Nedjelja 22.07.18
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Nedjelja 22.07.18
ocemol pogadjati :)Nice wrote::-Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:
Jok bre. Rtanj, hajkanje. Napali me leptiri ko blesavi. Sleti na mene i neće nigde dalje.
Ja, gdje god odem, na meni se skupljaju zene. I to one debele, gadne.
Zašto?
snimljeno na sljemenu u pozadini vidiš triglav. 200km udaljen od sljemena. ok sljeme je 1000m pa kompenzira zakrivljenost zemlje. dan prije je padao snijeg pa je očistio atmosferu.
2014-12-30
ja pogadjam ljudski obris na 300 metara, na istoj udaljenosti mogu prepoznat osobukaja wrote:Bla bla, pogledaj nešto na kilometar udaljenosti golim okom pa nam reci sto vidis, možes i 500.veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
puška Walter, pet metaka ide u šaržer. ima nogice.
grohotni neka potpiše solmenizirani ugovor i obuče smeđu majicu i neka izigrava srnu.
inače tom je skinuo metu s optikom zeiss 20×povećanje, kalibar isti jedino kaj je koristio švedsku municiju. inače je spec. pol podvrsta snajperist. ima produženu verziju puške koja mislim nosi do 5000m a do prije par godina naš snajperist je držao rekord od nrkih 2500m u živu metu. kanađanin je srušio isti taj s nekih 3000 i još nekaj. u živu metu. ne streljana
di je problem, nije problem ni dalje vidjeti, naravno na 500 metara necu prepoznat covjeka al ga i dalje vidim dovoljno dobro da ga razlikujem od okoline
s optikom to ide i nekoliko kilometara, naravno s dobrom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako ako vidis obris , kako pogodiš osobu kada vidis samo obris i boju recimo odjeće ?Leviathan2 wrote:ja pogadjam ljudski obris na 300 metara, na istoj udaljenosti mogu prepoznat osobukaja wrote:Bla bla, pogledaj nešto na kilometar udaljenosti golim okom pa nam reci sto vidis, možes i 500.veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
grohotni neka potpiše solmenizirani ugovor i obuče smeđu majicu i neka izigrava srnu.
inače tom je skinuo metu s optikom zeiss 20×povećanje, kalibar isti jedino kaj je koristio švedsku municiju. inače je spec. pol podvrsta snajperist. ima produženu verziju puške koja mislim nosi do 5000m a do prije par godina naš snajperist je držao rekord od nrkih 2500m u živu metu. kanađanin je srušio isti taj s nekih 3000 i još nekaj. u živu metu. ne streljana
Jel znate vi uopće o kojim daljinama pričate ?
2015-08-15
moje zloće jedna je od jedriličara
iza se vidi hvar 20ak km, dolje je zlatni rat.
iza se vidi hvar 20ak km, dolje je zlatni rat.
2014-12-30
veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
inače tom je skinuo metu s optikom zeiss 20×povećanje, kalibar isti jedino kaj je koristio švedsku municiju. inače je spec. pol podvrsta snajperist. ima produženu verziju puške koja mislim nosi do 5000m a do prije par godina naš snajperist je držao rekord od nrkih 2500m u živu metu. kanađanin je srušio isti taj s nekih 3000 i još nekaj. u živu metu. ne streljana.
veber bil sam u obadve vojske, pričaš pizdarije
3 500 metara u nepokretnu metu je cca svjetski rekord, s tim da se za to koristi specijalna puška koja ono ima cijev od dva metra i košta sto somova eura inače 1000 metara za nepokretnu metu je uvrh glave sa turbo dizel indžekšn opremom i to za profije s tim da na tu daljinu računaš i vjetar i kurce palce i svašta
pogodit bilo što pokretno preko 400 metara spada u science fiction u bilo kom scenariju
300 do 500 m raspoznaješ. velim ti lijepo. odi samnom u lov i skužit ćeš percepciju.kaja wrote:Kako ako vidis obris , kako pogodiš osobu kada vidis samo obris i boju recimo odjeće ?Leviathan2 wrote:ja pogadjam ljudski obris na 300 metara, na istoj udaljenosti mogu prepoznat osobukaja wrote:Bla bla, pogledaj nešto na kilometar udaljenosti golim okom pa nam reci sto vidis, možes i 500.veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
Jel znate vi uopće o kojim daljinama pričate ?
