''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
Dobra vijest za hadezeovce...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/busevi-za-njemacku-puni-uplakane-majke-ispracaju-djecu-ovo-vise-nema-smisla/2020621.aspx
Rejting stranke će im sljedeći mjesec porasti još nekoliko postotaka.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/busevi-za-njemacku-puni-uplakane-majke-ispracaju-djecu-ovo-vise-nema-smisla/2020621.aspx
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
jaoooo suza suzu goni...lelek na sve strane
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
zas placu, nema dovoljno buseva il su karte preskupe :)epikur37 wrote:jaoooo suza suzu goni...lelek na sve strane
DUM SPIRO, SPERO
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pa neka idu, i ja se razmišljam da nađem neki posao tamo i radim par godina
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Odlične vijesti. Šalji im još
red wolf wrote:Dobra vijest za hadezeovce...
zar je to vijest
to je vec ocajavanje
ukazivalo se, zvalo se, ni nuzni dio nije se odazvao
cemu vise isti naslovi iz godine u godinu... radje nam dajte tocne podatke koliko nas je ostalo. koliko otislo, koliko ciste zarade drzava registrira kod privatnog sektora
i neka budu iskreni--- sto namjeravaju s ostatkom zivlja u Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
molim?Sora wrote:Bjeze od takvih bedaka ko ti :kidd:Leviathan2 wrote:zas placu, nema dovoljno buseva il su karte preskupe :)epikur37 wrote:jaoooo suza suzu goni...lelek na sve strane
pa kru te jebo
ja nisam u rvackoj
bjeze meni :)
Ma nema greške. Pa nije HDZ ni za što kriv. Krivi su mrzitelji Hrvatske koji domoljubnoj stranci ne daju disati pa makar i ima većinu u saboru i kontrolu nad nacionalnom televizijom. Toliko ti protudržavni elementi rovare da im se, eto, ništa ne može.red wolf wrote:Dobra vijest za hadezeovce...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvalan nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
2014-04-11
Are you for real? Namjeravaju? Za namjeravanje moraš imati nekakav plan. A tko normalan pravi planove u ovom svijetu koji se stalno mijenja? Pa samo luzeri, jesi ti normalna. A HDZ je od sada vječni pobjednik, tako da ono... što širiš protunarodnu paniku!?mortal wrote:red wolf wrote:Dobra vijest za hadezeovce...
i neka budu iskreni--- sto namjeravaju s ostatkom zivlja u Hrvatskoj
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Sada posla ima na bacanje i fali radnika ali zbog progresivnih poreza plaće i dalje ne rastu koliko bi trebali rastiRayMabus wrote:A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvala n nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa to ti je to preživljavanje, radiš ali za kurac a život prolazi ,jbga mora biti neki smisao zašto radiš a ne samo crkavica za preživljavanjeAssadNaPodmornici wrote:Sada posla ima na bacanje i fali radnika ali zbog progresivnih poreza plaće i dalje ne rastu koliko bi trebali rastiRayMabus wrote:A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvala n nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
2014-04-11
Može se zaraditi i dobra lova, samo malo treba uletiti u drugu struku .. Ja ovaj mjesec ću izaći sa oko 20000 kn plaćom.. Turizam jebiga
Sve je to ok samo nemoš po tome planirati dugoročno obitelj i druge planove , padne kiša iduće lito non stop i izgorija siAssadNaPodmornici wrote:Može se zaraditi i dobra lova, samo malo treba uletiti u drugu struku .. Ja ovaj mjesec ću izaći sa oko 20000 kn plaćom.. Turizam jebiga
2014-04-11
bravo RayRayMabus wrote:Pa to ti je to preživljavanje, radiš ali za kurac a život prolazi ,jbga mora biti neki smisao zašto radiš a ne samo crkavica za preživljavanjeAssadNaPodmornici wrote:Sada posla ima na bacanje i fali radnika ali zbog progresivnih poreza plaće i dalje ne rastu koliko bi trebali rastiRayMabus wrote:A šta će u Hrvatskoj izjebeš se da nađeš najobičniji posao, obično triba veza pa moraš biti zahvala n nekome jer te uopće zaposlija, kad se zaposliš plaća mala a perspektive dugoročne nema
ovo boldano im ne mogu oprostiti
gamad su koja zasluzuju biti maknuta i kusati sve sto su nama priustili
izdigli svoju klijentelu za koju se ne pita imaju li i srednju skolu zavrsenu, mnoge nas srusili i ne daju maknuti korak naprijed... cekaju na svakom koraku da sprijece
ali ima ih mnogih koji su s tog vrha pali dublje nego sto su nas uspjeli odgurati
doci ce red i na ostale
immortal-
2014-04-16
Ja sutra idem na jedan razgovor o poslu no morat ću ga odbit tj bilo koji da mi ponudi nemogu prihvatit iz problema unutar obitelji tj van obitelji jer je taj član obitelji izletija iz kuće prije par godina
Duvan kupovat u Hercegovini, ništa žena djeca, pivu ne moram uopće pit, jedino kava duvan, naći sam neki šljakerski posao, pribacivat iz šupljeg u prazno iduće dvije godine, do tada će i onako sve šta vridi iselit iz ove države
Duvan kupovat u Hercegovini, ništa žena djeca, pivu ne moram uopće pit, jedino kava duvan, naći sam neki šljakerski posao, pribacivat iz šupljeg u prazno iduće dvije godine, do tada će i onako sve šta vridi iselit iz ove države
2014-04-11
Sve je stvar prihoda rashoda
Ako ti moš postići ovo šta ja radim Zatvorim se u kuću godinama, kava duvan internet rashodi manji od dvije tisuće kuna onda ćeš ti njih sve pobijediti
Ako ti moš postići ovo šta ja radim Zatvorim se u kuću godinama, kava duvan internet rashodi manji od dvije tisuće kuna onda ćeš ti njih sve pobijediti
2014-04-11
No okLeviathan2 wrote:molim?Sora wrote:Bjeze od takvih bedaka ko ti :kidd:Leviathan2 wrote:zas placu, nema dovoljno buseva il su karte preskupe :)epikur37 wrote:jaoooo suza suzu goni...lelek na sve strane
pa kru te jebo
ja nisam u rvackoj
bjeze meni :)
Ipak si bedak
Najbolje je uletiti u pravu strankuAssadNaPodmornici wrote:Može se zaraditi i dobra lova, samo malo treba uletiti u drugu struku .. Ja ovaj mjesec ću izaći sa oko 20000 kn plaćom.. Turizam jebiga
Onu na vlasti
Ne moras ni raditi
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Nema više Trumpovih konc logora za djecu na granici! Sad su to "children facilities"
» Hercegovina prkosi, kafići puni, korone nema
Page 1 of 5