Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Ајde objasni Bosancu nešto. Da li dodeljuju medalje u Ligi šampiona? Da. Da li se broje? Ne. Broji se samo ušati pehar. Jebo te komšija Himzo petkom posle džamije, kao i uvek do sad, kada čovek mora da ti crta.Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
Pokal je jedan, no igračima i izborniku idu medalje :) Sasvim službeno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prvo skoči pa reci hop. Da ne ostaneš na prepreci.Noor wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
dobro da ne priča kako ćemo ionako dobiti samo kopiju, jer original ostaje u FIFInomу muzeju u Zurichu
2014-04-19
ma ja samo navijam i želim svim srcem, a ti visiš na preprekama.....kao ovo s medaljamadzango wrote:Prvo skoči pa reci hop. Da ne ostaneš na prepreci.Noor wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
dobro da ne priča kako ćemo ionako dobiti samo kopiju, jer original ostaje u FIFInomу muzeju u Zurichu
nećemo se buniti ni na srebro
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Komšijama proradila zavist
Ha ha ha
Ha ha ha
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
dzango wrote:Ајde objasni Bosancu nešto. Da li dodeljuju medalje u Ligi šampiona? Da. Da li se broje? Ne. Broji se samo ušati pehar. Jebo te komšija Himzo petkom posle džamije, kao i uvek do sad, kada čovek mora da ti crta.
Jedno su Svjetska Prvenstva, drugo su Lige :)
Evo kad smo vas razbucali u Budimpešti, onda ste pikali čak i tekmu za broncu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nu ga opet No nije ti za zamjeriti, vi nemate takvo iskustvo :)dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tadadzango wrote:
Daće Bog.
sad imamo i srebro, a vi?
btw, pričala sam o krajini, ne srbiji :)
al kad već o tome, džangi, kad igra srbija?
džangi opet zapeo na prepreci
Danas je pametan kao i inače :DT. wrote:dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:
oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tada
jok, dijele se bureci i jogurt...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ја malo da objasnim stanje stvari. Nisam vas ja cimao za medalje i da se keserite ko hijeme, poput sedvičara, a ne znate stannje stvari i šuplji ste kao i oni. Srebro na Mundijalu? Kao da vas je sve Vučići pravio.Noor wrote:ma ja samo navijam i želim svim srcem, a ti visiš na preprekama.....kao ovo s medaljamadzango wrote:Prvo skoči pa reci hop. Da ne ostaneš na prepreci.Noor wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
nećemo se buniti ni na srebro
I u Ligi šampiona se dele medalje. I imaju isti značaj kao i one na Mundijalu. Protokularni. To se samo kod vas u Bosni broje medalje na mundijalima. Ima li pobedničko postolje za tri reprezentacije kao ono sa koga ste kao pičke pobegli 1995. u Atini? Nema. Nema ni takvih pički koje beže sa istog.Hektorović wrote:dzango wrote:Ајde objasni Bosancu nešto. Da li dodeljuju medalje u Ligi šampiona? Da. Da li se broje? Ne. Broji se samo ušati pehar. Jebo te komšija Himzo petkom posle džamije, kao i uvek do sad, kada čovek mora da ti crta.
Jedno su Svjetska Prvenstva, drugo su Lige :)
Evo kad smo vas razbucali u Budimpešti, onda ste pikali čak i tekmu za broncu :)
2014-04-19
Odo se kupati a Đango neka nastavi sebe i dalje lagati da Jadran nije more
2014-04-11
Još meni kaže da je on dobar fudbaler i da se kuži u isti :DDNoor wrote:pa znam da su tada dobili, ali mislila sam možda se više ne djeli, kad stručnjak tako kažeT. wrote:Noor wrote:ne dijele, no drugo mjesto je uvijek srebrno, a treće brončano dijelilo se išta ili ništa...a vi ste milijunima svjetlosnih godina daleko daleko i od onog drvenogdzango wrote:Noor wrote:
mi broncu već imamo 20 godina, a vi?
ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
ne znam kako da ti kažem da je Mundijal do 20 godina jako je lijep uspjeh, ali generalno nebitan, tako da ono boldano imate vi, a mi na korak do pravog Mundijala..i Zlatne boginje
no i da je ne osvojimo, nema veze...i zbog ovog do sada ima da nam se klanjate :)
ne nasjedaj na mučke provokacije...
eto, za mene nije čudo, al komšija fudbalerski expert nema plavog pojma :)
Džango ovo ti je preveliki pritisak...nećeš izdržati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prsnit ćeepikur37 wrote:Džango ovo ti je preveliki pritisak...nećeš izdržati.
Dajte mu neke tabletice za smirenje
2014-04-11
Imamo iz 1930. Montevideu. I gle čuda, nisu se dodeljivale medalje. Nisu jer nisu zbanične. Samo se Bogimja i titula broje. A i titulu imamo dok vi imate kurac da izbodete oči.tre wrote:Nu ga opet No nije ti za zamjeriti, vi nemate takvo iskustvo :)dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.Noor wrote:mi broncu već imamo 20 godina, a vi?dzango wrote:Ne reci dva puta. Kada je Engleska zadnji put igrala polufinale, Hrvatsla nije ni postojala. Možda u polufinalu bude igrala baš sa Engleskom.Noor wrote:
oće, oće...na sveto nigdarjevo, pa ni tada
tre, kad nema pojma čime se sve baviš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nema dana da ne istrči sa nekom svojom fantazijom a ovdje mu se par treba baca pod noge :D Uzalud im trud svirači django ljubi drugog :DDkofein wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Dobili su uspomenu da obrišu dupe. Jedino je Boginja pravi trofej i broji se. Nije ti ovo Olimpijada.
Prvo kažeš nema medalja, kad ono...
Koprcaš se :D
Dupe kao paradigma Džanijevih maštarija. Užas.
Teško je sa neukima ali to ti dođe kao krst.epikur37 wrote:Džango ovo ti je preveliki pritisak...nećeš izdržati.
putevima Informeraepikur37 wrote:Džango ovo ti je preveliki pritisak...nećeš izdržati.
činjenica je da smo drugi, kako god okreneš, a ako pobjedimo repku bocvane samo nam prvenstvo marsa ostaje...
2014-12-30
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 46 of 50