od šubićeve do mojeg ulaza je 320m. bez pol frke ugasim semafor. ležeći stav na nogicama, bez optike.
do 500m možeš ujutro nakon kiše ili snijega bez pol frke gađat. naravno bez vjetra.
u šumi gađaš 50-100m čistu metu možeš do 500m
zrno ide cca 300m/sec, a zvuk oko 340m/sec tako da živina ima 40m/sec prednosti+vjetar
2014-12-30
E hvala ti boze, napokon netko normalan da kaže ovim sokolovima da pričaju glupostimarcellus wrote:veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
inače tom je skinuo metu s optikom zeiss 20×povećanje, kalibar isti jedino kaj je koristio švedsku municiju. inače je spec. pol podvrsta snajperist. ima produženu verziju puške koja mislim nosi do 5000m a do prije par godina naš snajperist je držao rekord od nrkih 2500m u živu metu. kanađanin je srušio isti taj s nekih 3000 i još nekaj. u živu metu. ne streljana.
3 500 metara u nepokretnu metu je cca svjetski rekord, s tim da se za to koristi specijalna puška koja ono ima cijev od dva metra i košta sto somova eura inače 1000 metara za nepokretnu metu je uvrh glave sa turbo dizel indžekšn opremom i to za profije s tim da na tu daljinu računaš i vjetar i kurce palce i svašta
pogodit bilo što pokretno preko 400 metara spada u science fiction u bilo kom scenariju
2015-08-15
ti isto ne čitaš s razumjevanjem.marcellus wrote:veber wrote:reci grohotnom da koristim 0,5 30×30
Kanađanin je suknu tipa na 3000m znači zrno je putovalo 10 sec i očito meta nije bila pokretna.
jna je jedino imala dobru pušku M84 koja je imala nogice kao i svaki snajper.
a, toma znaš i on je nepokretnu metu na strelištu stresao malo ispod 1km.
nie tipkam o pokretnoj meti jer nemreš na 400m pogodit nikaj manje od tenka, ali od šubićeve do naše oš kaju strefim ako se ne miče
2014-12-30
veber wrote:
u šumi gađaš 50-100m čistu metu možeš do 500m
veber na 500 metara sa snajperom profesionalni snajperist ne može pogodit vola u guzicu ako se vol miče i snajper nije na postolju i s jebenom optikom
po običaju pričaš priče za djecu, jebote jesi ti kad puco iz kalaša? Zaboravi na ono da nosi 400 metara, učinkovit je na 50 do 100 za sve preko toga ti treba dulja cijev ako ne misliš rasipat municiju... a pištolj je učinkovit na 10 metara u principu
oficijelno, domet kalaša je 350-400 metara, ali to se mjeri tako da trenirani, dobro uvježbani strijelac na toj daljini može pogoditi u 50% slučajeva metu veličine ljudskog torza (stacionarnu) i to s postolja. Kako živi ljudi nemaju običaj stajati mirno kad se puca na njih, niti biti otkriveni cijelim torzom, niti je moguće iz ruke pucati kao kad je oružje na nečem čvrstom, a u lovu i ratu se često puca iz ruke, a i pogađat u pedeset posto baš nije precizno ni pouzdano, računaj da je sve što ćeš pogađat preko 50 metara čista lutrija.
papovka ima veći domet jer ima dulju cijev, ali ti treba jebena optika
ti govoriš o rekordima a ja govorim o stvarnim puškama u stvarnom životu
računaj da profi snajperist može u idealnim uvjetima s profi opremom i profi optikom pogodit stacionarnu metu na soma metara, ali ne baš pouzdano.
računaj isto tako da je 400 metara krajnji domet u ratovima za vatreno oružje.
i računaj da je standardno vatreno oružje učinkovito na 50-100 metara, možda malo više ali to je već ono rasipanje metaka
računaj da profi snajperist može u idealnim uvjetima s profi opremom i profi optikom pogodit stacionarnu metu na soma metara, ali ne baš pouzdano.
