''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
pa dobro i to, što ne bi jadu i bijedi malo pripomogli... nismo jednom do sada... nek rade ljudi da i oni nešto imaju... makar hleba... svagdanjega...RayMabus wrote:Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
Na domaćem terenu nemoš naći radnika ni za lijek, HDZ daje 300 tisuća radnih kvota godišnje za radnu snagu iz Srbije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Srbija godine gospodnje oko 2025RayMabus wrote:Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
Na domaćem terenu nemoš naći radnika ni za lijek, HDZ daje 300 tisuća radnih kvota godišnje za radnu snagu iz Srbije
Nestašica radne snage, pola miljona Srba se priselilo u Zagreb, Rijeku Istru i Jadran
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i ponovo prešlo na katoličanstvo... :))RayMabus wrote:Srbija godine gospodnje oko 2025RayMabus wrote:Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
Nestašica radne snage, pola miljona Srba se priselilo u Zagreb, Rijeku Istru i Jadran
2015-08-08
michaellcmacha wrote:evo zamisli situacije gdje bi debilbiodebilosto i ostali debilanovići koji se u životi znojni mrzle vode nisu napili upao u probleme neimaštine... ja ne bih od brige spavat mogo... još bih gledao da im spakujem neku košaricu da im se nađe... uz put... ;)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zele se proglasiti Hrvatima pravoslavne vjeremichaellcmacha wrote:i ponovo prešlo na katoličanstvo... :))RayMabus wrote:Srbija godine gospodnje oko 2025RayMabus wrote:Tržište rada u Hrvatskoj godine gospodnje 2021
ja kazem da kao drzavljani, ali ne kao pripadnici naroda zvanog Hrvati
2014-04-16
Radna snaga je resurs, tko misli da Hrvatska za koju godinu neće samo Srbiji omogućavat oko najmanje sto tisuća radnih kvota godišnjšnje taj je glup i naivan
No dobro bar ćemo opet prašit Milicu
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Tako je lopov je lopov jebe me se koje vjere bio
Sinu prijateljice Vesne Pusić Joško Paro je nezakonito plaćao 6.200 dolara mjesečno ukupno oko 300 000 dolara... samo nek vam se jebe.... kako rekoh dao Bog da vam 10 puta bude gore... i meni zajedno s vama...
2015-08-08
Poanta priče je da vam u Hrvatskoj ipak neće plaće nešto previše rast tako da tko hoće da mu u životu bude bolje kufere i pravac Njemačka do penzijeRayMabus wrote:Radna snaga je resurs, tko misli da Hrvatska za koju godinu neće samo Srbiji omogućavat oko najmanje sto tisuća radnih kvota godišnjšnje taj je glup i naivan
2014-04-11
radi visine mirovine ovo i nije losa idejaRayMabus wrote:Poanta priče je da vam u Hrvatskoj ipak neće plaće nešto previše rast tako da tko hoće da mu u životu bude bolje kufere i pravac Njemačka do penzijeRayMabus wrote:Radna snaga je resurs, tko misli da Hrvatska za koju godinu neće samo Srbiji omogućavat oko najmanje sto tisuća radnih kvota godišnjšnje taj je glup i naivan
immortal-
2014-04-16
michaellcmacha wrote:ne lakše mi je kad me pljačka tvoj dalji ili možda i bliži rođo iz Miočinovića ili Martinovića koji je inače po defaultu četnik...catabbath wrote:Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
Pa kažem ja, Stevo bar nije četnik, iako se po imenu baš ne bi reklo ali kad lopov Stevo nosi krvave gaće više nije lopov i Srbin nego domoljib i Rvat i ostali Rvati se trebaju osjećati počašćeno da im domoljub tog kalibra parazitira na grbači i s osmjehom trebaju trbuhom za kruhom vanka
Last edited by catabbath on 30/8/2018, 21:30; edited 2 times in total
catabbath-
2015-08-22
Šta plaču? Još bi ih trebale poticati.red wolf wrote:Dobra vijest za hadezeovce...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/busevi-za-njemacku-puni-uplakane-majke-ispracaju-djecu-ovo-vise-nema-smisla/2020621.aspx
Rejting stranke će im sljedeći mjesec porasti još nekoliko postotaka.
