Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Ne se toliko jediti, ne se toliko jediti, škodi zdravlju ...dzango wrote:I kod vas sve čisti Hrvati što se krste sa tri prsta.Hektorović wrote:dzango wrote:Da. Samo su Srbi nastupali jer vi niste hteli. Kraljevina Jugoslavija za koju su igrali samo Srbi.
Baš sve čisti srbi :D ?
Znam da zubima razvlačite muda od muke ali ne vrijedi se toliko sekirati
Mogu misliti ako u Finalu pobijedimo, koji će to udar nekima biti na žifce ....
Ali uostalom mi smo svjetska klasa, nemamo mi tu šta da se raspravljamo i zajebavamo sa amaterima i sitnom boranijom ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
od raspada juge...idemo vidjeti rezultate srbije i hrvatske na svjetskim i europskim prvenstvima
Hrvatska
SP:1 finale(moguc naslov) i jedno polufinale
EP:Dva puta cetvrtfinala
Srbija
?
Hrvatska
SP:1 finale(moguc naslov) i jedno polufinale
EP:Dva puta cetvrtfinala
Srbija
?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajmo srbija!!!
http://informer.rs/sport/rusija-2018/389147/foto-kinezi-zajebali-ustase-uvalili-im-dresove-pravljene-u-srbiji
nformer | 13.07.2018. | 15:11
(FOTO) KINEZI ZAJEBALI USTAŠE! Uvalili im dresove pravljene u Srbiji!
http://informer.rs/sport/rusija-2018/389147/foto-kinezi-zajebali-ustase-uvalili-im-dresove-pravljene-u-srbiji
Guest- Guest
Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
2014-04-12
U pravu si, on je to slučajno napisao dok su mu suze zamutile vid a tlak skočio od 0 do 2oo dok si reko oluja. Jel može da se vadi da nije bio uračunljiv u tom trenutku?claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
veber wrote:držim se tradicijeepikur37 wrote:Samo da u finalu mi primimo prvi gol
:D
Onda je lako
uplatio na francuze.
''đubre jedno mučko'' .... ak' hrvatska izgubi da barem neku pinku dobiš ... a?
vidi se da ti je beljak gradonačelnik.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Može, ostrašćenost je u pitanju velikatre wrote:U pravu si, on je to slučajno napisao dok su mu suze zamutile vid a tlak skočio od 0 do 2oo dok si reko oluja. Jel može da se vadi da nije bio uračunljiv u tom trenutku?claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
2014-04-12
...terapija ne djeluje...nema pomoci..kofein wrote:Ajmo srbija!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Veća tuga od one iz pesme narodne; šoferska je tuga pregolema pukla guma a rezerve nemaclaire wrote:Može, ostrašćenost je u pitanju velikatre wrote:U pravu si, on je to slučajno napisao dok su mu suze zamutile vid a tlak skočio od 0 do 2oo dok si reko oluja. Jel može da se vadi da nije bio uračunljiv u tom trenutku?claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
to se može riješit, a ovo...zezanje godinama po forumu..'ko će to istrpittre wrote:Veća tuga od one iz pesme narodne; šoferska je tuga pregolema pukla guma a rezerve nemaclaire wrote:Može, ostrašćenost je u pitanju velikatre wrote:U pravu si, on je to slučajno napisao dok su mu suze zamutile vid a tlak skočio od 0 do 2oo dok si reko oluja. Jel može da se vadi da nije bio uračunljiv u tom trenutku?claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
2014-04-12
Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:tre wrote:Ego mu napuhan ko zepelin a samo je trebao reći moja greška još na početku kmečanja i stvar bi bila gotova odavno :DDNoor wrote:khm...tre wrote:
Samo ti nastaviti kmečati i praviti budalu od sebe, meni odgovara :DD
D.Ć. između ostaloga kaže i....mi srbi lažemo da sakrijemo svoju bedu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kme kme kmedzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:tre wrote:Ego mu napuhan ko zepelin a samo je trebao reći moja greška još na početku kmečanja i stvar bi bila gotova odavno :DDNoor wrote:
khm...
Еno vam Vučići, Vulin i Pižon pa razvlačite muda zubima jedni drugima. Isti ste psihološki profil. Glupi a sujetni i ne mogu da budu ni gospoda ni kad pobeđuju. Beda ka gube, beda kad pobeđuju.Ringo10 wrote:Ne se toliko jediti, ne se toliko jediti, škodi zdravlju ...dzango wrote:I kod vas sve čisti Hrvati što se krste sa tri prsta.Hektorović wrote:dzango wrote:Da. Samo su Srbi nastupali jer vi niste hteli. Kraljevina Jugoslavija za koju su igrali samo Srbi.
Baš sve čisti srbi :D ?
Znam da zubima razvlačite muda od muke ali ne vrijedi se toliko sekirati
Mogu misliti ako u Finalu pobijedimo, koji će to udar nekima biti na žifce ....
Ali uostalom mi smo svjetska klasa, nemamo mi tu šta da se raspravljamo i zajebavamo sa amaterima i sitnom boranijom ...
2014-04-19
ne peni, bre...nismo mi krivi sto vam je sopstveni otac nacije smestio dozivotno :)dzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:tre wrote:Ego mu napuhan ko zepelin a samo je trebao reći moja greška još na početku kmečanja i stvar bi bila gotova odavno :DDNoor wrote:
khm...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Јok bre. Navikao sam ja ovde sa Pižonima. Tri manje ili više, ne pravi razliku.claire wrote:Iznenrvirali ste džanija, sad baš neće više navijat za nas...k'o Vida ste s Rusima
2014-04-19
Đango brate naporani si, odi bre malo da se brčkaš na ada Ciganlija
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Humor by Informer.tre wrote:Kme kme kmedzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:tre wrote:
Ego mu napuhan ko zepelin a samo je trebao reći moja greška još na početku kmečanja i stvar bi bila gotova odavno :DD
2014-04-19
Đangu puca kriza :D
Još kad naši dođu s medaljama :D
Suicide watch :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Тreba inati malo intelekta pa to i razumeti. Nije sve za svakoga. Bolje se držite lagane beletristike.Noor wrote:ne peni, bre...nismo mi krivi sto vam je sopstveni otac nacije smestio dozivotno :)dzango wrote:Isti se istom raduje. Samo vam Pižon fali da se naređa. Sendvičarska bratija.tre wrote:Noor wrote:tre wrote:
Ego mu napuhan ko zepelin a samo je trebao reći moja greška još na početku kmečanja i stvar bi bila gotova odavno :DD
dzango wrote:Тreba inati malo intelekta pa to i razumeti. Nije sve za svakoga. Bolje se držite lagane beletristike.
Pa razumijemo, sasvim dobro :D
Nije vam lako :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mogu da dođu i iz megamarketa. Isto jeHektorović wrote:Đangu puca kriza :D
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 49 of 50