Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Mogu da dođu i iz megamarketa. Isto jeHektorović wrote:Đangu puca kriza :D
Još kad naši dođu s medaljama :D
Suicide watch :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Di je pizon?dzango wrote:Јok bre. Navikao sam ja ovde sa Pižonima. Tri manje ili više, ne pravi razliku.claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
2014-04-12
Vidim. Kao i medalje sa Mundijala. Nije ni čudo što ste svi na Informeru i Kuriru koji su najcitiranije štivo na forumu. I to sve ista ekipa.Hektorović wrote:dzango wrote:Тreba inati malo intelekta pa to i razumeti. Nije sve za svakoga. Bolje se držite lagane beletristike.
Pa razumijemo, sasvim dobro :D
Nije vam lako :D :D
Dzani , de pusti generala ademija nego sto se desilo te 1930 ?
To Jugoslavija pobjedila ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
polako, jednom ce vam i to nadocidzango wrote:Тreba inati malo intelekta pa to i razumeti. Nije sve za svakoga. Bolje se držite lagane beletristike.Noor wrote:ne peni, bre...nismo mi krivi sto vam je sopstveni otac nacije smestio dozivotno :)dzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:
D.Ć. između ostaloga kaže i....mi srbi lažemo da sakrijemo svoju bedu
mozda
Vežba vračanje da sjebe Longija. Naredio Vučići.claire wrote:Di je pizon?dzango wrote:Јok bre. Navikao sam ja ovde sa Pižonima. Tri manje ili više, ne pravi razliku.claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vidзa ste s Rusima
2014-04-19
ostavio brata srbina da se sam bori sa svojim glupostima, nije da mu zamjeram ali eto samo sloga srbina spašava :Dclaire wrote:Di je pizon?dzango wrote:Јok bre. Navikao sam ja ovde sa Pižonima. Tri manje ili više, ne pravi razliku.claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
Bila je treća. Prvi Mundijal.kaja wrote:Dzani , de pusti generala ademija nego sto se desilo te 1930 ?
2014-04-19
Koji zračni jastuk uletio :D Ono kaja više ne zna gugl koristitikaja wrote:Dzani , de pusti generala ademija nego sto se desilo te 1930 ?
Znam da je prvi al mislila sam da je bila prva. Jel to bogtevideo ?dzango wrote:Bila je treća. Prvi Mundijal.kaja wrote:Dzani , de pusti generala ademija nego sto se desilo te 1930 ?
Zaboravila sam malo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Моže biti. Vama Pižonima teško. Ništa se ne sipa u posudu bez dubine. Nema gde.Noor wrote:polako, jednom ce vam i to nadocidzango wrote:Тreba inati malo intelekta pa to i razumeti. Nije sve za svakoga. Bolje se držite lagane beletristike.Noor wrote:ne peni, bre...nismo mi krivi sto vam je sopstveni otac nacije smestio dozivotno :)dzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:
mozda
Nije dao urugvajski policajac da bude prvakaja wrote:Znam da je prvi al mislila sam da je bila prva. Jel to bogtevideo ?dzango wrote:Bila je treća. Prvi Mundijal.kaja wrote:Dzani , de pusti generala ademija nego sto se desilo te 1930 ?
Zaboravila sam malo..
Ha ha ha
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=27593
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 50 of 50