i računaj da je standardno vatreno oružje učinkovito na 50-100 metara, možda malo više ali to je već ono rasipanje metaka
ajmo malo rasčlanit.marcellus wrote:ti govoriš o rekordima a ja govorim o stvarnim puškama u stvarnom životu
tom je profi i drži rekord na 1000m
mačak ima pušku koja vrijedi pol tvog stana.
ja imam običnu i riskiraj tri metka. ja stanem na šubićevoj ti staneš kod naše oš.
kći mi je bila u italiji pa su svratili u gardaland i ima lutku malo višu od tebe, 9 ojra. 3×3. učiosam ju pucat iza kuće, cigan je sjebao cijev ali l je trebalo 3×3 u biti zadnji šus je bio iz prve. od desete godine se bavim streljaštvom. tamo u šubićevoj sam išao na streljanu. imam ne znam koliko nagrada i plaketa, a ako želiš riskirat odi. ja na šubićevoj ti kod naše oš.
tri metka
2014-12-30
nije mi vrag dao mira. od šubićeve do znaka za našu oš je 364m.
znači uspio sam znak škole s daljinometrom naciljat bez stativa. ok znam gdje je pa je to olašavajuća okolnost. ali znak je 50*80
znači uspio sam znak škole s daljinometrom naciljat bez stativa. ok znam gdje je pa je to olašavajuća okolnost. ali znak je 50*80
2014-12-30
tom je lažov tko god bio a da ti to dokažem uzmi dalekozor, profesionalni i nađi nešto na 1000 metara, odnosno 1 km.onda spusti dalekozor i reci nam što vidiš golim okom a da nije neboderveber wrote:
pa se onda zapitaj kako je on golim okom nešto uopće vidio a kamoli pogodio to što " vidi"
2015-08-15
e baš to je rekao i moj joker a koji je za to stručan, mislim to mu je profesijamarcellus wrote:ti govoriš o rekordima a ja govorim o stvarnim puškama u stvarnom životu
2015-08-15
Ovdje sve neki specijalci, jebači, akademici i znaju sve o svačemu, a o atletskoj spremi da ne govorimo. Dam se kladit da jedva za pivo skupe.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
tom nije lažov. gađao je statičku metu i pokraj njega je bio navoditelj. i znaš što gledaš, određeni sektor. stavio sam ti fotke 200 i preko km.kaja wrote:tom je lažov tko god bio a da ti to dokažem uzmi dalekozor, profesionalni i nađi nešto na 1000 metara, odnosno 1 km.onda spusti dalekozor i reci nam što vidiš golim okom a da nije neboderveber wrote:
pa se onda zapitaj kako je on golim okom nešto uopće vidio a kamoli pogodio to što " vidi"
ovisi gdje si i što gledaš.
ludi bugi je imao rekord s pištoljem na 15m
imaš na stranicama mup-a ako nisu u međuvremenu skinuli.
2014-12-30
prestani mi dizat živac s nekakvim tomom koji golim okom vidi metu na 1 kilometar a nije oraoveber wrote:tom nije lažov. gađao je statičku metu i pokraj njega je bio navoditelj. i znaš što gledaš, određeni sektor. stavio sam ti fotke 200 i preko km.kaja wrote:tom je lažov tko god bio a da ti to dokažem uzmi dalekozor, profesionalni i nađi nešto na 1000 metara, odnosno 1 km.onda spusti dalekozor i reci nam što vidiš golim okom a da nije neboderveber wrote:
2015-08-15
ajmo preskočit toma.kaja wrote:prestani mi dizat živac s nekakvim tomom koji golim okom vidi metu na 1 kilometar a nije oraoveber wrote:tom nije lažov. gađao je statičku metu i pokraj njega je bio navoditelj. i znaš što gledaš, određeni sektor. stavio sam ti fotke 200 i preko km.kaja wrote:tom je lažov tko god bio a da ti to dokažem uzmi dalekozor, profesionalni i nađi nešto na 1000 metara, odnosno 1 km.onda spusti dalekozor i reci nam što vidiš golim okom a da nije neboderveber wrote:
bugi je na 15m bio rekorder. u pucanju i u brzini.
imao je walther 7,65
2014-12-30
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 6 of 8