NEDJELJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
NEDJELJA
sluzenje svete mise. nakon mise imat cemo svecanost svi ce te popit jedan specijalni napitak i zajedno cemo se druzit s bogom.
raspored je isti kao kod strijeljanja, dovetite djecu roditelje da nas bude sto vise
hvala
raspored je isti kao kod strijeljanja, dovetite djecu roditelje da nas bude sto vise
hvala
Guest- Guest
Re: NEDJELJA
Bracala ako se u tvojoj obitelji svi medjusobno jebete neznaci da je tako svagdje. Meni je jako zao ako ti i ocuh i cale igrate kolo sa tvojom kevom i onda se nezna ko tu koga prci. Moli se svome Allahu mozda ti pomogne da izbavis svojuobitelj iz tako strasnog sotonsko incestuoznog ponasanja tvoje mentalno poremecene obitelji.
Strasno koja tuga
Strasno koja tuga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam cuo da je Pizzon sprcio bracalinu kevu i napravio Vracalu i zato je on ovako glup ko kurac.
Samo mi ta prica nepije vodu mislim nema dokaza jer kad zbrojis dva plus dva dodjes do zakljucka da uopce ne postoji broj onih koji su jasili bracalinu kevu
Samo mi ta prica nepije vodu mislim nema dokaza jer kad zbrojis dva plus dva dodjes do zakljucka da uopce ne postoji broj onih koji su jasili bracalinu kevu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Bracala ako se u tvojoj obitelji svi medjusobno jebete neznaci da je tako svagdje. Meni je jako zao ako ti i ocuh i cale igrate kolo sa tvojom kevom i onda se nezna ko tu koga prci. Moli se svome Allahu mozda ti pomogne da izbavis svojuobitelj iz tako strasnog sotonsko incestuoznog ponasanja tvoje mentalno poremecene obitelji.
Strasno koja tuga
Nema potrebe sa se jebe svoja ,,obitelj” kada imam vaš ženski deo familije na standby-u.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Ja sam cuo da je Pizzon sprcio bracalinu kevu i napravio Vracalu i zato je on ovako glup ko kurac.
A meni tvoja keva rekla da te deda napravio. Htela keva da abortira, ali beše kasno...
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1