SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
http://net.hr/danas/hrvatska/sretno-mladenci-josip-manolic-u-97-godini-ozenio-svoju-mirjanu-kaze-da-vise-nema-smisla-da-zive-u-izvanbracnoj-zajednici/
Kermit-
2014-04-17
Re: SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
[size=36]SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’[/size]
Foto: Slavko Midzor/PIXSELLAutor: Danas.hr 19:09 17.07.2016
“Ta ljubav nije od jučer”, izjavio je Manolić. Iza njih je dugogodišnji zajednički život, a njihovoj ljubavi nije nije naštetila ni velika razlika u godinama. Josip je od Mirjane sTariji 36 godina.
Par je odlučio da više nema smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Na medeni mjesec, kako kažu, ne planiraju ići.
[/size][size]
Foto: Slavko Midzor/PIXSELLAutor: Danas.hr 19:09 17.07.2016
Nakon dugogodišnjeg zajedničkog života Josip Manolić je oženio svoju[size=20]djevojku Mirjanu.
Josip Manolić oženio je svoju djevojku Mirjanu Ribarić. Vjenčanje je bilo na Krku, javlja24 sata. On ima 96 godina, a mladenka punih 60.“Ta ljubav nije od jučer”, izjavio je Manolić. Iza njih je dugogodišnji zajednički život, a njihovoj ljubavi nije nije naštetila ni velika razlika u godinama. Josip je od Mirjane sTariji 36 godina.
Par je odlučio da više nema smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Na medeni mjesec, kako kažu, ne planiraju ići.
[/size][size]
Podijeli:
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Re: SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
Sad samo još da dobiju prinovu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
SUBNOR penzija bratko,, SUBNOR penzija
Koja boleščina! Crkveno ili onako bez veze?
Ovo je ko Luigi i Bepina iz malog mista
darla- Admin
2015-10-22
Ili kao Ljubav u doba kolere, uopce niste romanticni
darla- Admin
2015-10-22
hehehe Haso stari svatkic wrote:wtf
Kermit-
2014-04-17
u vojnoj poštiRegoč wrote:Koja boleščina! Crkveno ili onako bez veze?
Kermit-
2014-04-17
Ovu koleru nisam čitao, a epizoda Bepinine smrti mi je ubojita, znam što će biti, ali me svaki put dirne.
Regoč wrote:Ovu koleru nisam čitao, a epizoda Bepinine smrti mi je ubojita, znam što će biti, ali me svaki put dirne.
Jadna Bepina, morala je cekati svoj smrti cas da ju ozeni. Svidjela bi ti se Ljubav u doba kolere, prekrasna knjiga, Marquez, cijeli zivot se nesretno vole i pod stare dane budu zajedno. Jedna od iznimnih knjiga o uvijek "zabranjenoj" prici o tome da i ljudi u godinama vole i imaju potrebu za ljubavlju.
darla- Admin
2015-10-22
heheh žene i knjige, ono kuce i macedarla wrote:Regoč wrote:Ovu koleru nisam čitao, a epizoda Bepinine smrti mi je ubojita, znam što će biti, ali me svaki put dirne.
Jadna Bepina, morala je cekati svoj smrti cas da ju ozeni. Svidjela bi ti se Ljubav u doba kolere, prekrasna knjiga, Marquez, cijeli zivot se nesretno vole i pod stare dane budu zajedno. Jedna od iznimnih knjiga o uvijek "zabranjenoj" prici o tome da i ljudi u godinama vole i imaju potrebu za ljubavlju.
Kermit-
2014-04-17
Nemoj tako, i ja volim pročitati knjigu, mada nisam baš ljubitelj ljubićah, ali ako se dobro upakira u poviesni ili akcijski žanr, nije mi strano.asilovski wrote:heheh žene i knjige, ono kuce i macedarla wrote:Regoč wrote:Ovu koleru nisam čitao, a epizoda Bepinine smrti mi je ubojita, znam što će biti, ali me svaki put dirne.
asilovski wrote:
heheh žene i knjige, ono kuce i mace
Aaaa, Marquez je jako zivotan, sjetit ces se jednom kad jedino sto ce liciti na tebe su oci u ogledalu, a srce isto kao da imas 20 i pitati ces se how the fuck did this happen?
darla- Admin
2015-10-22
Ja sam gledao onomad Variolu Veru i isto tako odlično hehehehkic wrote:čitao sam Koleru, dobra je..
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:
Nemoj tako, i ja volim pročitati knjigu, mada nisam baš ljubitelj ljubićah, ali ako se dobro upakira u poviesni ili akcijski žanr, nije mi strano.
Ooo, onda bi ti se tek svidjela, nemoj slusati Asilu, knjiga je okrutnija i brutalnija, od bilo kojeg akcijskog zanra
darla- Admin
2015-10-22
pa to se događa sada a ne "jednom" dovoljno je uzeti lsd i šaku pijeska da osjetiš da život ništa ne znači heheheh ništa čak niti sjećanjedarla wrote:asilovski wrote:
heheh žene i knjige, ono kuce i mace
Aaaa, Marquez je jako zivotan, sjetit ces se jednom kad jedino sto ce liciti na tebe su oci u ogledalu, a srce isto kao da imas 20 i pitati ces se how the fuck did this happen?
Kermit-
2014-04-17
skurca me ova tema stvarno se trudite vala, a ionak sam bolestan :^^
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vandjelic:'Nema vise dobrih i onih koji su izlagali svoju kozu.Zivimo u vremenu kukavica i izgubljenog moralnog kompasa'
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» Josip Manolić hvali Plenkija i HDZ
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» Josip Manolić hvali Plenkija i HDZ
Page 1 of 9