Trinity-
2014-04-17
Nek svak se snalazi kako zna
Stvar je u suštini da ova priča sa krahom nataliteta vodi u izumiranje tako da imaš raspravu o ekonomiji a za pet godina imat ćeš raspravu Hoće li uopće bit Hrvatske
Stvar je u suštini da ova priča sa krahom nataliteta vodi u izumiranje tako da imaš raspravu o ekonomiji a za pet godina imat ćeš raspravu Hoće li uopće bit Hrvatske
2014-04-11
Hoće li uopće bit Hrvatske
Za pet godina ćete imati poprilično problema motivirati mlade ljude da rade, oni vide da po statistikama društvo neće živit još 25 godina a vi ćete im pričati priče u tom stilu Sve je dobro dok ima posla, rad je dobar rad je zdrav
Pa nisu glupi, vide da društvo ide u provaliju
Za pet godina ćete imati poprilično problema motivirati mlade ljude da rade, oni vide da po statistikama društvo neće živit još 25 godina a vi ćete im pričati priče u tom stilu Sve je dobro dok ima posla, rad je dobar rad je zdrav
Pa nisu glupi, vide da društvo ide u provaliju
2014-04-11
Ovo vam je najveći problem za pet godina, imat ćete mlade ljude koji dolaze na tržište rada i morate im logično objasnit da rade tj bore se za društvo a oni vide da društvo neće preživit duže od 25 godina
Moglo bi vam se desiti da se ove nove generacije jednostavno prepuste alkoholu drogama depresiji i to u stilu kad već sve propada onda više nije bitno
Više nije bitno = stanje apatije
Moglo bi vam se desiti da se ove nove generacije jednostavno prepuste alkoholu drogama depresiji i to u stilu kad već sve propada onda više nije bitno
Više nije bitno = stanje apatije
2014-04-11
Depresija vam je najveća bolest današnjice i bit će još izraženija
Imat ćete za pet godina nisku nezaposlenost ali i visoku razinu depresije jer mladi jasno vide da društvo neće preživit više od 25
I samo će bit gore iz godine u godinu
Pošto neznate taj problem riješiti rješenje će se nametati samo od sebe
RAT
Imat ćete za pet godina nisku nezaposlenost ali i visoku razinu depresije jer mladi jasno vide da društvo neće preživit više od 25
RAT
2014-04-11
pa kažeš ti bolje da mrske kune idu dragim četnicima u džep nego da drage kune idu mrskim ustašama u džep.... kod mene nema dileme... mito korupcija lopovluk su sastavni dio društva i društvene interakcije, pa shodno tomu da, bolje da parazitira domoljub stevo krvavih gaća, nego tvoj rođo četnik... domoljub stevo dok parazitira ne razmišlja usput i kako da mi djecu pokolje... za razliku od tvog rođe iz miočinovića i pastuše....catabbath wrote:michaellcmacha wrote:ne lakše mi je kad me pljačka tvoj dalji ili možda i bliži rođo iz Miočinovića ili Martinovića koji je inače po defaultu četnik...catabbath wrote:Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
Pa kažem ja, Stevo bar nije četnik, iako se po imenu baš ne bi reklo ali kad lopov Stevo nosi krvave gaće više nije lopov i Srbin nego domoljib i Rvat i ostali Rvati se trebaju osjećati počašćeno da im domoljub tog kalibra parazitira na grbači i s osmjehom trebaju trbuhom za kruhom vanka
2015-08-08
U BiH ista priča
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/zabrinjavajuci-odlazak-gradjana-poslodavci-u-panici-jer-nema-radnika/09hpm5h
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/zabrinjavajuci-odlazak-gradjana-poslodavci-u-panici-jer-nema-radnika/09hpm5h
2014-04-11
michaellcmacha wrote:pa kažeš ti bolje da mrske kune idu dragim četnicima u džep nego da drage kune idu mrskim ustašama u džep.... kod mene nema dileme... mito korupcija lopovluk su sastavni dio društva i društvene interakcije, pa shodno tomu da, bolje da parazitira domoljub stevo krvavih gaća, nego tvoj rođo četnik... domoljub stevo dok parazitira ne razmišlja usput i kako da mi djecu pokolje... za razliku od tvog rođe iz miočinovića i pastuše....catabbath wrote:michaellcmacha wrote:ne lakše mi je kad me pljačka tvoj dalji ili možda i bliži rođo iz Miočinovića ili Martinovića koji je inače po defaultu četnik...catabbath wrote:Lakše je psihički podnijetu kad te pljačka npr. uhljeb Stevo koji je nosio krvave gaće na Velebitu.
Jbg meni je lopov lopov a ti si sretan da je te neki lopov domoljubnog imena Stevo pljačka i da njegova dica pljačkaju tvoju jer je iz mafijaške udruge koju ti simpatiziraš i sretan si ako možeš ubrati neku mrvicu od takvog kriminalca ili barem da ti dica jednog dana budu sluge nekom Stevi junioru. Ovca ostaje ovca a to će i tvoja dica biti a najbolje id svega ti ćeš biti sretan zbog njih kao šta si danas sretan zbog sebe
catabbath-
2015-08-22
daRayMabus wrote:Depresija vam je najveća bolest današnjice i bit će još izraženija
RAT
immortal-
2014-04-16
Ja taman doša s kave, odbio posao jer je uvjetovan nečim vezano za obitelj a meni je puna kapa
Ima poslova sad, netriba mi veza posebno ne kad znam da je uvjet da ja stalno skidam gaće a netko drugi će mi srat po glavi
Ima poslova sad, netriba mi veza posebno ne kad znam da je uvjet da ja stalno skidam gaće a netko drugi će mi srat po glavi
2014-04-11
treba biti svoj!RayMabus wrote:Ja taman doša s kave, odbio posao jer je uvjetovan nečim vezano za obitelj a meni je puna kapa
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
Page 3 of 5