Nedjelja 13
Page 1 of 1
Re: Nedjelja 13
Gledam dokumentac na HTV2 o neredima na maximiru 13.5.1990 na maximiru i gle cuda sutra je isto 13 nedjeljs..i obuzima me jebena nostalgija pa ko god mi zamjerio...18 godina...maximir idemo sorat cigane i cigansku murju tad...srce prepuno..to su bili dani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prepoznao sam u dokumentarcu decke koji vise nis medju nama.rip.....
2015-09-08
Danas je taj dan...kada smo rekli e nece vise tako ici..
2015-09-08
Dosadan si već sa tijem pizdarijama.
Koga boli briga za budale kojima je glavna preokupacija bila,ne nogomet,ne sport,nego izazivanje monada???
I ja sam jednom bio u tom điru,ali danas mi je to toliko glupo da sam sebe pitam kako sam se mogao povoditi za tim pizdarijama,a imali smo onakve sportaše kakve više nikad nećemo imati. (Šuker,Veselin Vujović,Dražen,Divac,Kukoč,Rađa,Piksi,Savićević, Čutura(neki dan sam ga upoznao-divan čovjek)
Koga boli briga za budale kojima je glavna preokupacija bila,ne nogomet,ne sport,nego izazivanje monada???
I ja sam jednom bio u tom điru,ali danas mi je to toliko glupo da sam sebe pitam kako sam se mogao povoditi za tim pizdarijama,a imali smo onakve sportaše kakve više nikad nećemo imati. (Šuker,Veselin Vujović,Dražen,Divac,Kukoč,Rađa,Piksi,Savićević, Čutura(neki dan sam ga upoznao-divan čovjek)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:Prepoznao sam u dokumentarcu decke koji vise nis medju nama.rip.....
Jebeš devesprvu aj ti u četerespetu
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:vuksadinare wrote:Prepoznao sam u dokumentarcu decke koji vise nis medju nama.rip.....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
di si delijoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Prepoznao sam u dokumentarcu decke koji vise nis medju nama.rip.....
2015-09-08
kako ide ono igrale se delije...jastreb wrote:Dosadan si već sa tijem pizdarijama.
2015-09-08
jucer smo spremili finu festicu za ovu obljetnicu u kvartu..mi ucesnici toga događaja na maximiru..lijepo smo s eprisjetili svih detalja i događaja tog dana..gledali smo fotke...isjecke iz novina...
2015-09-08
Similar topics
» Nedjelja
» Nedjelja
» Nedjelja 22.07.18
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» RTL-nedjelja, 20 sati: "U gori radte zelen bor"
» Nedjelja
» Nedjelja 22.07.18
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» RTL-nedjelja, 20 sati: "U gori radte zelen bor"