stavio u sinergiju je ukidanje barijera u zapošljavanju.
Guest- Guest
od nemogucnosti opstankavili40 wrote:ona je samo jedan sitni kotačić u jednom ogromnom zlom stroju koji uništava sve što takne a za svoju korist.Ukratko u debeloj smo banani pa se sad ljudi spašavaju kako znaju.RayMabus wrote:Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
uvjeti za poslodavce i otvaranje obrta davnoi su trebali biti laksi... radili su sve da ubiju svu privredu , sad je malo prekasno olaksavanje uvjeta rada malim poduzetnicima
prodale nas vlasti
svi koji nisu zbrinuti i te kako su upoznati od cega narod bjezi, a to da smo se osramotili pred svijetom je istina... zato jer se nismo bili u stanju dici kad je bilo vrijeme za to i maknuti sve politicare koji rade protiv naroda.. prije 10 godina najmanje , nego je polovini bilo jos dobro, bude li se cekalo .... biti ce nas i manje sposobnih za opstanak u Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
Founding Father wrote:Ovo je posljedica zajedničkog djelovanja push i pull faktora.
ovo je posljedica rada Hrvatskih politicara od 91 do danas
ostalo nabrojeno su izgovori za stvarne razloge
do kada farbati narod ??
osvjestite se i vi takvi
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:od nemogucnosti opstankavili40 wrote:ona je samo jedan sitni kotačić u jednom ogromnom zlom stroju koji uništava sve što takne a za svoju korist.Ukratko u debeloj smo banani pa se sad ljudi spašavaju kako znaju.RayMabus wrote:Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
uvjeti za poslodavce i otvaranje obrta davnoi su trebali biti laksi... radili su sve da ubiju svu privredu , sad je malo prekasno olaksavanje uvjeta rada malim poduzetnicima
prodale nas vlasti
svi koji nisu zbrinuti i te kako su upoznati od cega narod bjezi, a to da smo se osramotili pred svijetom je istina... zato jer se nismo bili u stanju dici kad je bilo vrijeme za to i maknuti sve politicare koji rade protiv naroda.. prije 10 godina najmanje , nego je polovini bilo jos dobro, bude li se cekalo .... biti ce nas i manje sposobnih za opstanak u Hrvatskoj
A Srbi gledaju preko granice i smiju nam se. Ne pada im na pamet da nam pomognu.
Zar su zaboravili da smo tolike godine bili zajedno i dijelili dobro i zlo?
Sjećaju li se uopće kad smo zajedno pjevali i navijali za jugoslavensku reprezentaciju, gledali 'nedjeljom popodne' i slavili dan republike??
Ni ne spominju nas, ne misle na nas. A mi samo o njima pričamo... Kako ne razumiju?
U ime stare ljubavi, u ime dobrih starih vremena, pomozite, braćo!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:mortal wrote:od nemogucnosti opstankavili40 wrote:ona je samo jedan sitni kotačić u jednom ogromnom zlom stroju koji uništava sve što takne a za svoju korist.Ukratko u debeloj smo banani pa se sad ljudi spašavaju kako znaju.RayMabus wrote:Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
prodale nas vlasti
A Srbi gledaju preko granice i smiju nam se. Ne pada im na pamet da nam pomognu.
Sjećaju li se uopće kad smo zajedno pjevali i navijali za jugoslavensku reprezentaciju, gledali 'nedjeljom popodne' i slavili dan republike??
Ni ne spominju nas, ne misle na nas. A mi samo o njima pričamo... Kako ne razumiju?
stari na krivu adresu se obracas... ja bi vam uzela i ovo prava sto imate jer mislim da imate previse
Hrvatska je drzava gdje bi Hrvati trebali cvasti u sreci i napretku, ne licemjeri koji se smiju iza coskova, ali ta vremena dolaze
pogledaj bolje sto vam se pocinje desavati
niste nista naucili iz naseg primjera
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:crvenkasti wrote:mortal wrote:od nemogucnosti opstankavili40 wrote:ona je samo jedan sitni kotačić u jednom ogromnom zlom stroju koji uništava sve što takne a za svoju korist.Ukratko u debeloj smo banani pa se sad ljudi spašavaju kako znaju.RayMabus wrote:Vesna Pusić je feministkinja, sjećam se još u bivšoj Jugoslaviji njenih intervjua u Areni ili tako nekoj novini o praviama žena
prodale nas vlasti
stari na krivu adresu se obracas... ja bi vam uzela i ovo prava sto imate jer mislim da imate previse
Hrvatska je drzava gdje bi Hrvati trebali cvasti u sreci i napretku, ne licemjeri koji se smiju iza coskova, ali ta vremena dolaze
pogledaj bolje sto vam se pocinje desavati
niste nista naucili iz naseg primjera
Nas su uništili Ameri i EU, a njih će Kinezi?
crvenkasti-
2014-04-17
svojim ucenjem su te osudili na samocu.. oni su svoje djelomicno prozivjeli, ti si samRayMabus wrote:To ti je feminizam sine prava žena i te priče
immortal-
2014-04-16
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
crvenkasti-
2014-04-17
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A koje je tvoje učenje ?mortal wrote:svojim ucenjem su te osudili na samocu.. oni su svoje djelomicno prozivjeli, ti si samRayMabus wrote:To ti je feminizam sine prava žena i te priče
Da nije možda Jedi govna možda dobiješ pičke
Netreba hvala
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
Page 4 of 5