Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Ne budi vulgarna, ne priličiti. Nisam ja kriv što je tako. Uzmite jedan trofej i sve u redu. Ne morate odma da se kesite na Srbe ko hijene kada dođete blizu trofeja. Nije ni čudo što se ravnate sa sendvičarima. Isti tip ličnosti.Noor wrote:dzango wrote:
Dobili su uspomenu da obrišu dupe. Jedino je Boginja pravi trofej i broji se. Nije ti ovo Olimpijada.
maloprije si me uvjeravao da se medalje ne dobiju ...
sad se dobiju, al za brisanje dupeta...
ok, to onda znači samo to da vi dupe non stop brišete prstima...a tako će i nastavite
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor wrote:a jesi upratio onaj opis jučer...nekako ovako...uvuče ti ruku do lakta, raširi prste, a ti uživaškofein wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Dobili su uspomenu da obrišu dupe. Jedino je Boginja pravi trofej i broji se. Nije ti ovo Olimpijada.
Prvo kažeš nema medalja, kad ono...
Koprcaš se :D
Dupe kao paradigma Džanijevih maštarija. Užas.
....i bolje da nisam....
Guest- Guest
Bosančero odmah za dupe i kopira svog komšu Himzu što ga tovari petkom posle džamije.Hektorović wrote:kofein wrote:
Dupe, pederluk, komšija fahro...
Ne treba psiholog :) Sve je jasno
Nego, 2014, Blatter i službeno srebro za Messija :)
Ako nastup za mladu reprezentaciju nije službeni nastup za državu, za što se broje?dzango wrote:Nisu značajna kao seniorska ali se broje. Titule i trofeji. A još fudbal nije naš sport.Hektorović wrote:dzango wrote:Ne znam kako da ti kažem, ali na Mundijalu se ne dele medalje. Samo Boginja kao trofej za pobednika. Mi smo osvojili Mundijal do 20 godina i trenutno stanje stvari je da mi imamo titulu a vi imate kurac.
Juniorska natjecanja se ne pikaju previše :D Niti se uzimaju za ozbiljno.
Pa gdje su vam ti igrači sad :D Eno u ovom videu kmečanje kako nemate niti jednog važnog igrača, playmakera, kako su svi samo tupani :D
Nisi trebao stati samo na juniorima, siguran sam da imate i limače do 8 godina koji su prvaci u nečemu pa da uživaš.
Piglet- Posts : 1497
2016-02-24
T. wrote:za ku*ac mu medalja kad nije zvanična i nigde se ne broji...
I Mascherano
I ostali
Al to je sve izmišljeno, montaža valjda :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jok bre. Medalje na mundijalima su savremena izmišljotina radi većeg šoua. Nigde se ne broje i nisu zvanične. Nisam vam ja kriv zbog toga.veber wrote:za uspomenu svi dobe plaketu. da su ove medalje za uspomenu onda bi sve bile iste i svi bi ih dobili.
kofein wrote:Noor wrote:a jesi upratio onaj opis jučer...nekako ovako...uvuče ti ruku do lakta, raširi prste, a ti uživaškofein wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Dobili su uspomenu da obrišu dupe. Jedino je Boginja pravi trofej i broji se. Nije ti ovo Olimpijada.
....i bolje da nisam....
dzango wrote:
Vako ti komšija Himzo gurne celu šaku u dupe a ti svršiš kada raširi prstiće…
A meraka …
dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:kofein wrote:Noor wrote:a jesi upratio onaj opis jučer...nekako ovako...uvuče ti ruku do lakta, raširi prste, a ti uživaškofein wrote:Hektorović wrote:
....i bolje da nisam....dzango wrote:
A meraka …dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.
Pa ovo ko "Na drini ćuprija"
Guest- Guest
Piglet wrote:Ako nastup za mladu reprezentaciju nije službeni nastup za državu, za što se broje?
Nisi trebao stati samo na juniorima, siguran sam da imate i limače do 8 godina koji su prvaci u nečemu pa da uživaš.
2018-04-10
Noor wrote:kofein wrote:Noor wrote:a jesi upratio onaj opis jučer...nekako ovako...uvuče ti ruku do lakta, raširi prste, a ti uživaškofein wrote:Hektorović wrote:
A meraka …dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.
A miladinka gleda sa strane?
2018-04-10
to on u free timeHektorović wrote:Noor wrote:kofein wrote:Noor wrote:a jesi upratio onaj opis jučer...nekako ovako...uvuče ti ruku do lakta, raširi prste, a ti uživaškofein wrote:
A miladinka gleda sa strane?
2017-10-06
Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.Hektorović wrote:dzango wrote:Igra se za mesto ali medalje nisu zvanične i nigde se ne broje kao na Olimpijadi. Jedini pravi trofej je Boginja.
Poredak je itekako zvančan, a medalje su isto tako zvanične i dijele se od FIFA-e :)
Svaka repka dobije svoje mjesto u poretku od 32.
Rusima je drago, jer su 5. na svijetu :)
dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
Pokal je jedan, no igračima i izborniku idu medalje :) Sasvim službeno.
2018-04-10
Đango sere ko grlicaHektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
dobro da ne priča kako ćemo ionako dobiti samo kopiju, jer original ostaje u FIFInom muzeju u Zurichu
Last edited by Noor on 13/7/2018, 13:45; edited 1 time in total
Hektorović wrote:Piglet wrote:Ako nastup za mladu reprezentaciju nije službeni nastup za državu, za što se broje?
Samo se nastup za seniore vodi kao igranje za državu, sve ostalo (u-15, u-17, u-19, u-20, u-21, u-23) su juniorske selekcije koje nikoga ne obvezuju.
I Rakitić je igrao za mladu švicarsku reprezentaciju pa svejedno nakon toga za nas, kao što su se neki orlići odlučili igrati za druge države jer još nijednom nisu predstavljali Srbiju kao državu.
Piglet- Posts : 1497
2016-02-24
Noor wrote:dobro da ne priča kako ćemo ionako dobiti samo kopiju, jer original ostaje u FIFInom muzeju u Zurichu
:D
Polako,... to čuva u rezervi za ponedjeljak :D
2018-04-10
prozrela sam mu asa u rukavuHektorović wrote:Noor wrote:dobro da ne priča kako ćemo ionako dobiti samo kopiju, jer original ostaje u FIFInom muzeju u Zurichu
:D
Polako,... to čuva u rezervi za ponedjeljak :D
2017-10-06
Ајde objasni Bosancu nešto. Da li dodeljuju medalje u Ligi šampiona? Da. Da li se broje? Ne. Broji se samo ušati pehar. Jebo te komšija Himzo petkom posle džamije, kao i uvek do sad, kada čovek mora da ti crta.Hektorović wrote:dzango wrote:Poredak je zvaničan i postoji samo jedan pravi trofej. Nigde se ne broje medalje na Mundijalima kao na Olimpijade. Kaže se koji su bili na svetu te godine i to je to.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 45 of 50